Canııım hoşgeldinn,iyisin inşallah?
Havuza değil de denize girebilrsin canım,o göbişle pek de güzel olur hehehekaydirigubbakcemile3
Canım hoşgeldiinn,ben iyiyim diyelimm,bebişler habire oynuyorlar,içimden çıkacak gibi oluyor bazennkaydirigubbakcemile3
Ama bu gÖbİŞle nasıl gİrcem belkİ pazar gÜnÜ gİdİcez bİ arkadaŞın yazlıĞına bu arada Şafak:3 gÜn
canancımmmm,,senınle aynı çizelgeden hazırlamısız sende kılo,dogum takıpemı benımgıbı yapıstırdın ve bu kadar uzun bı adresmı oldu.
yok canım ayrılmıyorum...yıllık iznim var 10 gün ağustos ayınıda raporla geçiştiricem sonra zaten doğum izni başlıyor...işten ayrııyormusun canım
Canııım hoşgeldinn,iyisin inşallah?
Havuza değil de denize girebilrsin canım,o göbişle pek de güzel olur hehehekaydirigubbakcemile3
denizi olan yerler uzak eşim riske atmayalım diyor,yolculuk bakımından ama çok abartmadan girecem havuza yaa bir iki kerecikkkkkkk:kedi:
Canım hoşgeldiinn,ben iyiyim diyelimm,bebişler habire oynuyorlar,içimden çıkacak gibi oluyor bazennkaydirigubbakcemile3
ah ah sorma bir deniz aşığı olarak bende çok isterdim ama enfeksiyon riski ve sıcaktan fenalaşıcam diye dışarı çıkamıyorum ama havuzaa girmeni tavsiye etmem bu ara benim doktorum ıvır zıvır işlerden bıktım diyordu nedir hocam o işler diye sorduğumuzda havuza giren enfeksiyon kapıyor geliyor çoğaldılar yaz geldiya diyordu bilgin olsun....
kızlar yaa vücudumun heryeri sinek ısırığı gibi kıpkırmızı araştırıyorum hamilelikte görülen bi alerjikmişş varmı aranızda böle olan..
Merhaba bende ikiz annesiyim.. bin şükür Rabbime ilk Aşılamamda Kaldım.. SAT 05 mayıs Muhmetel dogum 7 şubat.. Aranıza Benide alırsanız sevirim.Gerci ben şubat annelerinde takılıyorum. Hepinizin yavrularını size bagıslasın.. Yaradan.. Hayırlı dogumlar diliyorum rabbimden
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar ben çok sıkıldım ya çalışamıyorum acayip halsizim devamlı yatmak istiyorum son 2 gündür kötüyüm sanırım ben dayanamıycam işi bırakıcam bi fikir verseniz
Merhaba bende ikiz annesiyim.. bin şükür Rabbime ilk Aşılamamda Kaldım.. SAT 05 mayıs Muhmetel dogum 7 şubat.. Aranıza Benide alırsanız sevirim.Gerci ben şubat annelerinde takılıyorum. Hepinizin yavrularını size bagıslasın.. Yaradan.. Hayırlı dogumlar diliyorum rabbimden
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar ben çok sıkıldım ya çalışamıyorum acayip halsizim devamlı yatmak istiyorum son 2 gündür kötüyüm sanırım ben dayanamıycam işi bırakıcam bi fikir verseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?