• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kıs senin bilmediğin bişiey yokmu yaw. bide benden küçük olcennaniknanik

Canım ben özel okulda 1 de 5 e sınıf öğretmeniyim.Çocukların anasıyla danasıyla kaynanasıyla görümcesiyle okuma bayramlarında törenlerde şölenlerde akraba oluruz.O manada yanikaydirigubbakcemile3

aaaa baktım süper valla,çok sağol canımm
fiyatı da sayısı da çok uygun da burdan isitiyoruz,bize geliyormu nasıl oluyor?
ben netten alışveriş hiç bilmiyorum,eşim de sevmez o işleri ama bu hakkaten çok uygun,1-2 prematüre,1-2 de yenidoğan almak lazım..

canım ben bi kaç siteden yaparım bebek için hiç yapmadım. ama genelde kredi kartı ile yada hesaba havale ile alıyorsun. satın al dedikten sonra önüne çıkan menüğeri takip ediyorsun. acep fiyatı piyasadan uygunmu. ucuz geldi ama piyasada ne kadar bilmim kiCADIARZU bak bu sitede kapıda ödeme seçeneğide var galiba.

hymarry canım ben baktım şimdi kargo ile birlikte 22 tlye geliyor dışiarda daha ucuza bulunabilir belki. haydi kızlar markete molfix bakmayakaydirigubbakcemile5

netten pahalıya gelebilir evet en iyisi marketten bulmak yada bir şekilde temin etmek bulunur multaka medikalcilerde aslında bu ürün hakkında bilgimiz yok yani nasıldir pişik yaparmı bilmemki

hmmm kargoyla 22 oluyor öyle miiiCADIARZU,
evet o fiyata bulunabilir belki,ben bi yerde görürsem muhakkak haber veririm,sen de biildir canım.Ama senin bezden önce alman geekenlerde var tabiizemuszemus

bezmi alıyorsunuz kızlarrr evet evet stok yapın valla pirmanın 98 lik paketi 1 hafta gidiyor bebeklere benim.......ve ilk ay için pramatüre bebek bezi çok iyi oluyor ......

sizlere tavsşye alttan çıt çıtlı badilerr en küçüğünden kilotlu çoraplar kışın doğacak bebekler çok üşüyor benimkiler ısınamıyordu....veeee çok fazlaa ağız mendiliii

netten pahalıya gelebilir evet en iyisi marketten bulmak yada bir şekilde temin etmek bulunur multaka medikalcilerde aslında bu ürün hakkında bilgimiz yok yani nasıldir pişik yaparmı bilmemki

Canım pişik denen şeyin ürünle ikinci derecede alakası var,neden dersen yani bunlar bilinen markalar,hani çok adi olmadıkça hassas ciltler için yapılıyor bunlar.Fakat bebekten bebeğe beze verdiği tepki değişebiliyor.Benim teyzemin arka arkaya iki çocuğu oldu,bu primaya bilmem neye pişi oluyordu,dandik markalarda bişey olmuyordukaydirigubbakcemile3.
Yani o pişik olayı hiç belli olmuyor,bi şans işi alınanlar..

canım bu ürün nasıl bilmiyorum ama arkadşım molfix kullanıyordu çok memnundu.. heralde buda iyidir diye düşünüyorum...
hmmm kargoyla 22 oluyor öyle miiiCADIARZU,
evet o fiyata bulunabilir belki,ben bi yerde görürsem muhakkak haber veririm,sen de biildir canım.Ama senin bezden önce alman geekenlerde var tabiizemuszemus

hehehee güselim ben bu tembell,ikle sadece kafamda tasarlarım doğuncada hastanede verdikleri ile kalır bevişler. olmazsa seninkilerin ufalmışlarını alırımkaydirigubbakcemile3

bezmi alıyorsunuz kızlarrr evet evet stok yapın valla pirmanın 98 lik paketi 1 hafta gidiyor bebeklere benim.......ve ilk ay için pramatüre bebek bezi çok iyi oluyor ......

sizlere tavsşye alttan çıt çıtlı badilerr en küçüğünden kilotlu çoraplar kışın doğacak bebekler çok üşüyor benimkiler ısınamıyordu....veeee çok fazlaa ağız mendiliii

:1shok: 98 lik bir hafta gitmiyor mu anaaaaamm,
stok diyor wavycim duydun mu arkadaşımmm,alalım yani dolu dolu dırımkızı dimi.Allaaahh..
Peki canım sen o bahsettiğin paketi ne kadara alıyorsun sorması ayıp,hani fiyat bilelim?
Alltan çıtçıtlı bayaa badimiz var bziim de hiç kilotlu çorap almadım valla.
Çok sağol canıma.s.
Aklımda olsun o daaaayerimseniben..

hehehee güselim ben bu tembell,ikle sadece kafamda tasarlarım doğuncada hastanede verdikleri ile kalır bevişler. olmazsa seninkilerin ufalmışlarını alırım,
kız vallaha aramızda normal hesaba göre nerden baksan 8-10 hafta var,inan küçüklenleri senin doğrmana az kala yollarım bir kargoyla vallaha,bebklerin giyddiklerinden ne olcak,sen de küçülünce tekrar bana gönderirsin,kız kardeşim var şimdi evlenice,olursa ona kalıverir.
ınan yapalım bunu..

