Kızlar karlı bir alışveriş yaptıksüprizzzzz.
İki adet park yatak aldık.Çok güzel,geniş,çok aksesuarlı,cibinlikli falan.165er lira.
Oto koltukları aldık iki tane.Lotuscum senin internette alıdığın Pierre Cardine marka oralarda pazarlıkla daha da uyguna geliyor.Fakat biz başka bir markanın iki de oto koltuğunu aldık.2 park yatak,iki oto koltuğuna 450 lira verdik.NASILyerimseniben?
kızlar bebeklerin hareketlerini ne zamna hissttiniz ya anam ben daha tam anlamıyla hissetmedim ya buda kafama cok takılıyo
Teşekkür ederim badecim güzel temennin için.Sana özelden her biri ile ilgili açıklayıcı bir mesaj atmaya çalıştımyerimseniben.
Pek çok markayı yerinde gördük,park yatak ve otokoltuğu düşünenlere fikren ve fiyatlar konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
kızlar bebeklerin hareketlerini ne zamna hissttiniz ya anam ben daha tam anlamıyla hissetmedim ya buda kafama cok takılıyo
kızlar ben yine kanama geçirdm 1 hafta hastanede yattım,,, bebeklerimi alıyorlardı neredeyse şimdi evdeyim,,,
kızlar ben yine kanama geçirdm 1 hafta hastanede yattım,,, bebeklerimi alıyorlardı neredeyse şimdi evdeyim,,,
canım bana doktorum 21 yada 22. haftalarda müsait olduğunda bakalım demişti.Benim daha var işte.Merak ediyorum ben dea.s
evet bu onemli bir aşama gibi aslında inşalalh sorunsuzca atlatırız
canım bana doktorum 21 yada 22. haftalarda müsait olduğunda bakalım demişti.Benim daha var işte.Merak ediyorum ben dea.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?