Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım o da muayeneye gidince tanışmıştı. doktor çok ilgili bi doktor abartısız 1 saat bakıyor ve kendi bebekleri gibi seviyor. hymarry gittiğinde renkli olacak sanıyordum renkli hayal ediyordum falan demiş. oda böyle bi teklifte bulunmuş. ben avrupa yakasında otursam bende isteyecektim. sonuçta devlet hastanesi ve nöbetçi bi doktor yani gidilebilir diye düşünüyorum..arkadaşım msnine koymuş bebişinin fotosunu renklide çekilmiş ama görmen lazım o kadar net ki insan imreniyor.. ama yine tekrarlıyım gittiğim doktorunda usg si çok güzeldi çok net görebiliyordun ama renksiz işte(
bide canım mesela bize kan tesit yapmıyolar sana yapıyolar mı ben anlamadım. benim doktor yanıltır ancak içinize şüphe düşetr ikizlerde kan testini tavsiye etmiyoruz diyor da şaşırdım o yüzden sordum
ikilide verdim tahlil bana demiştiki bu seferki kontrolüm için 3 lü tarama yapacağız.Bende dün aradım ikizlerde sağlıklı bir sonuıç vermiyor 3 lüye girmek zorundamıyım dedim?Bana dedi ki emin misin sana 3 lü dediğime ,çünkü ben imkansız ikizden istemem dedi.Bende eminim dediniz ama olabilir belki bir yanlışlık oldu dedim.Ayrıntılıya o ultrasondamı gireceğim bana önereceğiniz bir yer varmı dedim? Ben seni arayıp bildireceğim dedi?Yani canım şimdi 3 lü olmayacağına göre benim rutin tahlilerimi alır mutlaka.Ama ikilide almıştı.Çok araştırdım ben o konuyu.Kimi doktor 2lide tahli olur diyor kimi olmaz.Bu doktorun hastalarıyla edindiği tecrübe neticesinde verdiği bir kararmış.
:lepi: :lepi:wavy şu an itibariyle benim sticker 21. haftaya girdi:lepi: