anladım canım zor tabi. bende 13. haftaydı sanırım eve geçtim. inşallah kolay geçer hamileliğinde aorlanmadan göz açıp kapayıncaya kadar geçer canım. benim çok zordu bu zamana kadar.evet kendi işimiz ama muhasabe olunca evden takip etmek gibi bi lüksüm malesef olmuyor.bugünlerde bide yoğun ama allahım o günleri gösterirse ramazan bayramına kadar dayandım dayandım dahada gelmem işe felan dinlenirim artık
selam kızlar,aranıza katılmaz ısterım bende 18 haftalık ıkız gebeyım.
canım hoşgeldin. aramıza katılmak öyle kolay değil. önce özgeçmişini yazcan ondan sonraopuyorumnanaktanyoksa tek tek soruy yağmuruna tutarız bak:))
wavycim güldürdün beni yaa,
Serdar Bey acip süzüyor evet,ne de olsa malı gibi olduk ama,bişey olsa,adama sorucaz tabi,ama sorunsuz adam yaa
umudumsun canım biz de snein haftalarında çalışıyorduk canım benim,ben transferin 2 gün sonrasından,25 haftaya kadar çalıştım,1 haftadır evdeyim,yani oluyor o kadar..
sorunsuz evet.elide hafif valal doğumuda hafifçe yaparsa istediği kadar süzebilir sakıncası yok:kedi:
Ağustosun 4' üne çağırdı.21.hafta olacak sanırım.
genelde o haftalarda yapıyolar sanırsam bakalım bizde randevuyu alabilirsek 21. 22. hafta arası gideriz.. ayy şimdiden 4 gözle bekliyom valla ayrıntılıda bbeişleri görmek çok ayrı bi zevkopuyorumnanaktan