Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar acil yardımmmm...... benim ara ara aşağıya ağrı giriyordu... bugün dahada arttı... sizdede oluyormu bu ağrı?
dr um da tatilde.... hay allah bu aralar çok yoruldum ondan olabilirmi acaba... birde şu antibiyotikleri kullandım diye mantar olmuşum o yapabilirmiki..... oofffffff....
kızlar aranızda türkiye hastanesine giden varmı yada ordan bi doktor önerebilecek
Canım biz bir otele gidicez,herhangi bir kültür turu gibi değil yani,daha önceden de gittik ama bu yaz gidemedik işte,bu yüzden direk otelle 7 gece 8 gün rezerve yaptırdık,bu ama sonradan gözümüz de korktu açıkçası.İnşallah dediğin gibi olurr,çok rahatladımm inan,çok sağol canımmopuyorumnanaktan,
neler götürmek gerektiğini tekrar gözden geçirir,o günleri görmek nasip olursa burdan yine konuşuruzz inşallah..
Orada ki en iyi bayan doktoru Nevra topaloğlu'dur benimde eski doktorumdur.ailecek görüşürüz ama çok kaprislidir.
O DOKTORUN ÇOK KAPRİSLİ OLDUĞUNU SÖYLÜYO HERKES HASTALARINA AİLEVİ SORUNLARINI FELAN ANLATIYOMUŞ SANIRIM
KIZLAR YA BENİ İŞTEN ÇIKARIYOLARRR:çok üzgünüm: ÇOK KEYİFSİZİM
canım ya ne bileyim bende sizler başaksanız benimkide başaktır dedim o nedenle yazdım terazi olmasını çok isterim benim yükselen teraziiiCanım sen 26 haftalıksın,ben 28.Benim 36+4 te başağı geçiyoruz,sen kaç hafta üzerinden başak olarak hesapladın ki,en son tarihte başağı tutması için senin yaklaşık 34-35 haftalık doğurmuş olman lazım,başak için bu haftalarda mı doğurcan yoksa,biraz daha tut da terazi olsun baarikaydirigubbakcemile3
ben de kova burcuyum,bizim rahatlığımız başak çocuklar biraz ters yaaawwkaydirigubbakcemile2
Hmmm e tabi canım sıkıntın ve kanaman olmuşsa dikkat etmen gerekir ama her yürüyüş ve hareket erken doğumu getirir mi,kafama takıldı,yani öyleyse ben de kırıyım kıçımı oturıyım dimi:mymeka:kaydirigubbakcemile3
ben ctesi doktora gidicem,sorayım bakayım kendimle ilgili bu durumuCADIARZU
kızlarrr ben geldimm kimsecikler yokmuuu
bugün bi soru sordum kimse cevap vermedi zatennn aşkolsun :sinifsinif:
Hiç korkma hymarry.Sanırım tahmin ettiğim otelele gideceksin.C harfiyle başlayan değil mi?(Ben bu yaz hariç) her yıl annemi,ablamı ,yeğenlerimi alır giderim.Küçük yeğenimde oldu geçen yıl.Allah nasip etsin bende gideceğim yaza gene.Ama mutlaka pusetin olsun.Birde geçen yıl odalardan su ısıtıcılarını almışlardı.Restauranta inip sıcak su almak zorunda kalmıştık.Giderken sor onu?Yoksa ısıtıcı mama için hazırlamak zor oluyor.
slm kızlar bende yenı geldım.egeli canım benım yerım yok oda için .ben allah izin verirse il 6 ay tek oyun parkı alacam..........daha sonra ıkı tane olacak