- 23 Ağustos 2007
- 24.020
- 122
canım dün karşıya geçtik kom a gittik. ii gecelik 1 pijama takımı ve 1 emzirme südyeni aldım. ordan maskoya geçtik. ordan görüceme geçtik. gece geldik.. bugünde doktordaydım. birax yorgun ve mayışığım..
biliyorum cnm evet çok yorgun olursun tatlımmm dinlen azcukkk
burdayım dırımım nasılsınız kızlarwavy masallah bebıslerıne cok guzel...........dırım senın pasalar nasıl oldu.benımde canım sıkılıo evde oturtmaktan artık bunalıyorum..........
paşalar iyi olmaya çalışıyor aliş iyi ömer biraz marazlı bakalım oda iyi olacak cnm
ben buralardayım ama senin gibi kimse olmayınca diğer topiklerime gidiyom
canım ben odam için park yatak aldım 1 tane.. oda yapacağız allah izin verirse 3 aydan sonra odalarına geçircem allah izin verirse..
hehe 3 aya kadar beraber yatırabilirsin teprik ederim seniiii kızım ben 4 aya girdiklerinde odalarından ayrıldım onların odasında yattım ...şimdi bebefonn var rahatlık var...
kesinlikle yan yana yatırmayın biri uyanınca ötekinide uyandırıyorki ben ayrı yatırdığım halde diğerinin sesine kalkıyo veletler.....ve annemin evine bir park yatak aldım geniş enli
yinede ikisi bir arada yatıramadım....takla atıyo veletler resmen koyduğum şekilde bulamıyorum.....o yüzden biri beşikte biri benle yatıyor ...allahtan kocam yokken annemdeyiz kociş gelince annem mutfağındaki kanepede yatıyor adamcağız allahtan mutfak oturma odası kadar
evet maalesef canım keske oralarda olsaydık iyi olurdu park yataklar burda 179tl içinde uyku setı ve yatagı yok kızlar bıraz pahalı değilmi
çok pahalı cnm bazı nette bebek firmaları var onlaradan al cnm garanti belgeli vs.geliyor
civcivbebe
kirazbebe
irembebe
bunlar tanınmış markalar ürünleri çok iyi çoğu arkadaşımda buralardan ürünler aldı ki ben civciv bebenin yerinden anakucaklarımı aldım....
bide bu tarz yerlerde belli miktardan sonra kargo ücreti yok artı markalar indirim yapyor
chicco nun kangurusunu arkadasım pesin destiden 140 tl almış bende o ara bakıyordum bu dediğim yerlere baktım aynı ürün seri numaralı aynu 89 tl ye 6 taksit üstelik ama ellerinde 1 tane kalınca almadım