nilkancım kabul etmek ne demek hoşşgeldin canımmhihoyyyt:lepi::içelim:
Hayırlı olsun bebeklerin,hamileliğin inşallah:teytey::teytey:
aynı durum bizde bizde derken burda benimle beraber yada benden farklı zamanlarda yaklaşık senin haftalarında biçok arkadaşta oldu,burda konuştuk paylaştık.Oturup kalkmaya çalışırken mesla,yada dediğin gibi biraz yorulunca ağrılar olabiliyor.Ama benim doktorum da aynen senin doktorun gibi bebekler büyüdükçe kendilerine yer açıyorlar bu yüzden kas ağrıları türünden ağrılar oluyor bunlar sorun yok demişti.Ben de senin gibi sıkıntısız bulantısız anlamadan bir hamilelik başlangıcı geçirdiğim içim hoppala zıppala koşturuyordum,kendimi unutuyordum.Sonuçta kolay bir hamilelik geçiriyoruz,nasılsa bana bişay olmuyor diye de kendimizi unutup bebeklerimizi yormamamız lazım canım.
Gelişmeleri konuşalım.Tekrar hoşgeldinna.s.
nilkan hoşgeldin, bebişlerin hayırlı olsun,
kızlar benim 1 sene içinde 3 aşılama 1 tür bebek olunca sanırım yumurtalıklarım beş kat büyümüş, meğer benim bıçak gibi batmalarıom ve dayanılmöaz sancılarım bu yüzdenmiş, dün akşam yeni bir dr. a başladım, sgk ile anlaşmalı bir kurumda doğum yapmak istiyorum çünkü benim tüp bebek merkezinde fiyatlar çok yüksek, hem takip hem doğum ham de tahliller o kadara pama yok açıkçası, zaten tüp bebeği de rapor ile yaptım ve devlet karşıladı 3/2 sini; neyse bu yeni dr. um zamanla küçülürler endişelenme dedi; çok nadir durumlarda cerrahi operasyon gerekebilir dedi senağlama... başına böyle bişey gelen var mı aranızda, benim acaip moralim bozuldu akşamdan beri uyuyamıyorum...
badecim hoşbulduuuukka.s.
Nasılsın görüşmeyeli,var mı bir şikayet,yeni bir alışverişyerimseniben?Ben bu aralar kız kıyafetleri bakmaya başladım malum,bak ortada herşey yazlık yazlık,biz ne zaman alışveriş yapıcaz yaz sezonunun ortasında kış başı doğacak yavrularımız için?Bana alışveriş için daha erken idyenler bir akıl versinler bakalım:sm_confused:..
ah badecim pek incecikler yaa,evlerimiz sıcak taaa,gerçekten yani böyle kışın giydirilebilecek gibi değil yaaa:1no2:.Yani öyle ki,yavrucuklar için mesela hani alttan çıtçıtlı iç badiler alıyoruz ya,hadi alta onları giydiriyoruz diyelim,yarım kolsa eğer üstüne tulumunu giysirsen bile içerde yarım kolun alştındaki kısım böyle soğuktan morarıveriyor,onlar çok hassas yaaa.Yani hiçbir zaman sıcakta boğulsunlar anlayışında değilim inan ama bu yazın satılanlar cidden çok hafif ve ince geliyor banaaa:sm_confused:,ne dersin?
angel canım sen neden bu mesaj sonrasında jel kullanıyormusun diye sordun?O ne jeli?
Bebeklerin kilolarına gelince,biz senin haftalarına kadar kilolarını hiç konuşmamıştık bile,bana doktor bu cinsiyet meselesi şaştığında en son söylemişti,18+5 tik sanırım o zaman,"biri 260-biri 270 gr,ama bu değerler değişebilir,şimdi iyi giderler fakat tekil gebeliklerde bebekler asıl kiloyu son haftalarda alırlarken ikiz bebkler ilerleyen haftalarda gelişimleri için yer bulamadıklarından pek fazla gelişemezler"demişti doktor ve bu değerlerin gaaayet iyi olduğunu söylemişti.
Başından beri takip ettikleri bebeklerin kilosundan çok boyları oluyor angel cim,neden dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?