- 17 Eylül 2007
- 4.714
- 8
kızlar nerdesünüüüz? wavy çok çay içme demirini azaltmasın..
açık bidene içtim:kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nerdesünüüüz? wavy çok çay içme demirini azaltmasın..
kevsercim hamile geceliği ve sabahlığı için bursada kapalı çarşıya baksan orada çok çeşitler vardır hem fiyatlarda uygundur.ben bursayı çok bilmem ama yazları oradayım.tek bildiğim yer alışveriş için kapalı çarşı çeşitli geliyor bana.
konu sahibi çay ısmarladı sanal olarakk hehee
yok canım özel mesaj değildi.mesajı alıntı yaptım.geride kalmış görmemişsindir diye
eee canım ömer bu saatte uyandıysa tekrar nasıl uyuyacak.allah yardımcın olsun.kızlar bu saat oldu ali hiç uyumadı ömerde uyandı kaka yapmış karnı aç altı piss paşam uyumadı tabii yerde bide sürünüyo velet mutfağa gelecek sürüne sürünee
canım gördüm şimcik.. evet ama ben kapalıçarşıya gidemiom tansiyonum düşüo ya, kociş götürmüyo, zaten götürse de oraya araba girmiyo ya, ammaan off karışık canım ya, bi gezebilsem ben ne gecelikler bulcam da... bursa da akrabanız çok zaten burtvin diyen bile var bursaya, neresindensin artvin in?
selam kızlarrr.ben ole arada yazıp kacanlardanım:)))ama hep takıp edıyorum sızı,hatırlatmak babında benım de tek yumurta prenslerım yolda hayırlısıyla.hymarry naptı yaa merak ettım doğurdumu???ve dırımkızı bebıslerın cok tatlı yaa allah hayırlısıyla bısede nasıp etsın kucağımıza almayı.tum ıkız annıslerıne kocaman sevgıler.........
cnm bu msj yazdığım sayfanın sağ köşesinde terazi var oraya tıkla konu hakkındamı kişi hakkınfamı yorum yazn diyıo orası cnm rep
yavrum geldim hatta size yazıda yazdım ama internet koptu yazdıklarım silindi ben sinir oldumm toparlayıp tekrar yazmaya çalışıyom beceremiyom naber nasılsın
ayy cok sevındım hymarry adına allahım yaa tez zamanda bısıde kurtarsın ınsallah,zaman gecmek bılmıo sankı hemde gecmesın uzun uzun kalsınlar daha ıcerde ıstıom ne kadar gec okadar ıyı.bebekler le alakalı bılgın varmı canım kıolları kuveze fln gırmemıslerdır ınsallah.
Bende verdim rep zemuszemus
Güle güle kullan