Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

maşallahhoşgeldin okurken çok duygulandım inan ne güzel emiyorlar Allah sana bağışlasın kuzularını

canımmm hoşgeldinn yeniden seni görmek ne güzelll. Allah uzun ömür versin oğluşlarına, sağlık versin. mutluluğunuz daim olsun..

yaşasınnn 23. haftama girdimmm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canııııııııııııııııııımmmmmmmmmm çookk geçmiş olsun gözün aydın..artık berk,emre,ege sen ve eşin kocamaaaannn bi aile oldunuz erkeklerinle..Allah hiç ayırmasın..öpüyorum çookk..

Ben yenilerden sayılırım sanırım.gebelik haftası geride olan ben varım.Çoğu arkadaş doğum yaptı.E kk da hiç mi ikizlere hamile yok anacımmCADIARZU
Ne güzel canım,inşallah hep böyle gider doğuma dek.
mehaba kızlar. çok fazla yazamasamda takip etmeye çalışıyorum. kaçar kilo aldınız, ben 27. haftadayım ve şimdiden 12 kilo aldım (
Ya bana ne demeli..Şimdiden 8 kilo:çok üzgünüm:Offfffffffff

Maşallah kuzucuklarınaDarısı başımıza

Kızalr tetanoz aşısı oldunuz mu?
Doktoruma sordum,olabilirsin dedi.Kontrolden çıkınca geri dönüp sordum,aceleye..Sanırım bana bıraktı doktorum.Çoğu doktor gerek olmadığını söylüyormuş sanırım.Yarın sağlık ocağında kan ve idrar tahlillerim var.Kesin aşıyı da sorarlar.Ne etsem ki bilemedim.Yaptırsak ta bir zararı,yan etkisi yok sanırım.

Bir de demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz?Doktorum bana Freplex verdi,solüsyon şeklinde

ben gynoferrosanol kullanıyorum canım, tetanoz aşısının da hiç lafı geçmedi açıkçası.

nefescim allah analı babalı büyütsün canım ... hayırlı evlat olsunlar inşallah..
dilemma ben aşı olmadım canım dr uma sordum sen bilirsin dedi. çok gerekli değil dedi. demir ilacı ile kan ilacı aynı şeymi acaba? ben sadece ferrumford kullanıyorum..

Sanırım aynı şeyler..

Dualarımda sende varsın yavrukirpicim takip ediyorum seni..

Dilemma canım bende demir ilacı olarak santafor kullanıyorum. Ferrum fordu kabızlık şikayetimle degiştirmiştik. Bide demiri sütle yani kalsiyumlu kafeinli çay kola kahve vs. şeylerle almamak gerekiyormuş. Birleşerek vücuda faydası olmadan atılıyormuş. Ben çok sonra öğrenmiştim, aklınızda olsun. C vitamini olan şeylerle alınınca demir daha hızlı emiliyormuş.

Tetanoz aşısına benim drumda gerek yok dedi. Vurdurmadık bizde..

Dorukcum benim bildigimde ikisi de aynı şey.. Kan yapsın diye demir ilacını takviye olarak alıyoruz..

Yeni hamişlerin katılması negüzel oluyor büyüdüğümüzü farkettiriyorsunuz sizlerde bu haftalara ulaşırsınız hayırlısıyla inşallah kızlar darısı başlarınıza.. Bizim içinde şöyle bir yada iki hafta daha dayansak süper olacak ama bunada binlerce şükürler olsun.. 28. haftayı iple çekmiştim ha gayret diye diye bugünlere ulaştım. İyice ağırlaştım, 23 kilo aldım bende öncesindede mide bulantısı filan olmadıgından vermedim hiçşimdide hala yiyorum doymuyorum ciger geliştirici ignede kortizon varmış oyapıyo bende duramıyorum.. Ateş ter yanma nefesim kesiliyo çabucak yoruluyorum ama inanın hiç önemli değil sabrediyorum yeterki az daha büyüsün kuzularım.. Her geçen günü kar biliyorum.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Sevgi ve dualarım sizlerle..

arkadaşlar,

lillypie.com dan bir ticker oluşturdum ancak bir türlü buraya upload edemiyorum. siz nasıl oluşturdunuz hamilelik chartınızı?

hayırlı sabahlar herkese...
nefescimoğluşlasında sende tekrar hoşgeldiniz...Allahım hayırlısıyla sağlıkla büyütmek nasip etsin.
kirpicimyeni haftan hayırlı olsun...daha nice hayırlı sağlıklı hafatala inşaallah....
windycanım dualarımız seninle sık dişini yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.Allahım hayırlısıylasağlıkla tamamına erdirsin inşaallah...
dilemmacnaım ben tetanoz aşısı oldum....dr um sen bilirsin demişti...netten araştırdım.hiçbir yanetkisi olmadığını okudum.bide eşim benim olduğum aşıların bebeğin bağışıklık sisteminide geliştirdiğini söyledi.yan etkisi olurmu diye korktum ama hiç bişey olmadı.karar senin.birde kan ilacı ile demir ilacı aynı şey.ben ferrum fort kullanıyorum.sağlıcakla kal...

günaydın kızlar
hayırlı cumalar Allah hepimizin gönlüne göre versin
Allah bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
kavuşanlarımıza da sağlıklı uzun ömürler versin
evlerimize huzur,sofralarımıza bereket versin

canım ben 4 ve 5.aylarımda 1 er doz tetanoz aşısı oldum toplam 2 doz doğumda bebekleri sonrasında beni koruması için; istenirse 5 doz olunuyor 10 yıl kadar seni koruyor
demir ve kan hapı aynı şey ben ferrum fort kullanıyorum
yinede demirim eksik kanım düşük çıktı çay içmeyi çok seviyorum sanırım o alıyor

CARTMANCIMM lilypieda hazırladığın çizelgenin adresin başını ve sonunu aşağıdaki formatta kes, kendi ana sayfandaki çizelge kısmına yapıştır, olacaktır.
"http://lbdf.lilypie.com/3hPqp3.png"

günaydın kızlarr,
biz yarın taşınıcazzz ev savaş alanı, ama ben ikili koltuğumda uzandım netteyimmm, eee hamileyis napalımmm.yeni eve taşınmadan hamile kalmayı çok istemiştim, Allah'a şükürler olsun.

windycimm 34te bitmiş maşallahhh, darısı başımızaaaa

amin..........:Saruboceq:

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız benim kasıklarım agrıyo bu normalmi sanki kasıklarımda gaz varmış gibi bide geriliyo siiznder oluyomu

kızlar artık rabbime şukurler olsub bebeişlerimin tekmelrini net duyabiliyorum cok guzel bi duygu yaa
rabbim bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine bebişelrimizi bize bagışlasın onları saglıklı sihatli bi sekilde kucamıza almayı nasip etsin inş rabbime emenatler

slm kızlar hepinizi uzaktan takip ediyorum...bnde ikiz hamilesiyim.minnoişlarımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin yarabbim....benim de en büyük korkum erken doğum korkusuakannehir

bence normal benimde çok ağrırdı yeni yeni geçti gaz gerginlik yapar oluyor bendede
amin canım Allaha güvenelim korkmayalım herşey çok güzel olacaka.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…