Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinn tatlımmm nihayettt oh beee zemuszemus
sorum şuu ben bebk odası yapmadım erken olduğunu düşünüorum bebeklerin yatıca yere karar veremiyorum beşikmi almalıyım yoksa oyun parkımııı sen ne yaptın
Yani oda yapanlar da tabi ki harika bir iş çıkarıyorlar,fakat gerçekten 3-4 yaşlarında kendi tercihlerini yapabilecek düzeyde beraber seçilen ve kurulan bir oda da çok duygusal olur diye düşünüyorım,ilk zamanda önemli olan fonksiyonel ve işe yarar olması bence.Zaten oda düşünen arkadaşların pek çoğu yine de ilk aylar için yanlarına ekstra bir beşik düşünüyorlar genelde..çok güsel düşünmüşsün hymarry cim zaten şimdi hep bizim yanımızda olcaklarr ozamn oyun parkı daha mantıklı.. nasıl olsa ilerde onlara ait bi odası olucak hiç olmazsa kendi zevklerince olur... teşşekkürler tatlımm opuyorumnanaktan
yaaa sorma teyzesi,28-30 derkeeen,ramazan da girdi mi ne kaldı kııızz:bbo:bu arada şaka maka 28.haftayı bitircen şurda eylüle ne kaldıı valla ben bile heycanlandım...
kızlar ya benim yine belim ağrımaya başladı o yüsden ben kaçar öpüyorum sizlerii![]()
hasta biri (yok pardon üçüü) olarak teşekküre diyoruz canım.. gözün aydın seninde hayırlısı inşalalh artık canım ..kızlar merhaba hasta olan arkadaşlara geçmişolsun diyorum.. canan canım işin için üzüldümm özel işşşşşşşşşşşşşşş ne olacak.. yanlış yazmıyorsam sen hamileyken çıkarırsan aile mahkemesine falan başvurabiliyorsun bence araştır.belki işine yarar
kızlar ben bugün drye gideceğim demiştim.test sonuçlarım çok iyi çıktı.4 ağustos yani 28. haftada ciğğer gel. iğneler yapılacak.. doğum allah kısmet ederse 12 ekimm...çok heyecanlıyımmmmmmmmmm
tatlımcım ben gördümdee kararsız olduğum için cevap veremdim açıkçası hala tam karar vermiş değilim bende o konuda. park yataklara baktım epey bi yer kaplıyor ilk başta bi tane alsak yeter gibi ama oda yine sanırım uyku seti kullanmadan içinde rahat olamz gibi uyku seti kullansak görünüm bozulucak gibi .. portatif olamsı artısı ama işte kararsızım. mobilya türlerinden alsak oda büyüğünü almak alzım ilk başta iksiini birden yatırmak için oda epey yer kaplıycak oturma odasında dursalar rahat olmaz illa yanımda olmaları lazım geceleri oda yatak doamdan bisürü şeyi çıkarmam lazım yani ben hala karar veremeyenlerdenim..kızlarrr ben geldimm kimsecikler yokmuuu
bugün bi soru sordum kimse cevap vermedi zatennn aşkolsun :sinifsinif:
hasta biri (yok pardon üçüü) olarak teşekküre diyoruz canım.. gözün aydın seninde hayırlısı inşalalh artık canım ..
tatlımcım ben gördümdee kararsız olduğum için cevap veremdim açıkçası hala tam karar vermiş değilim bende o konuda. park yataklara baktım epey bi yer kaplıyor ilk başta bi tane alsak yeter gibi ama oda yine sanırım uyku seti kullanmadan içinde rahat olamz gibi uyku seti kullansak görünüm bozulucak gibi .. portatif olamsı artısı ama işte kararsızım. mobilya türlerinden alsak oda büyüğünü almak alzım ilk başta iksiini birden yatırmak için oda epey yer kaplıycak oturma odasında dursalar rahat olmaz illa yanımda olmaları lazım geceleri oda yatak doamdan bisürü şeyi çıkarmam lazım yani ben hala karar veremeyenlerdenim..
Hymarry cim sende güzel düşünmüşsün hazırlıklarda başlamış gözümüün önüne geldi dolap yerşleştirmeleri filan çok zevkli olsa gerek.. ben sadece kafamda canlandırıyorum odamın birinde genç odam vardı bekarlıktan onun dolabında misafir yatak yorganlarım vardı onalrı kaldırsam bebeklerimin henüz olmayan kıyafetlerini assam kitaplığı boşaltıp oyuncak doldursam hatta yatağada bebeğimin birini yatırsam karşınada bir baza koyup öbürsünü ay büyyüttüm bile bebişlerimi.. düşünmesi bile güzel Allahım hayırlısıyla kavuştursun hepimizi yavrularımıza..
Hymarr cim sen alırken yatağıda içindemiydi bide yatırıcağın zaman yatağı aşağı indiricen değilmi birde kaça almıştın komple canım .. bu arada seninki tam ideal ölçüde bazıları çok geniş güle güle iyi günelrde kulalnırsınız inşallah haa bide öbürüde aynı renkmi tamam tamam başka sormuycaaam :kedi:
canım grip olduk biz çok kötü gözler burunlar akıyor baş ağrısıda cabası neyse bunada şükür..
canım sanki bebekler hareket edip kenardaki nylon yerlere çarparlar gibi geliyor o yüzden yumuşacık uyku seti olamsı alzım gibi geldi :) terletirmiki diye düşünüyorum yani aklıma olmadık şeyler gelip duruyor ..
olsun yavaş olsun yorma kendini hiç hem onlarla vakit geçer mutlu mutlu .. azcık kaldı hayırlısıyla ilkimiz sensin sağlıcakla haberlerini bekliycez hastaneden seslenirsin bize dimi sanki umut olacak senin güzel haberlerini almak canım oy oyyy :)
o aynı almama konusu benide düşündürüyor canımbende senin gibi düşünüyorum farklı olsun aynı şeyleri düşünmek giymek zorunda bırakmayım diyorum .. ama ikiz yetiştirenler sen istemesende onlar büyüdükçe aynı şeyleri isteyecek diyorlar hatta birebir ikizlerle konuştuğumda aynı olmadığında giydiklerinin kavga ettiklerini bi keresinde ayakkabının aynısı olmadığını alırlarken birine kırmızı birine beyaz alındığını sonra ağladıklarında annelerinin bi tekini kırmızı bi tekini beyaz giydirdiğini bile anlatmışlardı nasıl gülmüştük :) zaman gösterecek artık bizede ..
Hymarr cim o haberi sabırsızlıkla bekliyor olucaz biz bebişlerimle inşallah..
park yatak konusunda söylediklerinle ikna ettin şekillendirmeye başladım kafamda saolasın iyi oldu valla
biz gidelim artık size tatlı ruyalar
öptük şekerleri ve şekerlikleriii opuyorumnanaktan
kızlar merhaba hasta olan arkadaşlara geçmişolsun diyorum.. canan canım işin için üzüldümm özel işşşşşşşşşşşşşşş ne olacak.. yanlış yazmıyorsam sen hamileyken çıkarırsan aile mahkemesine falan başvurabiliyorsun bence araştır.belki işine yarar
kızlar ben bugün drye gideceğim demiştim.test sonuçlarım çok iyi çıktı.4 ağustos yani 28. haftada ciğğer gel. iğneler yapılacak.. doğum allah kısmet ederse 12 ekimm...çok heyecanlıyımmmmmmmmmm