Birce, kirpi, sophi, çok merak ediyorum sizleri...
hepinizi bende çok özledim
kızlar bugün bana verdiler ameliyattan sonra iyi toparlanmış çağan arsalım biberonla besledim tutuşumu hemşire beğenmedi yarın yine eğitim var kısmetse taburcu edecekler salı günü rop kontrolü için geri gideceğiz
diğer bebeğim utku karan 1330gr oksijen ihtiyacı devam ediyor ama iyiye gidiyor maşallah
48 gündür ilk defa yüzüm güldü Allah sizlere sorunsuz kavuşmak nasip etsin
birde bebeklerimin gözlerinin kurtulduğunu öğrensem çok güzel olacak rop kötü bir hastalık inşallah utku karan ameliyatsız kurtulur çağan arsalda sorunsuz görür
kızlar herkeze selam ozllemısım burda olmayı sızler.bugun tam 28 gunluk olduk zaman nekadar cabuk gecıyo ya nezaman gece nezaman gunduz anlamıyorum kuzularla kızım sakın oglusum bıraz gazlı bırden bagırıyo aglıyo dr rumuz normal dedı bıtkısel ılac verdı bakalım .ama 3 aya kadar devam eder dedı.hamılelıgımı ozledım ben yamafoldumben kuzular cok yoruyolar benı 3 saat aralıksız uyumayı ozledım kı ben 10 saat uyuyup uyku yetmedı dıyen bırıydım.sızler napıyosunuz bızım oglan gıbı gaz problemı yasayan varmı aranızda
bende ikizlerime 13 hftalık hamileyim kızlar
firdos canım yormazlarmı mahvediyolar beni.... ramazan dolayısıyla eşim işe 11 gibi gidiyoda allahdan gece o bakıyo ben dinleniyorum sahura kadar sahurda o yatıyo 11 e kadar.. ama normale dönünce napıcaz bilmiyorum....
büyüdükçe cadılaşıyolar.... hele bi tanesi tam cadı:)
seninkiler nasıl ağlama krizleri gaz problemleri varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?