:1shok: 98 lik bir hafta gitmiyor mu anaaaaamm,
stok diyor wavycim duydun mu arkadaşımmm,alalım yani dolu dolu dırımkızı dimi.Allaaahh..
Peki canım sen o bahsettiğin paketi ne kadara alıyorsun sorması ayıp,hani fiyat bilelim?
Alltan çıtçıtlı bayaa badimiz var bziim de hiç kilotlu çorap almadım valla.
Çok sağol canıma.s.
Aklımda olsun o daaaayerimseniben..

cnm primanın 2 numarasını megapaket diye geçiyorr 23,5 tl alıyoruzz cnm

şimdi iki numara olmuyor biri 5450 biri 6 kilo oldu

alın kızlar benim eşimin iş arkadaşları 10 paket hediye almış şimdi alacaz 3 numara 3 ay bitti

hehehee güselim ben bu tembell,ikle sadece kafamda tasarlarım doğuncada hastanede verdikleri ile kalır bevişler. olmazsa seninkilerin ufalmışlarını alırım,
kız vallaha aramızda normal hesaba göre nerden baksan 8-10 hafta var,inan küçüklenleri senin doğrmana az kala yollarım bir kargoyla vallaha,bebklerin giyddiklerinden ne olcak,sen de küçülünce tekrar bana gönderirsin,kız kardeşim var şimdi evlenice,olursa ona kalıverir.
İnan yapalım bunu..

hehehee benim twemb elliğim böyle sürerse mecbur gelip toplayacam zaten:kedi:çok şekersin varyaopuyorumnanaktan

alın kızlar benim eşimin iş arkadaşları 10 paket hediye almış şimdi alacaz 3 numara 3 ay bitti

dirim sağol canım verdiğin bilgiye. her markete gidişte almak lazım aslında. çünkü sonra bir sürü masraf olacak bunlar ağır gelecek..

ha kıslar ikiz doğum yapan arkadaşımında bi taqvsiyesi oldu. aptamil mama çok gidiyormuş ve genelde ikizlere veriyolarmış. şimdiden almaya başla dolaba stokla dedi. sonradan çok zor oluyor yetilşemiyorsun dedi..

şimdi bi saniye canım;
1 numara
2 numara
3 numara diye devam ediyor öyle mi?
Bunların kiloları üzerinde yazıyor mu?
Kız vallaha ben şu bizim Yaylada ki Kilere bi gideyim hava serinlesin,merak ettim bu işi hee..

şimdi bi saniye canım;
1 numara
2 numara
Kız vallaha ben şu bizim Yaylada ki Kilere bi gideyim hava serinlesin,merak ettim bu işi hee..

ayyy enerjine hastayım varya. ben sanki dışarı çıksam 40 basacak benikaydirigubbakcemile3
kırkbin kere maşallah sana:nazar:

kıyafetler konusunda ciddiyim canım,telefonlaşırız gerekirse,burdan haberiniz olur zati ben doğrucaam zamankaydirigubbakcemile3
sonra sen doğurmadan önce de benimkiler küçükleri giyemez olur,gönderiveririm adresine..

ayyy enerjine hastayım varya. ben sanki dışarı çıksam 40 basacak benikaydirigubbakcemile3
kırkbin kere maşallah sana:nazar:

:roflol: kız akşam serinliğinde çıkveriyorum,bir de evim merkezde yani herşeyim evimin altında,çok yürümüyorum,ne bileyim yaa,aslında ölüyorum geri dönene kadar ama iyi de geliyor inan.Yoksa iyice şişer elim ayağım.
Gerçi korkuyorum akşam serinliğinde doğurucam diyekaydirigubbakcemile3.
Sağol canım sana da maşallahh:nazar:

şimdi bi saniye canım;
1 numara
2 numara

evet cnm 3-6 kilo 2 numara cnm 1 numara bilmiyorum cnm

çünkil ilk bez molfix pramatüre kullandım

kilo durumuna bağlı herşey cnm benim bebeklerim 2310 ile 2440 doğdular ilk 3 aya kadarda 2 numra kullandık arık olmuyor

mama işine gelince ben ilk bir ay sağarak verdim sütümü
ama çok azdı ve ben yoğumbakımda kaldığıımdan pramatüre aptamil aldık 40 tl kutusu 38 36 olarakda değişiyor cnm.....

sonra aptamil pre alacaksınız ama benim çocuklar doymadığından aptamil 1 geçtik 2 aya girmeden son iki haftadır kızlar bebelac kullanıyoruz kızlar içeriklerini karşılaştırdım herşey aynı .....çünki çok masraf benim gibi mama ile besleneceklerse ayda 350 tl buluyor mama parası .....biz bebelacla gelişimden bişey kaybetmedik.......

yani aylık masraf aptamil ve prima alırsanız 450 500 tl oluyorr .....

biz şuan bir kutu mama 1 gün yetiyorr

hymarry canım yazdıklarım geri geliyor bilgine..
dirim canım çok sağol verdiğin bilgiye .arkadaşımın doktoru aptamil 1 vermiş galiba.. çok masraflı oluyor gerçekten.. bebelac uygunsa içeriği aynı ise onu tercih edriz bi,zde.

kıslar göb,işimi koycam birazdan. ama fotoda daha büyük çıktı sankim.. yada büyüdü ben kabul etmiyom k,ih k,ih kihh:))

resim002rpk.jpg

işte göbişimmmm

Back