Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay o evde benim de tam 6 tane yumoşum varrr,doktoruma transferimde demiştim ki,ben arada gelir gider ikşer ikişer toplarım,o da kreşmi açıcan kıızzz,sen bi ikisine karış,o zaman Serdar Bey bunları geri dondurabilirmiyiz acaba bana geliceksin demiştiikaydirigubbakcemile3sağol kaswa cnm bu arada senin çocukların evinde benim çocuklarım duruyo daha iki yumoşum varr daha donmuşşş
Canım hoşgeldiin,hymarry canım kızlarının adına karar verdinmi?
cısss ayrı yattım bugün vallaha,benim oturma odam güzel,serin serin eser de,dedim ben kaçayım kaydirigubbakcemile3ay çok güldüm yazılanlarakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3canımm artık neymiş kociş cıssmışkaydirigubbakcemile3 yoksa serdar beye açıklamak zorunda kalırsın ben bile kurtaramam bu sefer:roflol:
Şeeey Serdar Bey,ben 29 haftamdayım da hala döte döbeğe bakmadan şey peşindeyim de,acaba caiz mi hocam?
Serdar Bey:Yuh Allah belanızı versin lann
çok sağol canım,iyiyim iyi,Allahın izniyle 35.haftadan sonra doğurmıycam:umursamaz:kaydirigubbakcemile3hymarry geçmiş olsunn tatlım ben de ssana bakmak için girdim şükür iyiymişsin yaramaz şeyler sizi :mymeka:
Canım wavyciğim çok güzel anlatmış,bak biz ense kalınlığımızı da,ayrıntılımızı da orda baktırdık.Ya sorma renklide çok güzel oluyor biliyormusun bizim burdaki medicalde 250 lira tahliller hariç.Ben o paraya en iyi yerde çektiririm değil mi wavy?Ama sizin gittiğiniz dr hymarry nın tanıdıgımı o yuzden mı ona renklıdede baktı?kıyak geçmiş çunku..
Bak bu avatarımdaki resim en son ayrıntılıdaki resim,ne kadar renkli olmasa da iki boyutludan çook farklııopuyorumnanaktan,
sonra ben ya bu renkli diğerlerinden farklı bişey mi,çok merak ediyorum dedim,o da nöbetçi akşamını teklif etti,o akşam da belki 1.5 saat uğraştı yavrularımlazemuszemus,
çok güzel resimlerimiz var ama buradaki avatara koyamıyorum o resmi,
yani tanışıklığımız bu kadar ama çok güleryüzlü,harika biri,sağolsun
şımart şımart görürsün sonra gününü:roflol:bende kaçar. kociş sitem ediyor. gece istersen bilgisayarınla yat diyor:gitme: sanırım ihmal ettim onu.kaydirigubbakcemile2 biraz şımartayım yarın görüşürük canım öpüyomopuyorumnanaktan
benim de 29 a girdi evelallahhalkisalkisalkis,wavy şu an itibariyle benim sticker 21. haftaya girdi:lepi:
sağlıkla devam etsin inşallahhh
hehehehh iyiyim vallaha,ödüm koptu ama var yaaa:bbo:,hymarry ye bakmaya geldim allaha şükür iyiymiş. Şeniz hemde ne iyi.... benim kociş senin bu yazıları görmeden ben kaçıyorum... malum şubattan beri bizde tık yok kötükedihüso
ne yalan söyleyeyim itiraf ettim işte,kimse görmesin duymasın benim kudurkluğumu:kedi:,kızlar da ben gibi olursa koş peşlerinden artıkdelikafadulden
çok sağol canım,geçti Allaha hamdolsun:kedi:a.s.Hymarrycim geçmiş olsun....Bu arada herkese günaydınnnn....
Geçmiş olsun canııımm,çok tatlı yaaakaydirigubbakcemile3:sinifsinif:günaydınlarrrr bugün atraksiyonlu basladık ömerim yatağa mıçtıııı
mama yediriyoum bezini açtım mıçı hava alsın diyeeee aman demez olaydım mıçtıııı rahata gelmiyolar yaaa ....gece çok geç yattıııı erken kalktı şimdi uyutacammmm.........
günaydın canımmm,biz iyiyiz,şu alıntımı yapıp güzel bir kahvaltı hazırlayayım yavaştanngünaydın kızlra yavrular nasıl.. herkes iyiii değilmi..
kedilere yaparlar ya,burunlarını b.klarına sokarlar da tekrar yapmasın diye aynı yere:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3pamukşekercik iyiyiz bizde açıktık.. sabah aç karnına annanemiz bize pekmez veriyor sonra izle atışlarııı çok hareketleniyorlar..dırımkızı çok güzel birşey yaaa. yemin ederim hep hayalimde poposunu açıp temiz beze yapması ama yatağı hayal etmedim onuda dur hayal edeyim...sıpalar ne olacak diye bağırırım herheldeee
Hayırlı cumalar canımm,daha yok ahanda cuma yüzü suyu hürmetine söz verdimmhayırlı cumalar...........kızlar ...................nasılsınız................bugun dr gidiorum .................baklaım ne diyecek bizlere..................hymarry ne yaparısn ......yaramazlık yok ona gore...........lmaz:
kaswa cım diğer bebişler ve göbişler topiğine yavrumun bu resmini koymuştum ama renkliyi merak ediyorsun diye koyayım dedimm,
bak teyzesi bu 25+3 resmimiz,
ondan sonra bir daha gitmedik doktora,şimdi tam 29 olduk Allahın izniyle ki,m bilir daha ne kadar büyüdülerropuyorumnanaktan
maşallah size. Hymarry canım. seninkiler çift yumurta değilmi yaa. sanki tek kesede sarılmışlar gibi geldi bana yanılşdım mı acaba:kedi:
hymarry canım sen bir ara bebilerin kilolarını yazmıştın buraya. o zaman kaçıncı hafta daydılar ve kaç gramlardı. ben pzt doktora gittiğimde meleklerimin biri 345 değeri 347 gramdı.
bende 19. haftadan beri balık yağı kullanıyorummm..kızzz nasıl başa çıkacağızzzz..