• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

tesekkurler,,,cok sukur sımdılık ıyı ınsallahta sonuna kadar boyle gıder,bırının kız oldugunu ogrendıkte dıgerı gostermedı,bugun 5 gıdıcez tekrar doktora bakalım bu sefer gosterecekmı.

tesekkurler,,,cok sukur sımdılık ıyı ınsallahta sonuna kadar boyle gıder,bırının kız oldugunu ogrendıkte dıgerı gostermedı,bugun 5 gıdıcez tekrar doktora bakalım bu sefer gosterecekmı.

aaaa çok heyecanlııı,hakkında hayırlısı olsun,Allah gönlüne göre versin canım..
Sonucu alınca hemen yaz bize lütfen..

Her daim muhabbet halindeyim canım ,yıllardır....hihoyyyt Bak gene yineliyorum.Kadınım,güzelim,dişiyim,SEKSıYıM......Göbeğimde benden önde gidiyor.kaydirigubbakcemile4 Düşün bu halimle böyleysem alkisalkisalkis sengözlerimebaksanab

asılama tedavısıyle hamıle kaldım,bayadır ugrastık ama.daha once 27 haftalık dogum yaptım hastane enfeksıyonu yuzunden kaybettım bebeklerımı, acımız ıcımızde.

Her daim muhabbet halindeyim canım ,yıllardır....hihoyyyt Bak gene yineliyorum.Kadınım,güzelim,dişiyim,SEKSİYİM......Göbeğimde benden önde gidiyor.kaydirigubbakcemile4 Düşün bu halimle böyleysem alkisalkisalkis sengözlerimebaksanab

:roflol::roflol::roflol: aman maşallahh,yok canım ben de öyleyim evelallah daaakaydirigubbakcemile5,artık koskoca hamile kadınlarız yani,biraz durulsak mı acabakaydirigubbakcemile3?Millete abes gelebilir dedelikafadulden

sımdı habıre doktor doktor dolasıyoruz tedbırlı olmaya calısıyoruz ama allah ne derse o olcak yıne,hayırlısı ınsallah...dıger hamılelıgım cok cok ıyı degıldı 3 kere kanamadan hastaneye yatmıstım agrılarım oluyordu,sımdıye kadar hıcbır sıkayetım olmadı masallah.bu yuzden cok mutluyum,doktor bı hamılelık bı hamılelıge benzemez dıyor zaten.ayyy vallahı allahın ıznıyle bı saglıklı bı kucagıma alabılsem.dıgerlerıde bırı kız bırı oglandı.sımdı bıde bunlarda oyle olursa dusunsenıze ne buyuk mutluluk....yenıden bır sans verılmıs gıbı....

asılama tedavısıyle hamıle kaldım,bayadır ugrastık ama.daha once 27 haftalık dogum yaptım hastane enfeksıyonu yuzunden kaybettım bebeklerımı, acımız ıcımızde.

:1shok:erken doğumamı yanmak lazııım,hastane enfeksiyonuna mııı,inanmıyorum yaaa,bu televizyonda seyrettiklerimiz hepimizin başına gelebilir yani,Allah korousunn,yavrular Allaha emanet..
Sen de iki meleğini gönderdin cennete,bak yerine lutfetmiş Rabbimm,muhakkak ki bunda bir hayır vardır,diyelim,hiç üzülme,çünkü bak ne güzel yavruların yeniden seninle,inşallah onlar sapasağlam dünyaya gelecekler..

sımdı habıre doktor doktor dolasıyoruz tedbırlı olmaya calısıyoruz ama allah ne derse o olcak yıne,hayırlısı ınsallah...dıger hamılelıgım cok cok ıyı degıldı 3 kere kanamadan hastaneye yatmıstım agrılarım oluyordu,sımdıye kadar hıcbır sıkayetım olmadı masallah.bu yuzden cok mutluyum,doktor bı hamılelık bı hamılelıge benzemez dıyor zaten.ayyy vallahı allahın ıznıyle bı saglıklı bı kucagıma alabılsem.dıgerlerıde bırı kız bırı oglandı.sımdı bıde bunlarda oyle olursa dusunsenıze ne buyuk mutluluk....yenıden bır sans verılmıs gıbı....

Canım muhakakki, O ne derse o olur,zaten zor vr sıkıntılı bir hamilelikmiş,muhakkak ki bir hayrı vardır,muhakkak..
Allah cinsiyetleri konusunda da gönlüne göre versin inşallah..

bursa fakultede dogum yapmıstım 2007 temmuzda,melek oldular ıste ama hıc cıkaramıyorum aklımdan cok guzellerdı.sadece bu dunya yok ya bızede,gıdıcez elbet onların yanına...

bursa fakultede dogum yapmıstım 2007 temmuzda,melek oldular ıste ama hıc cıkaramıyorum aklımdan cok guzellerdı.sadece bu dunya yok ya bızede,gıdıcez elbet onların yanına...

Çok üzüldüm canım.mafoldumben.Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor.Bu yavrularını bağışlasın sana.:nazar:

Canım onlar seni bekleyeceklerr üstelik yerine iki tane daha vermiş Rabbim,aslında hiç gitmemişler gibii..
Hiiiç üzülme canımm,yavruların yine seninle inşallahh..
hymarry kac haftalık oldu bebişler
Biz 25+6 yani ortalama 26 haftalık olduk işte teyzesiikaydirigubbakcemile5
Allah bağışlarsa..

maşallah maşallah...fazla bısey kalmamıs.bol bol dınlen ama birde kabızsan fazla zorlama sakın,mantarada dıkkat.

maşallah maşallah...fazla bısey kalmamıs.bol bol dınlen ama birde kabızsan fazla zorlama sakın,mantarada dıkkat.
Canım noramlde de kabızlığım olmazdı,hamilelikte de yaşamadım çok şükür.Ama idrar yolu iltihabı için fitil kullanınca 2-3 günlük bir mantar oluyorum geçiyor..
kızlar hamileliğin ilk aylarındakabızlık çektinizmiii :kedi:
Canım kabızlık ilk zamanlarda çok ama çok tehlikeli.Yani o ıkınmlar Allah korusun düşük sebebi dahi olabiliyor,sakın sakın dikkat et.
Bol su iç,ekşi acı yememeye gayret et,kayısı ye tam mevsimi,bol kiraz karpuz,üzerine su canım,sakın ihmal etme..

Back