canım bu kemer nasıl bi kemer anlayamadım :1no2:
tatlım ben e-bebekten almıştım :CüvCüv:
belin oradan gelip göbüşü taşımaya yardımcı oluyor
ORSA N-7 HAMİLE KEMERİ : Devsepet.com Alışveriş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu kemer nasıl bi kemer anlayamadım :1no2:
Pamukşekere tamamiyle katılıyorum bu konudakaydirigubbakcemile5
tatlım ben e-bebekten almıştım :CüvCüv:
belin oradan gelip göbüşü taşımaya yardımcı oluyor
ORSA N-7 HAMİLE KEMERİ : Devsepet.com Alışveriş
offf yaaaa otururken yastıksız oturamıyorumm yatarkende öylee birde izmirdeki dr um artık gezmek yok evden dışarı çıkmak yok dedi eşimdeee izin vermioo ve asla dışarı çıkarmiooo moralim bozuluoo evdeee acayipde canım sıkılıooo saçma değilmi kızlar yaaa daha 20.haftanın içindeyim amaaa mafoldumben
egeli cim banada dr hareket etme yürüme dedi evişi filan yapma dedi bi kaç dr yede sordum ayrıca.. açıkçası bende sınırlandırdım dışarı çıkmıyorum sadece bazen akşama doğru 10 dk yürüyüoruz hava serinleyince. açıkçası sende stres yapma bünyeden bünyeye değişir ben yürüyüp olası bi sorun yaşamayım sonra pişman olmayım diye tutuyorum kendimi.
nevra cım bu aşı herkesin yaptırdığı bi aşı bi sakıncası yokki 24. haftaya kadar 1. si yağılıyor 28 e kadarda 2. si..
kızlarrrr offf yaaaa benim eşimi bi görseniz okadar pimpirikli ki anlatamamm çıkarmioo iştee çıkarmioooo mafoldumben evim 5.katta ve asansörüm de yok haliyle çıkıp inmeside zor ee bide dr un koyduğu yasakkk eşim dinlemio bile beniii doğuma kadar hapsoldum ben evde yaaaaaa :sinifsinif:
Canım bu ağrılar normal tabi ama doktorun seni neden bu kadar sıkıyor,bir rahatsızlığın oldu mı geride bıraktığın dönemlerde?
Yani gebelikte ikinci trimester çok rahat bir dönemdir.Düşük tehtidi kalmadığı gibi,erken doğumda görülmez çok fazla,ne bileyim yaaa..
tammam öle diosun da tatlım senin o akşamları yaptığın 10 dakikalık yürüyüş bile yok bendeeee :gitme:
sadece ilk 3 ay çok sıkıntılar yaşadım hep kanamm oldu hep yattıım tamm ii aylara girdik derkendeee şimdide dr um erken doğum olur diooo yok böle bi sorun ama ikiz gebelik adı üstünde tehlikeli gebelikmiş ve bianda herşey olurmuşş dikkat edilcekmiş bu yüsdennn :1no2:
kızlarrrr offf yaaaa benim eşimi bi görseniz okadar pimpirikli ki anlatamamm çıkarmioo iştee çıkarmioooo mafoldumben evim 5.katta ve asansörüm de yok haliyle çıkıp inmeside zor ee bide dr un koyduğu yasakkk eşim dinlemio bile beniii doğuma kadar hapsoldum ben evde yaaaaaa :sinifsinif:
hah işte banada öyle kişisel değilde ikiz gebeliğin riski olduğu için yürüme dediler. korkutmuycaz kendimizi kasmıycazda.. ama tabiki artık 3 canlıyız biraz kısıtlıycaz. haliyle tek bebeğin kapladığı alan baskı farklı biizmkiler farklı o yüzden kasılmamak için hareketimizi az sınırlıycaz okadar.. zaten sayılı günümüz az kaldı hayırlısıyla..
:kedi: beni mahçup ediyorsunuz kızlar,asıl ben burda hepinizi gördüğümde,güzel sağlıklı haberlerinizi aldıkça mutlu oluyorum,buluşalım dedik aslında ama katılım oluyor baksanıza,o da kaldıbenneyaptımki
evime beklerim yer içeriz diycem,o daha da zor sanırım,ama hepinizi görmüş kadar seviyor,herkese karşı ayrı ayrı muhabbetlerimi sunuyoruuumm,,
garsooonn bize birer kahve dahaakaydirigubbakcemile3
benneyaptımki çok zor canımm,bebekler için herşey diycem ama bir kova burcu olarak eve kapanmamız imkansızdır bizim,bir de yasaklarr,off off,
sabır diycem ama..
benneyaptımki çok zor canımm,bebekler için herşey diycem ama bir kova burcu olarak eve kapanmamız imkansızdır bizim,bir de yasaklarr,off off,
sabır diycem ama..
:1hug:Cnm belki Allahım nasip eder bebeklerimizle beraber buluşuruz....
ay valla dinletemedimki canım yaa sen desen dinlerdi hemen :)pamuğum her zamanki gibi pek pozitif yaklaşmış onu dinle bak,sonuçta iyilğimiz için :jeyyar:..
gerçekten zor yaa gerçekten ksi gibi günler uzun havalar hep sıcakk gelde bunalma evde kafayı yemee :gitme: valla şimdi oturup ağlıycam sinirlerim çok bozuldu kızlar yaaa :gitme: