Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim manevi desteğiniz çok önemli bana moral ve güç veriyorsunuz
kirpim az kaldı maşallah 30 u deviriyorsun elif geliyor
cartmancığım haftan iyi korkma Allaha emanet et o hayırlısını bilir sakin ol stres çok etkiliyor süreci
winston Allah uzun ömürlü hayırlı evlatlar etsin sağlıkla sana bağışlasın gözün aydın
özlemciğim çok sağol desteğin için Allah gönlüne göre güzellikler versin sana

bugün gördüm kuzuları çağan arsal iyi 1300gr olmuş sadece anne sütüne geçmiş dr lar büyüyecek diyor
utku karan çok yorgun gözüküyor zayıflamış 3 hastane gezdi 1 haftada, kan vermişler ciğerlerinde iltihap olmuş yine antibiyotik başlamışlar solunum cihazına bağlı
ben inanıyorum dualarımız sayesinde ikiside iyi olacaklar eve gelecekler
Allah kimseye evlat hasreti ve sıkıntısı yaşatmasın sağlıkla alın kucağınıza inşallah annelerde mutlu büyütsünler bebeklerini rabbime emanet olun

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim manevi desteğiniz çok önemli bana moral ve güç veriyorsunuz
cartmancığım haftan iyi korkma Allaha emanet et o hayırlısını bilir sakin ol stres çok etkiliyor süreci
winston Allah uzun ömürlü hayırlı evlatlar etsin sağlıkla sana bağışlasın gözün aydın

bugün gördüm kuzuları çağan arsal iyi 1300gr olmuş sadece anne sütüne geçmiş dr lar büyüyecek diyor
utku karan çok yorgun gözüküyor zayıflamış 3 hastane gezdi 1 haftada, kan vermişler ciğerlerinde iltihap olmuş yine antibiyotik başlamışlar solunum cihazına bağlı
Allah kimseye evlat hasreti ve sıkıntısı yaşatmasın sağlıkla alın kucağınıza inşallah annelerde mutlu büyütsünler bebeklerini rabbime emanet olun

birceciiiim bak hergün daha iyi haberler geliyorr yaşasınn, innşallah ikisi de çook iyi olacak, ne kadar güçlüler maşallah. onlar çok değerli bebekler bu badireleri atlattıkları için. burada birlikte fotoğraflarınızı göreceğimiz günleri bekliorus heyecanla.

biz de dün doktorumuzla görüştük, doğum yapacağımız hastaneye karar verdik, neyseki hocamız ücreti çok abartmadı bizi zora sokmadı, rahatladık. elifcik 1500 gram olmuş, dün yüzünü göstermedi bize eliyle kapadı :)

merhabalar...hayırlı cumalar arkadaşlar....
güzel haberler geliyo ne güzel....
Allahım herkesin evladını bağışlasın inşallah.
bu arada sıra kimde...

sıra cartmanda canımm, senin nası gidiyo kızlarla hayat?
iyi gidiyo canım hamdolsun.alışmaya çalışıyoruz birbirmize.darısı isteyen herkese inş.
elif bebeğin gelmesine de az kalmış.30 dan sonra çabuk geçiyo.Allahım hayırlısıyla sağlıkla herkesin evladını bağışlasın inş.

BİRCECİM bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim,İnşallah tez zamanda evlerine gelecekler.

HİTUCİ nasılsın canım,annelik nasıl gidiyor?yorucu güler henüz başlamadı değil mi?valla ben yemek yemeye vakit bulamıyorum bazen.

CARTMAN haftan erken doğum için iyi canım,korkmana gerek yok.bende 33. haftada doğum yapmıştım.

Maşallah canım, kilosu iyiymis.. Bizimki pek zayıf. Kardeşini kaybedene kadar hep haftasında ilerliyordu ama iki uç haftadır benim karaciğer problemimden o da etkilenmeye başladı. Meger benim güzel oğlum kızımı koruyormuş, ondan kaybetmisiz.. Kısmet..

Çok isterdim en azından 2 kg olabilsin de belki kuvoze de gerek kalmaz diye ama şimdi de zayıflığı endişe veriyor. En azından kızımız sağlıklı derken şimdi de bu konuda az da olsa sıkıntı duymak artık bozulmuş olan sinirlerimi tetikliyor heralde. Doktor endişeli değil ama ben deli gibi korkuyorum..

Benim de dualarım hepinizle, buradaki arkadaslar olmasa bu travmayı atlatmak çok daha güç olurdu benim için.. Herkesten Allah razı olsun..

Selam kızlar.Nasılsınz.

Hem oğlumu sallıyorum beşiğinde,hemde bir bakayım dedim ne alemdesiniz.

Oğlum çok edepsiz oldu teyzeleri hep sallanarak uyumak istiyor ya,geceleri beşik durdumu kıyamet kopuyor,birde çok sabırsız acıktımı,eğerki biraz geç alayım kucağıma sakinleşene kadar canıma okuyor resmen.
Dün gece 6 ya kadar eşim ilgilendi,yedirmiş uyutmuş,oh bir uyumuşum deliksiz valla.

Seni çok iyi anlıyorum canım.Bende her yeni güne oğlumu kaybetme korkusuyla başlardım.Eğer hareketlerini saatte 1 hissetmezsen aklım çıkacak gibi olurdu.Her dr.kontrolümüzde dr.acaba kötü birşeymi söyleyecek diye eşimle çok stres olurduk.okuya okuya giderdik kontrole.Rabbim sabrını versin sanada inşallah.
Ama sakın merak etme,rabbim sanada hayırlısıyla kızını sağlıkla almayı nasip edecek kucağına.

utku karan bebek 3 hastane gezdi ambulanlarda üşüdü ameliyattan kurtuldu çok şükür ama şimdide zatüre olmuş yavrum Allah hayırlısını versin ciğerleride bir iyileşse röntgende pek iyi gözükmüyormuş tedaviye başlanmış rabbim kurtarır yine inşallah

selamlar..

tam 1 ay önce doğum yaptım

6 temmuz 2010

cansu 1720 gr doğdu 13 gün küvözde kaldı

cemre 2110 gr doğdu küvöze girmedi

doğumum çok zor oldu

plasente previa diye bi şey olmuş. doğumda 5 litre kan kaybetmişim 6 saat yoğun bakımda kanımı durdurmak için uğraşmışlar... neyseki şimdi iyiyiz..

bu zamana kadar yazamadım.. gecem gündüzüm belli değil. ikiz bebek çok zormuş çokk :) ama çokta güzel bişeymiş...

fatoş ne mutlu sana Allah kuzularına sağlıklı uzun ömür versin
bende 7 aylık doğurdum iki oğlum oldu 9 temmuz doğumlular küvezdeler çok minikler birinin sağlık sorunları var inşallah bende kucağıma alacağım onlar iyileşip büyüyünce

birceciiiim bak hergün daha iyi haberler geliyorr yaşasınn, innşallah ikisi de çook iyi olacak, ne kadar güçlüler maşallah. onlar çok değerli bebekler bu badireleri atlattıkları için. burada birlikte fotoğraflarınızı göreceğimiz günleri bekliorus heyecanla.

biz de dün doktorumuzla görüştük, doğum yapacağımız hastaneye karar verdik, neyseki hocamız ücreti çok abartmadı bizi zora sokmadı, rahatladık. elifcik 1500 gram olmuş, dün yüzünü göstermedi bize eliyle kapadı :)

elifcım cok sevındım gozun aydın elıf bebek artık kendını kurtarmıs.bızde yarın 31 ıncı haftaya gırıyoruz.bu arada dun doktora gıttık usttekı kızım 1400 alttakı kızım 1252 gr olmuslar.

bırceceım ıyı haberlerını cok sevındım.oglunun amelyat olmamasıda cok ıyı haber.bak hersey duzelıyor goruyormusun.bu arada bızde yarın 30 u bıtırıp 31. haftaya gırıyoruz.

Kızlar merhaba,

hastane çantalarımı hazırladım. Neredeyse 15 gun evveline kadar hiçbir seyimiz yoktu, şimdi bir beşik aldık. Doğumdan sonra muhtemelen bayrama kadar falan kayınvalidemde kalacağım. Buradaki odamıza beşiği koyduk, eşyalarını yerleştirdik.

