Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım ilk ne zaman hissettin hareketlerini.

Ama bu gÖbİŞle nasıl gİrcem belkİ pazar gÜnÜ gİdİcez bİ arkadaŞın yazlıĞına bu arada Şafak:3 gÜn

ah ah sorma bir deniz aşığı olarak bende çok isterdim ama enfeksiyon riski ve sıcaktan fenalaşıcam diye dışarı çıkamıyorum ama havuzaa girmeni tavsiye etmem bu ara benim doktorum ıvır zıvır işlerden bıktım diyordu nedir hocam o işler diye sorduğumuzda havuza giren enfeksiyon kapıyor geliyor çoğaldılar yaz geldiya diyordu bilgin olsun....

doktor banada denize girebilirsin dedi ama ben korkuyorum,eşimde riske atmayalım diyor,,,koca göbişle nede güzel olur kimbilir,, bizim içinde eğlenin arkidişler.....

Bu arada sonunda bende çizelgeyi yapabildim...resimde eklemiştim ama o çıkmamış nedense,,neyse canım buna şükür...

işten ayrııyormusun canım
yok canım ayrılmıyorum...yıllık iznim var 10 gün ağustos ayınıda raporla geçiştiricem sonra zaten doğum izni başlıyor...

ya valla çok sıkıldım çok abartmadan gireceğim...bebişlerimle yüzücem banane bananekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama amele gibi girecem galibamafoldumben yada küçücük seksi bikinilerimle göbüşümü gere gere yürürüm artık zaten top koymuş gibi kaydirigubbakcemile3

kızlar yaa vücudumun heryeri sinek ısırığı gibi kıpkırmızı araştırıyorum hamilelikte görülen bi alerjikmişş varmı aranızda böle olan..

kızlar denize sıcaklara ve denize girmeye gelince benimde içim gidio ama girmem yasak havuzda denizde pislikten geçilmio enfeksiyon kapmamız çok yüksek zaten dr um izin vermio,,o yüsden erdeğe anca gezmeye gidiom okadar...artık seneye bebişlerimizle gireriz inş

Bu yaz tıkıldık kaldık eve,napalım? O kadar özledim ki denizi.Son kontrolumden,sonra tatile çıkmayı düşünmüştük.Uçakla gidip,gelecektik.Ama doktorum dedi ki;'' ben senin çocuklarınla tatile çıkmanı istiyorum.Şu an herşey güzel gidiyor ama biz erken doğumla ilgili bilemiyoruz ki ne olabileceğini dedi''.Bende onun üzerine o zaman Armutlu'ya gideyim,zaten feribotla çok da yakın dedim.Sen bebeklerinle tatil yap dedi.Böylece kaldık evde.Bende hafta sonumu doğayla içiçe yerlere giderek geçiriyorum.Bu arada lütfen havuza girmeyin.Çünkü enfeksiyon kapılıyor ve havuzda ki kloru cildiniz emiyor.Hiç gerekli değil.Maranki sürekli uyarır.Hamileler sakın havuza girmeyin,klora dikkat edin diye.Benim doktorumda belirtti bunu.

kızlar yaa vücudumun heryeri sinek ısırığı gibi kıpkırmızı araştırıyorum hamilelikte görülen bi alerjikmişş varmı aranızda böle olan..

Canım hemen doktorunu ara.Mutlaka karaciğer enzimlerine bakacaktır.Bu kimi gebelerde özellikle çoğullarda karşılaşılabilen bir durum.Telaşlanma ama tedbirli davran.

Merhaba bende ikiz annesiyim.. bin şükür Rabbime ilk Aşılamamda Kaldım.. SAT 05 mayıs Muhmetel dogum 7 şubat.. Aranıza Benide alırsanız sevirim.Gerci ben şubat annelerinde takılıyorum. Hepinizin yavrularını size bagıslasın.. Yaradan.. Hayırlı dogumlar diliyorum rabbimden
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ben çok sıkıldım ya çalışamıyorum acayip halsizim devamlı yatmak istiyorum son 2 gündür kötüyüm sanırım ben dayanamıycam işi bırakıcam bi fikir verseniz

Hoşgeldin canım.Keşke her gün çoğalsak bu topikte.Allah sağlıkla devam ettirsin gebeliğini.

kızlar ben çok sıkıldım ya çalışamıyorum acayip halsizim devamlı yatmak istiyorum son 2 gündür kötüyüm sanırım ben dayanamıycam işi bırakıcam bi fikir verseniz

Canım benimde 3 ayım halsizlikle geçti.Şükür bulantım olmadı ama sürekli yorgundum.Bir de benim 11. haftaya kadar üçüz gebelikti.Ben tedavime başlamadan bir süre önce işimi bıraktım.Özel bir okulda anaokulu öğretmeniydim.O kadar doğru bir karar vermişim ki.Hele hamile kaldıktan sonra benim için imkansız gibi bir şeydi çalışmak.Ama herkes benim gibi olmayablir.Burada hamileyken çalışan arkadaşlarımız var.Bu tamamen senin şartlarına bağlı bir karar tatlım.

canım hoşgeldin aramızaaa a.s.

bence sağlığın daha önemli isteksiz ve zorla çalışmaktansa bırakman daha doğru olucak gibi hem bebişlerinide düşünmelisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…