selam arkadaşlar. bi süredir yazamıyorum. benimde mide bulantılarım mide ekşimeleri derken öldüm ölüdm dirildim. şimdi daha iyiyim ama tabi yine bulantılar devam ediyor. tek tesellim artık yemek yiyebiliyorum. günde sdadece bi öğün içimde kalıyor ama onada şükür..
size bişey sorucam aranızda belki başına gelen vardır. ya benim cildim çok pürüzsüzdür normalde. yani fondoten pudra kullanmam ama kullanmış gibidir. ama malaesef 4 gündür yüzme bişey oldu. hani güneşte çok kalırsında kavrulursun yüzün kıpkırmızı leke leke ve kalın olur cildin. aynen öyle oldu. hayır güneş yüzü görsem anlıcambaşına gelen varmı drumu da sürekli aramak istemiyorum. sağolsun hiç sıkılmadan cvp veriyor ama ben çekiniyorum artık..
Hymarry dr.umuz aynı o yüzden bilirsin ne kadar anlayışlı olduğunu serdar beyin..ama yinede çekiniyor insan
ay kızlar ne güzel şeyler söylüyosunuz kıpırdamalar falan, yaaa ben de istiyorum kıpırtı :CüvCüv:
Allah ım görebilecek miyim ben de o günleri :1rolleyes:
Hymarry canım ben hastaneye gidiyorum medical park göztepe.
en son 12 mayısta gittim. haziranın 2. haftası yada 1 olabilir daha haber vermediler ense boyu için gidicem hakan bey diye biri bakacak ama o gün serdar beye de uğrarım.Süper bi adam sırf ilgisinden dolayı kontrollerimde onu tercih ettim..
bu lekeler sende de mi çıktı. ama benim böyle kırmızı ve pütür pütür eşşek derisi gibi :))
:roflol: canım geçmiş olsun.İçin rahat etmezse gitmişken bir cildiyeye de görün istersen ama hamile olduğunu öğrenince bunlar hamilelik lekesi diycekler,Olmadı bi krem vericekler o kadar yani.Diyorum ya bende de çene altı boynumdan omuzlarıma kadar çıktı ne yapayım.bunlar çirkinlik değil,ben hiç öyle görmüyorum valla,sen de güzelliğiniz benim gibi kızlarınla paylaşıyor olmayasın:1rolleyes:..
kevsercim sağlık olsun,görüceaz tabi,doğdukarlını da görür,burda konuşuruz inşallahkaydirigubbakcemile3
badecim senin ne sıkıntın var,ne takıntın var hayatım,ne oldu,ben seni gayet metanetli buluyorum oysa her konuda,ne olduuu:sm_confused:
kızlar sterilizator almayı duşunuyormusunuz peki hangi marka duşunuyorsunuz ben baya bir araştıdım aslında ama sonra mikrodalga tiplerini gorunce kafam karıştı hani onlar daha ucuz daha pratik geldi ama sağlık açısından iyi değil gibi hani biberon kaynatacak vaktimde olmuycak valla hiç zaten birkaç ikiz annesi arkadaştan bilgiler aldımki bizi neler bekliyor bir bilseniz:)
ilk 3 ay uyumayı duşunmeyin bile:) sut yetmediği için iki bebeğe mutlaka mama veriyorlarmış tabi garibanlar bunu hazmedemediği için uyku hiiiiiç yokmuş kolik diyorlarya hani gaz problemi aynen o şekil açıkçası ben hep pratiklik araştırma peşindeyim hani işleri nasıl kolaylarız falan diye:)delikafadulden
ya evet arkadaşlar bizi epey zor günler bekliyor kısmetse, işe devam etmeyi düşünüyor musunuz? ben bebişlerimi bırakamıycam gibi geliyor, 3 ay uymayı düşünmezsek 2.5 ay sonra işe nasıl gidicez?? malum özel sektör..
bi sorum daha var, şu takvimi nasıl ekliyorsunuz alta şu kadar haftalık falan yazıyorya... siteye baktım bi türlü bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?