- 23 Ağustos 2007
- 24.020
- 122
yaa,, daha fazlası için neyapabilirim peki, ben bu kk yı hiç bilmiom yaa.. senağlama
cnm yorumunu uzun yazarsan daha fazla rep oluyoo
ama sen verdin artıkın
bu puanlamadır ve gisliden bi söleyeceğin varsada bu yolla yapıyo bazı aradaşlar
ben güzel dileklerimi iletiyom geneldeee
DIRIMKIZI canım ya hymarry için üzüldüm kızı şimdiden çıldırtmışlar desene eyvah eyvah.allah kolaylık versin.ama dediğin çok doğru ikiz hamileliği ve doğumdan sonra çok farklı tek gebelikle kesinlikle kıyaslanamaz.insanlarımız malesef çok anlayışsız ve boş..........kesinlikle.DIRIMCIM,senin yavrular nasıl oldu inşallah iyilerdir.maşallah kocaman olmuşlarcanım birde hastane ve dr.hakında yaşadıkların çok etkiledi beni ya halen böyle iyi niyetli insanlar varmı dünyada.
evet cnm yani onu çıldırtmamışlar ama şom ağızlılık o kızın durumuna uygun değil
ona hep güçlü olduğunu tek başına kuzularına bakabileceğini anlatmalı hissettirmeli
şuan buna ihtiyacı var .....çekinmesem çocukları babasına bırakıp annesine giderim motive ederim bana yakın çünki....
cnm yaaa hala öyle doktorlar iyi insanlar rabbim hep hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizleri benim sabah ettiğim ilk söz yataktan kalkıncaa
canı bu istediğin repmiydi neydi ben verebiliyormuyum.tabi becerebilirsem,hiç anlamadığım işlerde.
evetttt verebiliyorsun cnmmm bütün üyeler verir birbirinee