Pazartesi kontrole gideceğim, doktor muhtemelen uzatmayacak ve Salı gunü doguma alacak. Zira kızımın da gelişimi neredeyse durdu, kilo almıyor. 1700 gr kaldı evladim. Annelerinin karaciğeri mahvetti cocuklarımı, biri zaten dayanamadı. Şimdi aynı süreci kızım da yasayacak diye odum kopuyor ve aslında bir yandan da artık beklemek istemiyorum..

Bir de size bisiy sorucam. Ben yaklaşık bir aydır feci sekilde oksuruyorum. Kulak burun boğaza da dahiliyeye de gittim, bir problem yok, hamilelik dolayısıyla reflu yapiyordur dediler. Ama son bir haftadır artık nefesim kesiliyor boğulacak gibi oluyorum ve boğazım her daim agriyor. Su icmek bile dayanılmaz. Benzer seyler yaşayan var mı?

Düşünüyorum da 34 haftadır kaşıntıdan hepatit kolestaza, bebeklerde gelişim geriliğinden bebek kaybetmeye, oksurukten refluye ve aylarca uykusuzluğa kadar nice seyler yasadım. Acaba bu kadar zor hamilelik geçiren bir ben miyim die dusunmeye başladım..

Gerçi Rabb'ime isyan olmasın, beterin beteri var ama çok endiseliyim, inşallah sağlıklı sihhatli bir kızım olur ve bana tüm bunları unutturur.. Herkese dua ediyorum, herkesten dua bekliyorum..

Sevgiyle kucaklarım hepinizi..

cartmancığım inan şu an senden çok daha zor günler yaşıyorum ve buradaki herkes zor sahip oluyor bebeklerine yalnız değilsin
seni anlıyorum güçlü olmalısın Allah hayırlısını versin kolay yollardan geç
dualarım seninle inşallah sağlıkla al kucağına rabbim yardımcın olsun Allaha emanet ol

Kızlar merhaba,

hastane çantalarımı hazırladım. Neredeyse 15 gun evveline kadar hiçbir seyimiz yoktu, şimdi bir beşik aldık. Doğumdan sonra muhtemelen bayrama kadar falan kayınvalidemde kalacağım. Buradaki odamıza beşiği koyduk, eşyalarını yerleştirdik.

Pazartesi kontrole gideceğim, doktor muhtemelen uzatmayacak ve Salı gunü doguma alacak. Zira kızımın da gelişimi neredeyse durdu, kilo almıyor. 1700 gr kaldı evladim. Annelerinin karaciğeri mahvetti cocuklarımı, biri zaten dayanamadı. Şimdi aynı süreci kızım da yasayacak diye odum kopuyor ve aslında bir yandan da artık beklemek istemiyorum..

Bir de size bisiy sorucam. Ben yaklaşık bir aydır feci sekilde oksuruyorum. Kulak burun boğaza da dahiliyeye de gittim, bir problem yok, hamilelik dolayısıyla reflu yapiyordur dediler. Ama son bir haftadır artık nefesim kesiliyor boğulacak gibi oluyorum ve boğazım her daim agriyor. Su icmek bile dayanılmaz. Benzer seyler yaşayan var mı?

Düşünüyorum da 34 haftadır kaşıntıdan hepatit kolestaza, bebeklerde gelişim geriliğinden bebek kaybetmeye, oksurukten refluye ve aylarca uykusuzluğa kadar nice seyler yasadım. Acaba bu kadar zor hamilelik geçiren bir ben miyim die dusunmeye başladım..

Gerçi Rabb'ime isyan olmasın, beterin beteri var ama çok endiseliyim, inşallah sağlıklı sihhatli bir kızım olur ve bana tüm bunları unutturur.. Herkese dua ediyorum, herkesten dua bekliyorum..

Sevgiyle kucaklarım hepinizi..
Çok çok daha beterlerini yaşadım,yaşayan arkadaşlar var...

Olumlu şeyler düşünmeye çalış.........

canim her haberin digerinden daha iyi olmaya basladi cok sukur. Insallah cok kisa surede cok guzel gelismeler olucak tamamen toparlayacak yavrularin. cok sukur bugunlerimize cok daha guzel gunleriniz olucak saglik huzur ve mutlulukla Insallah cok az kaldi :nazar::nazar::nazar:

Arkadaslar bugün doktora gideceğim, inşallah hayırlı haberlerle gelirim. Dogum yapacagım gün belli olacak..

X