ben geldimmmmmm herkezi öpüyorum en baştan iyi dilekleri içinde teşekkürederim.
on gündür giremedim anca toparladım kendimi.inşallh herkez iyidir.
31-05-2010 dogum yaptım emrem 2440 gr egemde 2450 gr dünyaya geldi ama emrem 8 gün küveezde kaldı ama şükür artık yanımda ikiside saglıklı ama o sekiz gün geçmek bilmedi ilk beş günü hiç görmedim kuzumu bir tarafım acıdı hep ama süt gönderdim kuzuma 6.gün emzirmeye gittim ya emmesse korkusu yaşadım şükür hemen kapıverdi annesinin memesini bda ayrı bir rahatlattı içimi .şimdilik annelerini emiyorlar inşallah uzun bir süre böyle olur .
ben şimdi kaçayım emrem uyandı hepinizi kocaman öpüyorummmm
31-05-2010 dogum yaptım emrem 2440 gr egemde 2450 gr dünyaya geldi ama emrem 8 gün küveezde kaldı ama şükür artık yanımda ikiside saglıklı ama o sekiz gün geçmek bilmedi ilk beş günü hiç görmedim kuzumu bir tarafım acıdı hep ama süt gönderdim kuzuma 6.gün emzirmeye gittim ya emmesse korkusu yaşadım şükür hemen kapıverdi annesinin memesini bda ayrı bir rahatlattı içimi .şimdilik annelerini emiyorlar inşallah uzun bir süre böyle olur .
yaşasınnn daline çokkk sevindim...
kızlar bende bugün kontrole gittim, Elifcik 473 gr olmuşş. rahim ağzım korkutuyor ama dikkat edip tevekkkülle beklemekten başka bir çaresi yok artık. 28i bir görsem nispeten rahatlıycam sanırım. bu arada sitede küçük hamile kalmadı artık, herkes 30lara geldi yahuu. doğurmamış bir ben kalıcam yakında, ha bir de dilemma vaarr.
Ne güzel canım,inşallah hep böyle gider doğuma dek.kimsecikler yok yine ... doğuranlar çok olunca kalmadı kimse..
bugün dr a gittik. bebişlerim iyilermiş şükür nts ye bağlandk. temiz dedi dr um. eğer böle güzel devam ederse ay sonu alalım dedi. ama ben en azından temmuzun 5 ini görmek istiyorum.... 36 en son dio bakalım hayırlısı....
hastaneden çıkınca şok oldum tabe arabamızı çekmişler bide bu halde tıs tıs araba aradık sinir oldum.. sıcak bi yandan sinir bi yandan elim ayağım titredi neyse bundada vardır bi hayır ...
herkrs iydir inşallah...yavrukirpi maşallah elifciğe... allahım sağlıkla doğmasınıda nasip etsin inşallah...
hultici sen nasılsın canım?
windyyyy hergün ses ver bak ses gelmedimi doğurdun sanıyorum ya... bide özelden numaranı yollarmısın haber alamazsak ulaşalım....
Ya bana ne demeli..Şimdiden 8 kilo:çok üzgünüm:Offfffffffffmehaba kızlar. çok fazla yazamasamda takip etmeye çalışıyorum. kaçar kilo aldınız, ben 27. haftadayım ve şimdiden 12 kilo aldım(
Kızalr tetanoz aşısı oldunuz mu?
Doktoruma sordum,olabilirsin dedi.Kontrolden çıkınca geri dönüp sordum,aceleye..Sanırım bana bıraktı doktorum.Çoğu doktor gerek olmadığını söylüyormuş sanırım.Yarın sağlık ocağında kan ve idrar tahlillerim var.Kesin aşıyı da sorarlar.Ne etsem ki bilemedim.Yaptırsak ta bir zararı,yan etkisi yok sanırım.
Bir de demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz?Doktorum bana Freplex verdi,solüsyon şeklinde
ben gynoferrosanol kullanıyorum canım, tetanoz aşısının da hiç lafı geçmedi açıkçası.
nefescim allah analı babalı büyütsün canım ... hayırlı evlat olsunlar inşallah..
dilemma ben aşı olmadım canım dr uma sordum sen bilirsin dedi. çok gerekli değil dedi. demir ilacı ile kan ilacı aynı şeymi acaba? ben sadece ferrumford kullanıyorum..
Kızalr tetanoz aşısı oldunuz mu?
Doktoruma sordum,olabilirsin dedi.Kontrolden çıkınca geri dönüp sordum,aceleye..Sanırım bana bıraktı doktorum.Çoğu doktor gerek olmadığını söylüyormuş sanırım.Yarın sağlık ocağında kan ve idrar tahlillerim var.Kesin aşıyı da sorarlar.Ne etsem ki bilemedim.Yaptırsak ta bir zararı,yan etkisi yok sanırım.
Bir de demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz?Doktorum bana Freplex verdi,solüsyon şeklinde
günaydın kızlar
hayırlı cumalar Allah hepimizin gönlüne göre versin
Allah bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
kavuşanlarımıza da sağlıklı uzun ömürler versin
evlerimize huzur,sofralarımıza bereket versin
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız benim kasıklarım agrıyo bu normalmi sanki kasıklarımda gaz varmış gibi bide geriliyo siiznder oluyomu
kızlar artık rabbime şukurler olsub bebeişlerimin tekmelrini net duyabiliyorum cok guzel bi duygu yaa
rabbim bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine bebişelrimizi bize bagışlasın onları saglıklı sihatli bi sekilde kucamıza almayı nasip etsin inş rabbime emenatler