hahhaykaydirigubbakcemile3 bende kendimi cahil hissetmiştim ayıptır söylemesi:kedi:
bişey daha sorcam. bunu ne zaman kullanabiliyon..heralde 3 aydan önce kullanılmaz dimi? tecrübenden yararlanıp seni iliğine kadar sömürcem hehehehe:jeyyar:
yaa bütün ucuzluklar karşıda yaa. banane ben oynamıyom yaa((
valla avrupa yakasında otursam kıslarımın herşeyi tam olurdu takılırdım peşinekaydirigubbakcemile3
aşkolsun canım ne tecrübesi,ne iliği,ne butukaydirigubbakcemile3
senden herkesten ben de öğreniyorum dünden beri usglerdeki lf leri 7 ile çarpıyoruz eşimlekaydirigubbakcemile3
Şimdi canım bence burda 2 aydan itibaren yatabilir,uyuyabilir,oyalanabilir,1 yaşına kadar yatar muhtemelen,küçük değil yani,bayaa var boyu,eni.Taşınabilcek kadar yumuşak,netteki oyun halılarından daha kalın yani içi..
kız bigün kocan bıraksın seni bir yere kargo gibi ben alayım snei bi yerden.Sabah kahvaltı yapalım,sonra seni şu Kanzın ucuz yerine götüreyim,sonra bu bahsettiğim mağazayı dolaşalım,arada yiyelim içelim felankaydirigubbakcemile3
Kız biz şimdi gezdiğimiz mağazalarda büyük marketlerde falan prematüre bebek bezi arıyoruz indirimde.Bulsak onlardan da alıcazdelikafadulden:roflol:..
bende de şuan salon masasının üzerinde duruyorlar vallaa,katlıyorsun pofuduk pofuduk,iki yetişkin yatığı kadar yer alıyor en fazla.Offf ne yapıcaz..
E sen bi de oda yapıcan,yerin vardır senin kuzum?
benim bazen densizlik derecesinde salak sulak benzetmelerim vardır,yani bazen aşırıya kaçarsam hoşgörr:kedi:kaydirigubbakcemile3kargo gibi lafına çok güldüm varya:):roflol: pirimada vardı sanırım prematüre bez . başka markada varmı kıs.. ay bende gezmeye başlasam iyi olacak:))
Ayyyy benim eşim de 36sına bastı,Mehmet Bey bu kızların biri sana benziyor dedi,yerinden fırladı":1shok:ciddimisin?" diye ayyy şimdi diyor ki,biri bana mı benziyorr aayyy,uuuyyy,kıyamam yaaa,erkeklerin heyecanı çok duygulandırıyor beniimafoldumbenbebiş tek olsa oda hayli hayli yetecek. ama iki olunca herşey çifter olunca tıkış pıkış olur gibi geliyor.. biraz küçük sayılır oda.. bu akşam yatak falan çıkacak içinden. gardrobu kullanacaktım bilyorsun bahsetmiştim. dün eşim dediki ayy pembe pembe yapalım herşeyini bu dolaplar olmaz güzel durmaz diye. çocuk gibiydi yüzü onu öyle görmek beni çok mutlu ediyor. eee adam 40ından sonra baba olcek:))):kedi:
hymarry ben hemen alacağım. çünkü fiyat çok iyi. pzt annemle dr gideceğim. oradan uğrar alaırım. ben bu arada geçen pzt bebişlere bayramlık aldım. pantolon ve mont. capaciyt de uucuzluk var. nextten aldım. tavsiye ederim. bu arada halkalıda bir kanz var orada ürünler fabrika satış fiyatları çok ucuz
benim bazen densizlik derecesinde salak sulak benzetmelerim vardır,yani bazen aşırıya kaçarsam hoşgörr:kedi:kaydirigubbakcemile3
Arkadaşım ağırlaşmadan gez gerçekten.
Prematüre bitek Primadamı var diyorsun,işte onu araştırmam lazım,ayrıntısını bilmiyorumm
Ayyyy benim eşim de 36sına bastı,Mehmet Bey bu kızların biri sana benziyor dedi,yerinden fırladı":1shok:ciddimisin?" diye ayyy şimdi diyor ki,biri bana mı benziyorr aayyy,uuuyyy,kıyamam yaaa,erkeklerin heyecanı çok duygulandırıyor benii
İki tane olması yer de gerektiriyor canım,masraf da.Bak dün atıyorum 140 lira harcadım,tek bebek olsa o paraya iki kat eşya alınır demi mantıken.O yüzden yavaş yavaş al.Daha dolabı,parkı,yatağı,oyunu,halısı ohooooo:teytey:
Kızlaaar,
bu arada yeni göbiş-bebiş resimlerimizi paylaştığımız topiğe katkılarınızı bekliyoruzz..wavycim sen de çek artık şu büyüen göbişini,ya da neren büyüyorsa orayıkaydirigubbakcemile3
hey kızlar bıde yıkanabılır bebek bezler var................ekonomık çokda guzel.............en zaından azcık çış yapınca yıkanıtr atılmaz................
ben bunu biliyordum kkkiiiiinaniknanik,
hatta ilk don atlet almıştım,onların da resimlerini koymamayım istersen,
ama bana kimse bişey almadı annemin ördükleri dışında,yani bi tek benim aldıklarımla donandı yavrucuklar,
o yüzden inanmıyorum ben:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?