egeli hymaryy neresı tontıs kıs sen benı gorsen korkarsın valla.....muallim benımde sıvı seklınde gelmiyor bazen kahverengı rengınde bazende kan rendınde oluyor ..............sınır stres oluyorum valla.korkuyorumda........hayırlııs olsun ne dıyelım demi..........resım nasıl eklenıyor bı anlataında ..........gözünüz tontiş görsün.............
kız utanma bee,takılıyoruz şurda birbrimze,seninki sağlıklı ve makbul olanı tabiki yoksa,bizimki de züğürt tesellisi işte,ya da Orhan Gencebayın bir teselli ver'i yani...kız ne atcam hava mava valla utaniom yaaaa :kedi:
sen beni bu kadar beğeniyorsun bakiyim,mız mız oğluna Halemi mi alıcann,Şulemi mikaydirigubbakcemile3?kız ols tontış kotumukı tam hamış karsılığı....................merak etme senın son aylarında azcık tontış olur
eeeeeeeeee burclara devam.............olmuyo kız ınş bız aynı doğururuz...................aramızda bı hasfta var
biliorum kızlarrr takıldığınızııı bende takılıyorum yawww kaydirigubbakcemile3
bu arada hymarry senin facee işi tarih oldu heraldeee yaa(
muallimcim senin facen varmıı acepp zemuszemus
faceme cidden giremiyorum biliyormusun hayatım,yani ne oldu anlamıyorum hiç?
Ama burda bazı arkadşlarla msn muhabbetindeyim ben de,bu anlamda muallime katılıyorum,daha aktif olabilirz msn alışverişi yaparsak..
valla burçlara devam ediceksek ben kova burcuyum eşimde tipik başak demiştim kaydirigubbakcemile3
bebişlerimde eğer 36 haftalık doğarlarsa akrep burcu olucaklar eğer erkem doğum olursa ( allah korusun ) terazi olucaklar eğer 9.aya kadar dayanırlarsada ( ki bu mucize olur) yay olucaklar kaydirigubbakcemile3
terazilerde iyidir hoştur,akrepler de keyiflidir,yaylar ha keza,sen süper zamana denk getirmişsin valla,ben sallantıdayım aslanlar başaklar havada uçuşuyor valla..
Ama kendim terecih etme sebebim olsaydı kova olsun derdim,biraz da megalomanlık vardır bizde egeliim bilirsinyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?