Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Serdar Bey sağolsun,benim de telefonlarımı hiç şaşmadan cevaplar.Ben de bazen saçmalamış olmak istemiyorum ama,bi yerde duruyor insan.Benim de hala omuzlarımdan boynuma kadar o bahsettiğin lekelerden oluştu.Bunlar normal ve geçici olduğunu bildiğim hamilelik lekeleri canım.Benim normalde de bu mevsimlerde çillerim çıkar zaten ama bilmiyorum bebeklerinin cinsiyetleri bellimi de,bu lekelenmeler daha çok kzı annelerinde ortaya çıkıyor derler.Bence insan her haliyle güzel ve zaten bunlar da geçici..

ay kızlar ne güzel şeyler söylüyosunuz kıpırdamalar falan, yaaa ben de istiyorum kıpırtı :CüvCüv:
Allah ım görebilecek miyim ben de o günleri :1rolleyes:

kevsercim sağlık olsun,görüceaz tabi,doğdukarlını da görür,burda konuşuruz inşallahkaydirigubbakcemile3
badecim senin ne sıkıntın var,ne takıntın var hayatım,ne oldu,ben seni gayet metanetli buluyorum oysa her konuda,ne olduuu:sm_confused:

wawy cim canım en son ne zaman gittin serdar beye?Muayenehanesine mi gidiyrosun,yoksa hastaneye mi?Belki orda karşılaşırız

Hymarry canım ben hastaneye gidiyorum medical park göztepe.
en son 12 mayısta gittim. haziranın 2. haftası yada 1 olabilir daha haber vermediler ense boyu için gidicem hakan bey diye biri bakacak ama o gün serdar beye de uğrarım.Süper bi adam sırf ilgisinden dolayı kontrollerimde onu tercih ettim..

bu lekeler sende de mi çıktı. ama benim böyle kırmızı ve pütür pütür eşşek derisi gibi :)))

hymarry canım valla bilmiyom kız annenin güzelliğini alır derler. gerçi geçen haftaya kadar herkes erkekmi acep pek bi güzelleştin diyordu:) bu bıcırıklar kız mı erkekmi yoksa bi kız bi erkek mi bilmiyom.:))) hayırlı sağlıklı olsunlarda gerisi boş..

bana da öyle diyorlardı,aman yüzüne güzellik geldi,biz de iki erkek diyorduk ya işte.Hala da öyleyim valla,hiç te çirkin sayılmam kaydirigubbakcemile3.Oluyor işte böyle şeyler.Sağlık olsun inşallah..

Sedar Bey bugün Petek Dinçözün programındaymış,gördün mü?

kesik kesik yazıyorum kusura bakmayın. çok yoğun bugün hala çalışıyorum kaldım buralarda(

kaç gündür evdeydim çıkmadı bugün işteyim çıkmış bak ya olacak işmi. daha öncede çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsa peteğin programına.. tüh hava atamadım bu benim doktor açın tv yi diye:))

kendi adına ait internet sitesi var bilirsin ordan hepsinin videosunu izleyebiliyorsun tekrar..

ara sıra ağrılar falan oluyor tereddut ediyorum kasılmamı yoksa normal buyume ağrısımı tedirgin oluyorum bugün oğlene kadar vardı sonra mutfaktı yemekti derken birşeyim kalmadı heralde kendini dinlemekten oluyorkaydirigubbakcemile3
benim veletlerin biri çok azdı bugün ya zaten o hep oyle baya bir yaramaz olacak galiba:) yandık valla:)

kızlar sterilizator almayı duşunuyormusunuz peki hangi marka duşunuyorsunuz ben baya bir araştıdım aslında ama sonra mikrodalga tiplerini gorunce kafam karıştı hani onlar daha ucuz daha pratik geldi ama sağlık açısından iyi değil gibi hani biberon kaynatacak vaktimde olmuycak valla hiç zaten birkaç ikiz annesi arkadaştan bilgiler aldımki bizi neler bekliyor bir bilseniz:)

ilk 3 ay uyumayı duşunmeyin bile:) sut yetmediği için iki bebeğe mutlaka mama veriyorlarmış tabi garibanlar bunu hazmedemediği için uyku hiiiiiç yokmuş kolik diyorlarya hani gaz problemi aynen o şekil açıkçası ben hep pratiklik araştırma peşindeyim hani işleri nasıl kolaylarız falan diye:)delikafadulden

kızlar nasıl g,d,yo uzun zamnadır giremedım nete misafirler vardı benım bebekler büyümüş 8 haziranda cinsiyetlerını öğrenecegız hayırlısı bakalım

Arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum sizlerde çoğul gebelik yaşıyorsunuz karaciğer enzimleriniz ne durumda enzimleriniz yüksek çıktığı oldumu ben tam serklaj işlemim bitti derken bu sorun çıktı karaciğer değerlerim çok yüksek çıktı ilaçlarımı bıraktım vitamin demir vs ...

geçmiş olsun canım benımde bu konu ile ilgili bilgim yok nasıl anlaşıldı ne testı yaptrdılarkı belırlendi

kızlar bir sorum olacak bende ikiz bebek beklıyorum allah nasıp ederse doktoruma ikili testı sordum ikizlerde ikili test olmuyo dedi sakat olma durumunda aldırmayı düşünüyomusun kı dedi hayır düşünmüyorum dedim ense kalınlıgını ölçtü gayet güzel burun kemıgı olusmus herseyını gösterdi . sorum su ense kalınlıgından anlasılıyo mu sakatlığı ?

ya evet arkadaşlar bizi epey zor günler bekliyor kısmetse, işe devam etmeyi düşünüyor musunuz? ben bebişlerimi bırakamıycam gibi geliyor, 3 ay uymayı düşünmezsek 2.5 ay sonra işe nasıl gidicez?? malum özel sektör..
bi sorum daha var, şu takvimi nasıl ekliyorsunuz alta şu kadar haftalık falan yazıyorya... siteye baktım bi türlü bulamadım

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html canım ben buradan yaptım umarım yardımcı olabılmısımdır

penses canım bende duymamıştım ama başımıza geliyor heralde ooff(

tulaycım daha önce 8 haftalık gebe iken doktorum tahlil yaptı ast alt birisi yüksekti ama geçer dedi takma kafana dedi tüp bebek tedavisinde kullandığın ilaçlar ypar dedi ama karaciğer demedi bende önemsemedim

ünv hstanesine serklaj için gittiğimde bir takım tahliller yenilendi orda bir tane doktor senin karaciğer enzimlerin çok yüksek dedi dahiliye sevk ettii beni bendede sivilceler çıkıyordu akşamları kaşınmalar oluyordu yüzüm baya sivilceliydi ciğerlerden ultsona girdim yağlanma yok ama değerler yüksek eğer yükselmeye dvam ederse gebelik alerjisi oldugundan karaciğr yetmezliğine kadar gidermiş gebelik sonlanabilir dediler bende acayip moralim bozuldu böyle durum yaşayanlar varmı neler yaptınız diye merak ettim genelde çoğul gebelikte oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…