allah hep güldürsün canım...
demek 20.hafta önemli bi hafta neyse yaa şurda allahın izniyle 2 hafta kaldı 20.haftayaaa zemuszemus
canım sen de bize bilgilerini ver,seni de topiğimizin ilk sayfa listesine ekleyeyim canım..
valla onlar oynadıkça bende çok duygulanıyorum...bende çok bekledim her adet olduğumda ağlıyordum bu ayda yok diye rabbime binlerce şükürler olsun Allah herkese yaşatsın anneliği....Ciddimisin ya demek karpuz yediğinde tekmeliyorlar.kaydirigubbakcemile3Kurban olsunlar onlaraaaaaaaaaaaa....Ne güzel duygular bunlar ya..senağlama çok duygulandım.Maşallah sen erken hissetmişsin ne güzel..Kızlar hala inanamıyorum ya,diyorum ki yıllarca bekledim olacak mı diye?Şükürler olsun nelerden bahsediyoruz.Allah'ım her isteyene versin.inş.....
kesinlikle şükürler olsun,inşallah hepimiz haftasında,rahat ve sağlıkla doğum yaparız
doğal yöntem :) 25+5 tek yumurta iki erkek - İstanbul
ben simdiden cok sistim ya
Hymarry bizde büyüdük evlendik.Asla eşinin ailesi senin ailen gibi olamaz.Neler gördüm bu vakte dek eşimin ailesiyle ilişkilerimde.Ame senin evlatlarına vereceğin en güzel iyilik,onları kendine yeten,güçlü bireyler olarak yetiştirmen.Yoksa hayat çok acımasız.Kızlar çok güzell,ama çok zor teyzesi,kimlerle karşılaşırlarr,kimden ne duyarlarmafoldumben..
Sen kıyamaz gözüne bakarak yetiştirirsin dee,herkes ailesi gibi olur muu,şimdiden çok dua ediyorum,Allah'ım güzel yazılar yazsıın,kaderleri bahtları da güzel olsuun inşallahh:Saruboceq:
ben simdiden cok sistim ya
kızlar tüp bebk bölümünde xbetty diye bir arkadaş 3 tane olumsuz denemeden sonra şimdi kendiliğinden hamileee....değeri 256..çok duygulandım..ağlamaktan şiştik annemle..
hayyyy Yüce Rabbim yaaamafoldumbenkızlar tüp bebk bölümünde xbetty diye bir arkadaş 3 tane olumsuz denemeden sonra şimdi kendiliğinden hamileee....değeri 256..çok duygulandım..ağlamaktan şiştik annemle..
mafoldumben hiç dayanamıyorum mevzu kızlarım oluca mafoldumbenHymarry bizde büyüdük evlendik.Asla eşinin ailesi senin ailen gibi olamaz.Neler gördüm bu vakte dek eşimin ailesiyle ilişkilerimde.Ame senin evlatlarına vereceğin en güzel iyilik,onları kendine yeten,güçlü bireyler olarak yetiştirmen.Yoksa hayat çok acımasız.
Canım sen kilo almaktan bahsediyormuşsunn,ben de karnının şişmesinden bahsediyorsun sandım.Normaldir yaa,insanın ne görse yiyesi geliyor,maşallah mide bulantın da yoksa,harika,keyfini çıkar,boşverrr:lepi:canımben progestan falan kullanmıyorumki..
amacok yiyorum ve bir kg aldım.
midemsurekli kazınıyor ve hep acım nedense
tatlım ilk başlarda hep böle oluyo demekki çünkü bende öleydim inanılmaz yiyodum ve onca şeyler yememe rağmen yine acıkıyodum inanılcak gibi değildii...ama sonra geçioo gerçektenn
Neden bulamıyorsun ki canım,ne konuşalım başlat?uffff 18-20haftalık hamilelerarasında ben konusacak bisi bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?