- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu ben dedim akıllım..Onun performans full maşallah..Bugünde bizim yakaya geçecekti.Bende anneme kalmaya gideyim diyorum ya orada yeğenlerimlede oyalanırım..sen nasılsın bugün..
dosdoğru gördün dırımım ben geldimm :lepi:
herkese koskoca selamlar,tek tek öpücükleerrr Şeniz Şeniz Şeniz.........
konuştuğum ,hatta hastanede görüştüğpüm kıymetli arkadaşlarımı ayrıca öpüyorummŞeniz..
herşey çok güzel kızlarr hamdolsun bugünleri gösterene,duygularım çok yoğun,herşeye ağlıyorum,şuan da tabiii :kedi: mafoldumben
kısaca yazıyım canlar,
herşeyim çok güzel geçti,spinl anestezi ile doğum yaptım,bebeklerimi karşıladım,çıplacıkken sarıldım ,yine ağlarım mafoldumben kaydirigubbakcemile3
herşey çok güzeldi,hiçbirşeyi sıkıntı yapıp kendinize zehir etmeyin,
ben harika bir hamilelik geçirdim hamdolsun Rabbime,her an çok zevkliydi,siz de keyfinize bakın ahanda yine ağlarım mafoldumben :kedi:
bu ağlamalar bitmez.....
bugün ise bebeklerim Hale ve Sare 4 günlük oldular,
ilk sütüm çok geldi,sonra kesildi,iki gün sonra artarak geri geldi hamdolsun,
Halem,büyük bebeğim deli gibi emiyorr,o emdikçe sütüm artıyor,çok feci bir bebek,çok güzellll,çok dikkat çekici,
Sarem ise daha küçük,tıpkı kaynanama inanılmaz benziyor kaydirigubbakcemile3,mememi ağzına alıyor fakat 3-4 kez emip kaçırıyor,o daha küçük Haleme göre,bu yüzden sonra sonra alışıcak inşallah..
inşalllah güzel tesimlerini sizinle birgün pylaşmaya fırsatım olur,
Kızlarımzın nüfus cüzdanları da çıktı teyzeleri opuyorumnanaktan
anlatacak çok şey var fakat,şimdilik müsade...
duanızı eksik etmeyinn,keyfinize bakınn,eşinizi bol bol öpünn,çocuklarınızı hayal edin,çünkü böyle aile olmak bambaşkaa opuyorumnanaktan a.s.
-----------------------dosdoğru gördün dırımım ben geldimm :lepi:
herkese koskoca selamlar,tek tek öpücükleerrr Şeniz Şeniz Şeniz.........
konuştuğum ,hatta hastanede görüştüğpüm kıymetli arkadaşlarımı ayrıca öpüyorummŞeniz..
herşey çok güzel kızlarr hamdolsun bugünleri gösterene,duygularım çok yoğun,herşeye ağlıyorum,şuan da tabiii :kedi: mafoldumben
kısaca yazıyım canlar,
herşeyim çok güzel geçti,spinl anestezi ile doğum yaptım,bebeklerimi karşıladım,çıplacıkken sarıldım ,yine ağlarım mafoldumben kaydirigubbakcemile3
herşey çok güzeldi,hiçbirşeyi sıkıntı yapıp kendinize zehir etmeyin,
ben harika bir hamilelik geçirdim hamdolsun Rabbime,her an çok zevkliydi,siz de keyfinize bakın ahanda yine ağlarım mafoldumben :kedi:
bu ağlamalar bitmez.....
bugün ise bebeklerim Hale ve Sare 4 günlük oldular,
ilk sütüm çok geldi,sonra kesildi,iki gün sonra artarak geri geldi hamdolsun,
Halem,büyük bebeğim deli gibi emiyorr,o emdikçe sütüm artıyor,çok feci bir bebek,çok güzellll,çok dikkat çekici,
Sarem ise daha küçük,tıpkı kaynanama inanılmaz benziyor kaydirigubbakcemile3,mememi ağzına alıyor fakat 3-4 kez emip kaçırıyor,o daha küçük Haleme göre,bu yüzden sonra sonra alışıcak inşallah..
inşalllah güzel tesimlerini sizinle birgün pylaşmaya fırsatım olur,
Kızlarımzın nüfus cüzdanları da çıktı teyzeleri opuyorumnanaktan
anlatacak çok şey var fakat,şimdilik müsade...
duanızı eksik etmeyinn,keyfinize bakınn,eşinizi bol bol öpünn,çocuklarınızı hayal edin,çünkü böyle aile olmak bambaşkaa opuyorumnanaktan a.s.