ben kendimi bildim bileli meyve yemezdim,,yani aram hiç ii değildi meyvelerle,,aklıma bile gelmexdi ama şimdi sevnediğim şeyleri bile yiyorum hep bu içimdeki yamyamların yüzünden kaydirigubbakcemile3
arkadaslar benim hic midem bulanmıyor bu nedenle korkuyorum
kızlar ya saat 3 den sonra çok ağırlaşıyorum.hiç halim yok ter basıyor resmen nefesim daralıyo karnım çok şişip geriliyo bide tuvaletim çok geliyo veee tuvalet alt katta üfff suratım asık oturuyorum zaten işte yok....
Yaaa ALLAH bunları kahretsin.
Ya bi taze fasülye yapayım dedim koydukları taze fasülye şeyime benziyor,töbe töbe,gidip adamın kafasına boşaltmak istiyorum şunları vallaa:mymeka:
Çıldırdım yaaa,üstte görünenler nasıl,bana verdikleri nasıl..
canım sen de bize bilgilerini ver,seni de topiğimizin ilk sayfa listesine ekleyeyim canım..
Yaaa ALLAH bunları kahretsin.
Ya bi taze fasülye yapayım dedim koydukları taze fasülye şeyime benziyor,töbe töbe,gidip adamın kafasına boşaltmak istiyorum şunları vallaa:mymeka:
Çıldırdım yaaa,üstte görünenler nasıl,bana verdikleri nasıl..
hay allah yaaa tatlım valla çok zor ben evde olduğum halde afakanlar basioo senin halini düşünüorumdaa allah yardımcın olsun..izine ayrılsana artık dayanamiosan...
kızlar ya saat 3 den sonra çok ağırlaşıyorum.hiç halim yok ter basıyor resmen nefesim daralıyo karnım çok şişip geriliyo bide tuvaletim çok geliyo veee tuvalet alt katta üfff suratım asık oturuyorum zaten işte yok....
Kızlar benim eşimden ayrılma vakktim geliyor.mafoldumben.Ben çıkıyorum hepinize sarılıyorum kocaman kocaman.......
ben kendimi bildim bileli meyve yemezdim,,yani aram hiç ii değildi meyvelerle,,aklıma bile gelmexdi ama şimdi sevnediğim şeyleri bile yiyorum hep bu içimdeki yamyamların yüzünden kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?