ınş canım ya haklısın ınsan yasayınca bılıyo...........ınş sabredelım............
ooooooo tontişşş hymarry miz gelmişşşş hoşgelmişşşşşş opuyorumnanaktan
ya benımn gozlerım cok agrıyo üç gundur..............doktora gıdım dıyorum nıye agrıyokı
yok kız takma burc cok anlamlı degıl .............rabbım ıyı ahlak vers...............ama azcık gırelım..........oğlum basak oyyyyyyyyyyy azcık huysuz bebekken neler cektım..........bışey yenmezdı yıne öle...........mızmız sen sık dışını terazı ols
ya hymary sen su zayıf hatunlaruı boşver canım ya.............hamış dedığın senın gıbı olur..........bende gelıyoom ardından............ne o bıtek karınları var..........olmaz canım hamış dedığın etlı butlu olcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkklmaz puyorumnanaktan
ya hymary sen su zayıf hatunlaruı boşver canım ya.............hamış dedığın senın gıbı olur..........bende gelıyoom ardından............ne o bıtek karınları var..........olmaz canım hamış dedığın etlı butlu olcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkklmaz puyorumnanaktan
özledik kızzzz nerelerdesinn teyzesiiiii minişlerim sizi soruyodu.... opuyorumnanaktan
egelı ye ıste ..................egelısın ya atıyoon demı havanı...............ınce hatun senı................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?