kıs senin bilmediğin bişiey yokmu yaw. bide benden küçük olcennaniknanik
aaaa baktım süper valla,çok sağol canımm
fiyatı da sayısı da çok uygun da burdan isitiyoruz,bize geliyormu nasıl oluyor?
ben netten alışveriş hiç bilmiyorum,eşim de sevmez o işleri ama bu hakkaten çok uygun,1-2 prematüre,1-2 de yenidoğan almak lazım..
netten pahalıya gelebilir evet en iyisi marketten bulmak yada bir şekilde temin etmek bulunur multaka medikalcilerde aslında bu ürün hakkında bilgimiz yok yani nasıldir pişik yaparmı bilmemki
netten pahalıya gelebilir evet en iyisi marketten bulmak yada bir şekilde temin etmek bulunur multaka medikalcilerde aslında bu ürün hakkında bilgimiz yok yani nasıldir pişik yaparmı bilmemki
hmmm kargoyla 22 oluyor öyle miiiCADIARZU,
evet o fiyata bulunabilir belki,ben bi yerde görürsem muhakkak haber veririm,sen de biildir canım.Ama senin bezden önce alman geekenlerde var tabiizemuszemus
bezmi alıyorsunuz kızlarrr evet evet stok yapın valla pirmanın 98 lik paketi 1 hafta gidiyor bebeklere benim.......ve ilk ay için pramatüre bebek bezi çok iyi oluyor ......
sizlere tavsşye alttan çıt çıtlı badilerr en küçüğünden kilotlu çoraplar kışın doğacak bebekler çok üşüyor benimkiler ısınamıyordu....veeee çok fazlaa ağız mendiliii
:1shok: 98 lik bir hafta gitmiyor mu anaaaaamm,
stok diyor wavycim duydun mu arkadaşımmm,alalım yani dolu dolu dırımkızı dimi.Allaaahh..
Peki canım sen o bahsettiğin paketi ne kadara alıyorsun sorması ayıp,hani fiyat bilelim?
Alltan çıtçıtlı bayaa badimiz var bziim de hiç kilotlu çorap almadım valla.
Çok sağol canıma.s.
Aklımda olsun o daaaayerimseniben..
hehehee güselim ben bu tembell,ikle sadece kafamda tasarlarım doğuncada hastanede verdikleri ile kalır bevişler. olmazsa seninkilerin ufalmışlarını alırım,
kız vallaha aramızda normal hesaba göre nerden baksan 8-10 hafta var,inan küçüklenleri senin doğrmana az kala yollarım bir kargoyla vallaha,bebklerin giyddiklerinden ne olcak,sen de küçülünce tekrar bana gönderirsin,kız kardeşim var şimdi evlenice,olursa ona kalıverir.
İnan yapalım bunu..
cnm primanın 2 numarasını megapaket diye geçiyorr 23,5 tl alıyoruzz cnm
şimdi iki numara olmuyor biri 5450 biri 6 kilo oldu
alın kızlar benim eşimin iş arkadaşları 10 paket hediye almış şimdi alacaz 3 numara 3 ay bitti
cnm primanın 2 numarasını megapaket diye geçiyorr 23,5 tl alıyoruzz cnm
şimdi iki numara olmuyor biri 5450 biri 6 kilo oldu
alın kızlar benim eşimin iş arkadaşları 10 paket hediye almış şimdi alacaz 3 numara 3 ay bitti
şimdi bi saniye canım;
1 numara
2 numara
3 numara diye devam ediyor öyle mi?
Bunların kiloları üzerinde yazıyor mu?
Kız vallaha ben şu bizim Yaylada ki Kilere bi gideyim hava serinlesin,merak ettim bu işi hee..
ayyy enerjine hastayım varya. ben sanki dışarı çıksam 40 basacak benikaydirigubbakcemile3
kırkbin kere maşallah sana
şimdi bi saniye canım;
1 numara
2 numara
3 numara diye devam ediyor öyle mi?
Bunların kiloları üzerinde yazıyor mu?
Kız vallaha ben şu bizim Yaylada ki Kilere bi gideyim hava serinlesin,merak ettim bu işi hee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?