Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Kızlar karlı bir alışveriş yaptıksüprizzzzz.
ıki adet park yatak aldık.Çok güzel,geniş,çok aksesuarlı,cibinlikli falan.165er lira.
Oto koltukları aldık iki tane.Lotuscum senin internette alıdığın Pierre Cardine marka oralarda pazarlıkla daha da uyguna geliyor.Fakat biz başka bir markanın iki de oto koltuğunu aldık.2 park yatak,iki oto koltuğuna 450 lira verdik.NASILyerimseniben?

Şimdi süpriz kızlarıma birbirinden farklı iki isim arıyoruzteyzeleri.Bi tanesi HALE olacak.Diğeri?
Malum bu da planlananların dışında kaldı

iyi günlerde kullanın inşallah ama çok merka ettim ozelden yaz bana marka ve isimlerinide yaz netten bulursam bakıyım değerlendiriyim nereden aldığını falanda yazalkisalkisalkis

Teşekkür ederim badecim güzel temennin için.Sana özelden her biri ile ilgili açıklayıcı bir mesaj atmaya çalıştımyerimseniben.
Pek çok markayı yerinde gördük,park yatak ve otokoltuğu düşünenlere fikren ve fiyatlar konusunda yardımcı olmaya çalışırım.

kızlar bebeklerin hareketlerini ne zamna hissttiniz ya anam ben daha tam anlamıyla hissetmedim ya buda kafama cok takılıyo

kızlar bebeklerin hareketlerini ne zamna hissttiniz ya anam ben daha tam anlamıyla hissetmedim ya buda kafama cok takılıyo

canım ben birini 15 haftada hissetttmeye başladım ikincisinide 16 haftada ama bu iç karınla ilgili sanırım neden dersen benim karnımı gorsen sadece 3 kilo aldım ama sipsivri bir karnım var dr 21 haftalık gibi dedi hepsi dışarıda sanki bu iç karınla ilgili oluyor sanırım hissetmede gerilmeye bağlı bence nekadar çabuk gerilirse okaddar çabuk hissediyor olabilir benim gobek deliğim bile açıldı duşun dra sordum hissedebilirsin dedi ama 21 haftada hissedenlerde var çoğullarda biraz daha erken olabiliyor

bizde bir tane beğendik gonderdim sana gormuşsundur yakından belki bir fiikir veririsin bir arkadaş aldı gerçi çok güzel dedi bakalım kısmetse bizde onları almayı duşunuyoruz ama beşik olayını en sona bırakıcaz ben hafta sonu tulup aldım mothercare early baby premature bodysi 2-3 kg arası bebekler için inşlallh tombul tombul olurlarda bunalr elimizde patlar ne diyimalkisalkisalkis

kızlar ben yine kanama geçirdm 1 hafta hastanede yattım,,, bebeklerimi alıyorlardı neredeyse şimdi evdeyim,,,

Bebeklerin hareketleri için erken canım yaa senin daha,niye endişe ediyorsun ki,ben daha yeni yeni ihssetmeye başladım ki,ondan da emin değilim.Canını sıkmaya değmez boşver,daha çok küçükler,kasları geliştikçe,kendileri büyüdükçe ve yerleri daraldıkça ancak hissedicez.Daha zaman var,biraz daha sabır:1hug:..

badecim mesajını aldımisana da bir cevap yazdım.Genişliği ve ebatları çook önemli,mümkünse bir yerde gözünle bi gör derim canım.Premature bodysi hiç duymadım hee,ah yavrularr,inşallah dediğn gibi erken bir durum olmaz.Mothercare den bikaç parça bişey almıştım ama bu söylediğin hiç gözüme çarpmamıştı.Ben de bir çift alayım,evet.Sağol canıma.s.

kızlar ben yine kanama geçirdm 1 hafta hastanede yattım,,, bebeklerimi alıyorlardı neredeyse şimdi evdeyim,,,

Hayddaaaaa:1shok:,canım geçmiş olsun da,daha çok erken değil mi,ne yaptın da kanaman ooldu:sm_confused:?
Durup dururken mi oldu:sm_confused:?
Ay böyle şeyler de çok kafama takılıyorfisfisfis.
Şimdi nasılsınız,bebekler nasıl?Nasıl bir tedavi süreci işledi.Başından sonuna anlatsana müsait zamanında canım.
Tekrar geçmiş olsun.Sağlıkla bebeklerimizi kucağıma almak nasip olsun inşallaha.s.

canım bana doktorum 21 yada 22. haftalarda müsait olduğunda bakalım demişti.Benim daha var işte.Merak ediyorum ben dea.s

evet bu onemli bir aşama gibi aslında inşalalh sorunsuzca atlatırız

kızlar bugün kimse yok hayırdır onemli bir sorum oluak ben 17 haftadyım ya şiddetli birkaç hapşırma sonucu biraz idrar kaçırdım bu bana çok anormal geldi yaşayan varmı veya ne anlama geldiğini bilen:1shok:

geldim kızlar,geldim..
Bi başka forumda yazdıklarımdan solayı ceza aldım da,siteye giremedim 3 gündürkaydirigubbakcemile3.
Ah canlarım valla ne kadar özledim.Kardeş gibi hissetmişim sizi.
Herkese tekrar merhaba.
badecim idrar kaçırma olayını ben de yaşamıştım,aynı haftalarda bahsettiğin şikayetleri hep yaşamışım.Doktoruma sormuştum.O zaman bebekler büyüdükçe idrar kesesine ve mesaneye baskı yapıyor,normaldir demişti.Ben de o halime önce korkmuş,sonra gülmüştüm.Yani diğer endişelerimiz gibi bu da normal ve olası bir hal canım.
Kevsercim öpüyorum,nasılsın..
Özlemişim yaaaawa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…