Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

cok tesekkur ederim arkadaslar verdığınız aydınlatıcı cevaplar ve güsel karsılama mesajlarıız ıcın.hoşbuldummmm......hepınızı opuyorum canlarrr

kızlar yaa bizde normal hamile gibi nezamn o döneme geçiçez merak ediorum...

egelii canım hoşgeldiiina.s.
de ben mesajından hiçbişey anlayamadım,yani nasıl normal hamile?O dönem ne dönemfisfisfiskaydirigubbakcemile3

ben uzun kol uzun bacaklı tulum buldum aldım mother care outletinden 2.90 içinde 3 adet var ve premature boy 2-3 kg arası en azından bunu içlerine giydierebilirim gibilerdende duşundum açıkçası

canım ne zaman aldın o tulumları?Bi de mother care in o bahsettiğin outlet mağazası nerede acabaaa.Ben sen premature tulum deyince burda bi mağazada sordum 26 lira dedi,2 tane 52 lira eder,vazgeçtim ne yalan söyleyeyim.Of şu kıyafet işine başltan başlamak beni deli ediyor yaaa...:çok üzgünüm:

anladım canım,ben de dedim millet bişeyler kullanıyor da ben eksik mi kaldım:roflol:
bu akıntı olayı uzun iş gerçekten..

ayyy kızlaarrr,bu arada benim bebekler iyice oynamaya başladılar,bi oynaklar,bi oynaklarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2,
inanılmaz bir his buuu:1rolleyes:..

kozyatağında canım sana ters biraz gidicek olursan tarifini ozelden yazarım bişey diyimmi senin bu olay beni bile okadar etkilerdiki inan hani birden kıza donerlermiki diye bekliyorumkaydirigubbakcemile5 çok komik dimi alışverişte bile tediginim inan mavileri alırken aklıma sen geldin guldum yani kafamçokkarıştı

ayyy kızlaarrr,bu arada benim bebekler iyice oynamaya başladılar,bi oynaklar,bi oynaklarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2,
inanılmaz bir his buuu:1rolleyes:..

canım benim bir tanesi çok oynak ama diğerini sorma çokmu tembel yerimi belli ettirmiyor anlamadım çoook nadir hissediyorum onu ya valla merak ediyorum bazen bu çocuk gelişmiyormu diye en son gelişimleri eşit gibiydi ama:1shok:

kaydirigubbakcemile3,ah canım yaa,valla yani bana da anlatsalar ben de kendime yakıştıramazdım ya,insanın başına gelebiliyor herşey,sağlıklı olsunlar yeter,sonuçta bir ufacık hareketleri bile dünyaya bedel ama bu kıyafet olayı işte.Sana ne demişlerdi cinsiyet olarak?
Bebeklerine gelince biri sakin olcak demek ki,daha güzel boşver.Doktorun sağlıklılar diyorsa,hiç kafana takma..

canım riskli gebelikler drum biri oğlan dedi diğeri gostermiyor dedi bizde gostermeyeni hep kız sandık ama 16. haftada diğer uzman dr ikiside erkek dedi bakalım yani ben yinded şupheliyim hani biri kıza doner belki diyorum hayırlısı sağlıklı olsunlarda işte alışveriş olayı sıkıntıya giriyorya valla senin durumun zor gerçekten uzuldum hani alışveriş olayına uğraşmışsın okdar neyse sağlık olsun

egelii canım hoşgeldiiina.s.
de ben mesajından hiçbişey anlayamadım,yani nasıl normal hamile?O dönem ne dönemfisfisfiskaydirigubbakcemile3

canım normalden kastım artık kanamalar kusmalar ve şu yatmalarım bitsin istiyorum çok bunaldım :çok üzgünüm:

Allah!Bu belirsizliklere alerjik reaksiyon veriyor vücudumkaydirigubbakcemile3.Sende de bu belirsizlik işi zora sokmuş desene.Aklının bi köşesinde hep olsun arkadaşım..
Bu arada karnın ne durumda,belli oldu mu?ılerleyen zamanlarda biz de karnımızda bebklerimizin fotolarını koyalım diyorum yaaa.Gerçi ben böyle şeylerden utanıyorum ama..

canım normalden kastım artık kanamalar kusmalar ve şu yatmalarım bitsin istiyorum çok bunaldım :çok üzgünüm:

heee şimdi anladım,kusura bakma.Ama normal hamileler de bulantı ve kusmalar yaşayabiliyor,boşver,biz daha şanslıyız bencea.s.Çok mu bulantın var,ne kadarlık hamilesin?Takvimin de yok ya..

canım 12 haftaya giricem yarın.. ayrıca takvim nasıl konuluo bilmiomm..ve ben bebekler konulduğundan beri yatiorum yani mart ayından buyanaa ve çook bunaldım (

Anladım canım,hayırlı olsun bebeklerin tekrar.
Doktorun sürekli yatmanı mı tavsiye etti?

ay kızlar ne güzel şeyler söylüyosunuz kıpırdamalar falan, yaaa ben de istiyorum kıpırtı :CüvCüv:
Allah ım görebilecek miyim ben de o günleri :1rolleyes:

selam arkadaşlar. bi süredir yazamıyorum. benimde mide bulantılarım mide ekşimeleri derken öldüm ölüdm dirildim. şimdi daha iyiyim ama tabi yine bulantılar devam ediyor. tek tesellim artık yemek yiyebiliyorum. günde sdadece bi öğün içimde kalıyor ama onada şükür..
size bişey sorucam aranızda belki başına gelen vardır. ya benim cildim çok pürüzsüzdür normalde. yani fondoten pudra kullanmam ama kullanmış gibidir. ama malaesef 4 gündür yüzme bişey oldu. hani güneşte çok kalırsında kavrulursun yüzün kıpkırmızı leke leke ve kalın olur cildin. aynen öyle oldu. hayır güneş yüzü görsem anlıcam başına gelen varmı drumu da sürekli aramak istemiyorum. sağolsun hiç sıkılmadan cvp veriyor ama ben çekiniyorum artık..
Hymarry dr.umuz aynı o yüzden bilirsin ne kadar anlayışlı olduğunu serdar beyin..ama yinede çekiniyor insan

wavy cim dediklerinden anlaşiliokiii sanırım o lekeler hamilelik lekeleriii,,doğumdan sonra geçiomuş ama dert etme,,sen yinede olurda dışarı çıkarsan sabah bile olsa mutlaka güneş koruyucu kullan ok ..öptüm

egelii canım selam.. ya hamilelik lekesi için erken değilmi. bi de o koyu olmuyormuydu. uff yaa. çok çirkin bi karı oldum yaa(

ay kızlar ne güzel şeyler söylüyosunuz kıpırdamalar falan, yaaa ben de istiyorum kıpırtı :CüvCüv:
Allah ım görebilecek miyim ben de o günleri :1rolleyes:

gorursun tabi kevsercim allahın izniyle beni gorsen zaten 3 ayı panik atak geçirdim 3 ay doldu rahatlıyacaktım yok şimdide başka şeyleri dert ediyoum yok sancımmı var kasılmamı vsmi diye yani sıkıntı hiç bitmiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…