- 23 Ağustos 2007
- 24.020
- 122
ben olmayacağını ümit ediyorum üleynn günlerce bekle gel sen bu günü bul kızlar ikiz bebek olunca bazı şeyleri takip edemiyorsunuz ahhh eskiden saatti şaşmazdı bende diyordum bidahaki adetim bitince doktora gideyim hap içemiyorum doktor bey eşim korunacak ama yine düzensiz adet olurum diye korkuyorum başka yolu yokmu diyecektim..şimdi adeti bekleyecem hemen uçacam vallahadi ya demek hemen regl oldun kız benim kardeşim 13 ay oldu doğum yapalı hala regl olmadı ne güzelll canım evet biraz stres yapabilirsin ama bak yumurtlama zamanın değilmiş ama ne desem boş kalmazsın diye bişey yok kalan örnekler var ama hani bence kalmazsın demek istedim ben . artık önümüzdeki 15 gün senin için stresli geçecek sanırım adet olana kadar
hımm farklı t shirtler varmışş canım 49 lira uygunmu bu t shirtlere için bide kampanyaya girmiş indirimdeki ler felan diye oradada 29 liraya bluzlar felan var bide orada jile gördüm ama beden konusunda tereddütte kaldım ben bi kocişede göstereyim bu t shirtleri tavsiye için çok teşekkür ediyorum hayatımm
ebru çok iyidir cnm özellikle büyük beden mağzası benlik tam hehehezemuszemus