Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla zaten ev sahibimiz sensin gibi geliyor canım. topiğe geldiğimde sen varsan içim rahat bi şekilde oturuyorum açıkçası :) bi konuda cevap vermesen üzülüyoru tatmin edici cevaplar geliyor çünkü senden (iltifat ediyosam ne oluyum gerçekler bunlarr)
bazen hymarr cim bi kayfe alabilirmiyim diyesim geliyorrr :sm_cool: bu arada nescafe içmiyordum hiç hamileliğim sürecsince gazlı içeçcekler çay hepsini bırakmıştım 2 gündür sıcak bişey içip iyileşebilmek kahveye başladım inşalalh zararı olmaz CADIARZU
canım benim dr söyledi.. muhtemelen seninkide bahseder.. bu arada ben sağlık ocağına falan hiç gitmedim tetenoz aşısıda vurulmadım doktorumda bahsetmedi.. sositosositobakalım benim dr böyle bişeyden bahsedecekmi..... acaba bunu kesin yapılması gereken bişeymi ,yoksa isteğe bağlı bişeymi... hani benim dr bahsetmezse ben kendim yaptırayım...
oy çok iyi 37+6.... inşallah o zaman kadar bekler..... bu arada sağlık ocağınada kayıt yaptırmamız gerekiyormuş... eminim sizin bilginiz vardır... bende dün gittim yaptırdım kaydımı... ağustosun 17 sinde tetenoz aşısı vurulmam için çağırdılar tekrar....
:roflol: canım ben de senin olduğun haftalarında öğrenmiş olsaydım bana da şok olmayacağım şeyler söylerlerdi,ilerleyen zamanda organ gelişimi çok netleşiyor,eşim hala soruyor,biri erkek olabilir mi diye yazık,ama bu kez doktor artık erkek çıkarsa şüphe duyarım demişti son gittiğimizde..
İlerleyen haftalarda yanılma payı azalıyor canım,bu yüzden şok olamayabilirsin,
Allah herkesin gönlüne göre versin canımm,tabi ki sağlık olsun,sağlıkla gelsinler,inşallah bi daha doğruruz belki kızzzkaydirigubbakcemile3
evevt o iğne 28. haftada yapılıyormuş 2 doz. dr yapalım her ihtimale karşı dedi canım
günaydınlarrrrrrrrrrr..can bebek tam 37+6 yapıyor aslında 10 ekim dedi fakat 10 ekim cmt geliu
yor. babaya haksızlık olmasın izni cmt pazarda gitmesin diye pzt alacakk..inşallah o zamana kadar durur..
canım benim dr söyledi.. muhtemelen seninkide bahseder.. bu arada ben sağlık ocağına falan hiç gitmedim tetenoz aşısıda vurulmadım doktorumda bahsetmedi.. sositososito
hymarry ben 36 yaşındayım ve bize dr lar kesin olmayak demişti çocuk için... ama bir mucize oldu ve eşim tedaviye cevap verdi.... içimden bir ses 39 lu yaşlarımda bu sefer kendiliğinden hamile kalacağımı söylüyor... allaha şükür rahatta bir hamilelik yaşadım... o yüzden bu hamilelik olursa kesinlikle onuda doğururum diyorum..... ama tabii bu ikizler doğmadan önceki düşüncem.. ikizler beni bu hale kafamçokkarıştı sokarlarsa bilemem tabii
Hymarrycim sen dogum iznini başlatma konusunda bilgin var mı ?:içelim:
ben 10 agustos haftası ssk hast. gideceğimde :sm_confused: