Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wavy cim stresten oldu sanırım sen gerilince bebişlerde gerildi boşver eşleri felan senin daha büyük bi görevin var sen mutlu bebekler mutlu :):ecrin_bebek:
kızlar size bişey söyleyecem ben sanırım aşeriyorum ama hemde neye patatesli böreğe ya anlatılma zbi şekilde canım börek istiyo sadede olsa olur ama özellikle böyle salçayla soğanla kavrulmuş patatesle yapılan börekten istiyo canımmm ya en yakın zamanda yufka alıp evde yapacağım güzle yumuşak börek tarifiniz varsa verin hamileyim hamileyim aşeriyorum aşeriyorum zemuszemuszemuszemus
:1no2: ne soğanmı!!!! canancım sen şimdi soğanlı böreğini ye, birkaç hafta sonra o soğan kokusu sana çok kötü gelecek..... ıııyyyy ben mahvolmuştum.. evde maskelerle dolaştım hep....:sinifsinif: :sinifsinif:
cnm benim didim harika bir yer o kadar huzur doluki bişeycik olmaz bebeklerin gaz problemleri gitmiş olacak uyku düzenleri oturmuş olacak
eğer huzurlu olurlarsa ki ikizlerde genelde biri yaramaz biri sakin olur bişeycik olmaz hangi otele gidiyorsunuz ...bir turlamı anlaştınız ben 3 sene önce gittim çok rahat ettim
sadece arabanızla giderseniz biberonları ketılını strelize mAKİNANI AL
BEBEKLERE mama yapacan çünki
Canım biz bir otele gidicez,herhangi bir kültür turu gibi değil yani,daha önceden de gittik ama bu yaz gidemedik işte,bu yüzden direk otelle 7 gece 8 gün rezerve yaptırdık,bu ama sonradan gözümüz de korktu açıkçası.İnşallah dediğin gibi olurr,çok rahatladımm inan,çok sağol canımmopuyorumnanaktan,
neler götürmek gerektiğini tekrar gözden geçirir,o günleri görmek nasip olursa burdan yine konuşuruzz inşallah..
arkadaşlar acil yardımmmm...... benim ara ara aşağıya ağrı giriyordu... bugün dahada arttı... sizdede oluyormu bu ağrı?