Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

anladım canım zor tabi. bende 13. haftaydı sanırım eve geçtim. inşallah kolay geçer hamileliğinde aorlanmadan göz açıp kapayıncaya kadar geçer canım. benim çok zordu bu zamana kadar.

selam kızlar,aranıza katılmaz ısterım bende 18 haftalık ıkız gebeyım.

canım hoşgeldin. aramıza katılmak öyle kolay değil. önce özgeçmişini yazcan ondan sonraopuyorumnanaktanyoksa tek tek soruy yağmuruna tutarız bak:))

sorunsuz evet.elide hafif valal doğumuda hafifçe yaparsa istediği kadar süzebilir sakıncası yok:kedi:
Ağustosun 4' üne çağırdı.21.hafta olacak sanırım.

genelde o haftalarda yapıyolar sanırsam bakalım bizde randevuyu alabilirsek 21. 22. hafta arası gideriz.. ayy şimdiden 4 gözle bekliyom valla ayrıntılıda bbeişleri görmek çok ayrı bi zevkopuyorumnanaktan

hymary ne ıkınması anam bekliyom walla 2 saat 5 gun suruyo ya karnımşişiyo davul gibi oluyom canım ya geçecek inşallahmafoldumben

kızlar hamileliğin ilk aylarındakabızlık çektinizmiii :kedi:

canım seni ben anlarım gel yamacıma:))) bende kronik kabızlık var. hamilelikte tabi iyice nüksetti. doktorum duphalac diye bi şurup verdi beni bayağı rahatlattı. ilk aylar çok zor oluyor çünkü zorlamamak gerek. içinde şiştikçe şişiyor( sonra demir hapına başladıktan sonra rahatladım biraz. valla normalde bile iki günde bi çıktığımı bilmem. şimdi iki günde bi azda olsa çıkıyorum canım. doktoruna sor derim.opuyorumnanaktan

hymarry kıs burdayım
ama koltuktan yazmak zor oluyor sandakyede de belim ağrıyor. bide arada müşlterileri arıyom. eh işte bu kadar katılabiliyom

haftaya dr gidecem soracam canım wavy bende hamilelikten önce çekiyodum kabızlık ama bu kadar uzun sürmüyodu bu kezuzun oluyo çok rahatsız ediyo kayısı falan yiyorum günde 3 litre içiyorum walla banademir hapı 16 haftalıkken başlıcazdedi dr sen kaç haftalıksın

canım ben bugün itibari ile 17+2 günlüğüm. ama ben 13. hafta falan başlamıştım demir hapına...o zamana kadar iki günde bir duphalac içiyodum. ve hemen ,içimi boşaltıyordum. druna kesin sor derim. çünkü hamilelikle bağırsak hareketleri yavaşlıyor. bide normalde de varsa iyice kötü oluyor

ya şu premature takımın bir de oyun halsının resmini koyucam sözde,şu site çalışmıyor bir türlü..

ya arkadaşlar bişi sorsam ben demir hapına başlamadım neden acaba doktora sormadım oda bana bişi demedide

Canım doktoruna giderken kan tahlili götürdün mü bilmiyorum ama bana doktor tahlilde demir ekisiği durumuna göre vermişti,yaklaşık 14-15 haftadaydım galiba ben de..
Bi sor bakalımm..

premature hastane çıkış takımı,bir de iç zıbını var,el kadarrropuyorumnanaktan
[/URL][/IMG]

premature hastane çıkış takımı,bir de iç zıbını var,el kadarrropuyorumnanaktan
[/URL][/IMG]

canım ne kadara aldınopuyorumnanaktansağlıkla giysinler inşallah içine sığmasınlar tombulcuk olsunlar üzmesinler anneleriniopuyorumnanaktan

bu da oyun halısı,tanesini 35 liraya aldım,çeresinin kapalı olması çok güzel düşünülmüş

canım ne kadara aldınopuyorumnanaktansağlıkla giysinler inşallah içine sığmasınlar tombulcuk olsunlar üzmesinler anneleriniopuyorumnanaktan

Canım 20 şer liraya aldım,ama battaniyesi falan yok tabi.İkiişer takım da hastane çıkışımız var battaniyeli,ama bunları da götürücem duruma göre bakıcaz,sağlıklı olsunlar da teyzesi,varsın giymesinler,ama dokunmalısınn bideeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu da oyun halısı,tanesini 35 liraya aldım,çeresinin kapalı olması çok güzel düşünülmüş

ayy ilahi senden öğrencek çok şey var. oyun halısı diyon ya. diyom dimekki oynarken başka halı serecek:kedi: dimek buymuş hee. güzelmiş len:))kaydirigubbakcemile3

ayy ilahi senden öğrencek çok şey var. oyun halısı diyon ya. diyom dimekki oynarken başka halı serecek:kedi: dimek buymuş hee. güzelmiş len:))kaydirigubbakcemile3

:kedi:
kız Allah iyiliğini versin,iyice görmemiş gibi hissettim kendimi zati,nette falan hep oyun halısı diye geçiyor,onlar tam halı,seriyon sadece çocuk dönüp duruyor,ama bir zaman sonra kayıyor o halılardan yavrular,o yüzden hiç aklımda yoktu oyun halısı,ama bunu içi hem daha yumuşak,hem etrafı kapalı,çocuk agu gugu artık yukarıdakilere ulaşmaa çalışıp durucek işte,farklı diye cezboldumm..

çok güzel canım.iyi günlerde kullansınlar.nereden aldın çok ucuz. bende bir tane var hediye geldi. bir tane daha almak istiyorum araştırdım 90 tl falan. ama açık kapalı değil

hahhaykaydirigubbakcemile3 bende kendimi cahil hissetmiştim ayıptır söylemesi:kedi:

bişey daha sorcam. bunu ne zaman kullanabiliyon..heralde 3 aydan önce kullanılmaz dimi? tecrübenden yararlanıp seni iliğine kadar sömürcem hehehehe:jeyyar:

çok güzel canım.iyi günlerde kullansınlar.nereden aldın çok ucuz. bende bir tane var hediye geldi. bir tane daha almak istiyorum araştırdım 90 tl falan. ama açık kapalı değil

Canım ben burda Bahçelievlerde Kaidr Has var,ordan aldım.
O etrafı açık olan bunun gibi değil bence,dönüp yuvarlanıp o halıdan çıkabilir.DEdiğim gibi bu farklıydı biraz,mağazada çok indirim var,sonra nakit vericem dedin mi,herkesin ağzı sulanıyorkaydirigubbakcemile3,bayaa pazarlık kaldırıyor yani.
Al canım bi tane daha istersen..

yaa bütün ucuzluklar karşıda yaa. banane ben oynamıyom yaa((
valla avrupa yakasında otursam kıslarımın herşeyi tam olurdu takılırdım peşinekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…