Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim prof fakultede muayene yapmıyo muayenesi var orda yapıyo fakultede sadece derslere giriyo toplanıtalara
canım büyük ihtimalle prof farkıdır o zaman o. genelde dirimin dediği gibi kendileri girmiyor ama girdiklerinde de farkları oluyoır diye biliyom..benim prof fakultede muayene yapmıyo muayenesi var orda yapıyo fakultede sadece derslere giriyo toplanıtalara
ne isterlerse verecez artık dırımım napalım durmadan istiyolar varmı diyen yok ama yavrularımıza değer olsun o gunleri bi görelimde hayırlısyla :Saruboceq:
hymarry evine geldi muhakkaki çok merak edyorum ama rahatsızda etmek istemiyorum
offf çok zor beee
şimdi annele konuştum kapris yapıyor bana temizliğe gel didim sonrada size gidecez dedimm
bana kaprisini ödetirimmm ona nalçak kadınnnn
nasılsınız kızlar.uamrım herkes ıyıdır...benım karnıma bıseyler batıyor normalmi sizce...........
yaaaaa üzüldüm dırım ne korku atlatmışsın yavrularına bağışlamış rabbim seni çok şükür iiisin
kızlar bebeklerin odaları geldi.... bir rüya gibi... inanamadım... akşamdan beri zırıl zırıl ağlıyorum....
canım değişik gecelik ve pijama takımları varmış ellerinde. 15-19 arası imiş fiyatları. emzirme südyenide varmış:))
yarın allah izin verirse uğrayacağım. görümceme gideceğiz yarın halkalıya. belki önce belki ordan çıknca ikitelliye gidicez. orda bi mobilyacının takımını çaldım internetten yaptırıyom. :kedi: onların aksesuarları dolap kulpları falan hoşuma gitmişti bi gidip bakalım diyoruz. bide orjinalini yakından görelim. ordanda koma geçeriz. çünkü bi daha ne zaman geçeriz allah kerim..
ennemm geldilermi hadi allah kolaylık versin canımmm..