Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş egeli dedigin gibi gecer gider ......saglıkla kucaklarımıza alırız........rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..............
Canım zaten alerjik bir bünyem var demiştin,normal bence.Serdar Beye sordun mu hiç bunu,çünkü başlından beri var sende sanırım,mendilli fotondan aklımda kalmış dakaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktankıslar ben çok hapşırıyorum özellikle sabahları arka arkaya en az 7 kez hapşırıyormdur.bwebişlere zararı olac<k diye çok korkuyorum( geceleri burnum tıkanıyor nefes almqkta aorlanıyorum nolcek benim bu halimn(
Canım uyku bebekler için büyüme hormonu salgılatan bir durum,çok uyumak kötü değil canım hamileilktea.sHerkese iyi öğlenler.
Yaa arkadaşlar birşey sorucam ben çok fazla uyuyorum sizde de böylemi sabah 11 e kadar uyuyorum ama akşam üzeri yine uyuma ihtiyacı duyuyorum. Acaba bende sorun mu var diye düşünmeden edemiyorum.
muallimim nasılsın canımm,ense kalınlığını nerde ölçtürücen,bak biz wavyciğimle bir doktora gittik,uzman,ve alternatif doktorlarının piyasasına göre daha uyguna bakmıştı bizim ikizlere yani.İstersen özelden yazarım..olmuyo canım ıyıyım ama evet kahverengı lekelenmem devam edıyo..........doktor devam eder bı sure daha dedı...............ınş gecr bızde rahatlaruız kanamam olmnasında ınş..........sen nasılsın ......ense olçumlerı oldumu.............inş ben onbeşgun sonra gıttuğımde bakacak
O küçücük karında nereyi tekmelesin yavrularkaydirigubbakcemile3off yaaa bak aklıma geldiii ya benimkiler tekmelemiooo (
ya annelerini çok düşünüolar yada çok tembellerrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
geldim,alışverişe çıktık eşimleezemuszemushymarry dirim kızı bebiş istiyoruz nerelerdesiniz bakımm bugün herkes kendini alışverişemi verdi yok sa :)
iyiyim canımm,dışarıdaydık,lohusa geceliğimizi ve emzirme sütyenlerimi aldık,artık hastane çantasına başlarız yavaştan kısmetse..kıslaaar öğlen uykusunu abartttık mı ne . len nerdesiniz kimse yok sayılır. hymarry yavrus iyisindir umarım..opuyorumnanaktan
Çete miiidelikafadulden:roflol:,ya ben öyle çok fazla uyumuyorum... hiç aşermedimde.... bazen hamile olduğumu bile unutuyorum.... bi tek karnım şiş.... buda gaz mı acaba? CADIARZU ay yinede allahıma şükürler olsun buralara kadar gelebildik....
benim oğlanlardan biri diğerine göre daha hareketli... hatta onu hissedebiliyorum.... ama pıt pıt tabii..... garibim öbürü daha yavaş o belki kızdır dedim ama oda erkek çıktı... valla evde çete kurucam galiba...
uykum geldi gece uyuyamadım kedilerin mıyavlamasından deli oldum ya sanki çocuk ağlaması gibi bağırıyolardı kayınvalideme sordum sen duydunmu diye nerdeeeeeeeee anam uyumuş duymadım dedi
bende geldimmmm ohhhhhh duşumu aldım meyvemi yedimm gayet iiimm bide uyuyabilsem daha ii olucak amaaa olmuoooooooooo (((
napıcaz bu uyku işini tatlım yaaa gerçekten çok zor oluoyoooo mafoldumben
hymaryy sen kac aylık hamılesın canım 85 kilosun ben daha 3 aylık hamişim 80 kiloyum tabe cıtırsın sen hem cıtır hem güzel yane teselli felan degil gercekler inanki yapabilsem ceker koyarım göbişi ama nerde bende o kabiliyet...................