Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar merhaba ben de ikizlerime hamileyim daha bugün öğrendik ikizlerimiz olduğunu 6hafta 4 günlük hamileyim daha bebeklerimin kalp atışlarını da duyduk
ayyyy bu çok güzel bişey

hayırlı olsun canım allah tamamına erdşrsin.. doğal ikizmi tedavi ilemi hamile kaldın?

Selam arkadaşlar.
Buaralar giremedim arkadaşlar.
Oğumun sarılığı çok yükselmiş,30 lara çıkmış değer,kontrole götürdüğümüzde,acil dediler,yoğun bakıma alıcaz yağızı,neye uğradığımızı şaşırdık,oğlumdan kaç tüp kan aldılar bilmiyorum bile,kollarımdan aldılar ve göstermediler bile,birde acil kan bulun dediler,aileden asla olmayacakmış,taze kan gerekicekmiş,2 ünite kan bulduk,ama çok şükür rabbime oğlum tedaviye cevap verdi değer 10.8 e düştü.ve oğlum 1 gece kaldı yoğun bakımda ve kanıda değişmedi.ama ağlamaktan mahfoldum kızlar gözlerim şişti,bütün gün sabaha kadar bu ameliyatlı halimle sandalyede bekledim oğlumu yoğun bakım kapısında.
Rabbim kimseye ama hiç kimseye yaşatmasın,yoğun bakım kapısında haber beklemek çok zormuş.
Anne olmak çok güzel ve farklı bir duygu tarifi bile yok,dularımdasınız,sizde yaşayınca anlayacaksınız ne demek istediğimi.

canııııımmm buyuk gecmıs olsun rabbım yagız delıkanlıyı sızlere bagıslamıs hıc uzulme artık atlatmıs cook sukur annelık nasıl bısey dıgmı rabbım bızlerede yasatsın bu duyguyu saglıkla opuyorum senı ve oglunu guclu ol tatlım onun annesıne cooooookkk ıhtıyacı var.

Çok geçmiş olsun canım..Canından can gitmiş belli beklerken..Şimdi iyiymiş ya yavrun , çok sevindim.. Allah beterinden korusun:teselli:

Artvinli canımm çok geçmişş olsun.. Biranönce sağlığınıza kavuşursunuz inşallahh... Kendinede dikkat et yağıza lazımsın annesii.. İyihaberlerini bekliyoruzz.. Dualarımız seninle canım...

merhaba arkadaşlar,

bu hafta çok yoruldum. görümcem evlendi, az evvel de düğünden geldim. ama kına, düğün derken bir kaç günüm hep ayakta geçti.

bu gece düğünde bana sürekli otur otur dedi herkes ama ev sahibi olarak her dakika oturmak mümkün olmuyor. dönüşte de acaba bebeklere zarar mı verdim, zaten durum kritik diye çook dertlendim.

of ki of..

canım benim neyseki atlatmışsınız Allaha şükür...çok çok geçmiş olsun....
güzel haberlerini bekliyoruz Allaha emanet olun sevgiler....

kızlar merhaba ben de ikizlerime hamileyim daha bugün öğrendik ikizlerimiz olduğunu 6hafta 4 günlük hamileyim daha bebeklerimin kalp atışlarını da duyduk
ayyyy bu çok güzel bişey
Allahım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah canım....sorunsuz bir hamilelik,sorunsuz bi doğum ve hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin rabbim...sağlıcakla kal...

ayakta çok durmanın hamileliğe yada bebeğe hiçbir zararı olmadığını okumuştum biyerde...
1-2 günden bişey olmaz Allahın izniyle korma bence canım....
ama yinede çok yormamak lazım kendimizi....sağlıcakla kal...sevgiler...

canım benimmmmmm... çokçok geçmiş olsun allah beterinden esirgesin. sende benim dualarımdasın canım.. hep aklımdasın inan. bizleri habersiz bırakma öpüyorum senide yağız oğlanıda....

tetikte olan arkadaşlar doruk,windy nasılsınız ?umarım herşey yolundadır....

çok şükür ben iyim canım hala öle doğurcakmışımgibi gelmio nedense ama çabuk yorulmaya başladım artık...inşallah bundan sonrasıda güzelce geçer en azından 35 i devirmek istiyorum... inat ettim önce windy :)sonra ben:)

neyseki bitmiş geçmiş canım bi iki günde sürekli dinlen bence... yorgunluğun çıksın üstünden....

tetikte olan arkadaşlar doruk,windy nasılsınız ?umarım herşey yolundadır....

Çok sagol hituci canım iyiyim bende şimdilik kaydirigubbakcemile2 Kuzular çok sıkıştılar galiba nefesimi tüketiyolar ateş basıyor ama dayanıyoruz :lepi: sıkcam dişimi hele bu haftayıda bi atlatalımda hayırlısıyla a.s

ayyyy bu çok güzel bişey

Tebrik ederim canım, saglıkla kucagına almanı nasip etsin Allahım..

herkeze ıyı pazarlar kızlar 32.haftama gırmeme 2 gunum kaldı coookkk sukur pek sıkıntım yok gıbı ma dr rum ayın 24 dunde kongre ıcın ABD ye gıdıyo 15 gun olmıycak bıtek ona canım sıkılıyo ınsallah o yokken bısey olmaz cok guvenıyorum dr ruma ve baskası gırsın ıstemıyorum dogumumada hayırlısı kuzuların ınsallah 5 6 hafta daha dayanırlar oyle hareketlılerkı sankı karnımı yarıp cıkacaklarmıs gıbıme gelıyoookaydirigubbakcemile5

Çok geçmiş olsun canım..Canından can gitmiş belli beklerken..Şimdi iyiymiş ya yavrun , çok sevindim.. Allah beterinden korusun:teselli:

Artvinli canımm çok geçmişş olsun.. Biranönce sağlığınıza kavuşursunuz inşallahh... Kendinede dikkat et yağıza lazımsın annesii.. İyihaberlerini bekliyoruzz.. Dualarımız seninle canım...

canım benim neyseki atlatmışsınız Allaha şükür...çok çok geçmiş olsun....
güzel haberlerini bekliyoruz Allaha emanet olun sevgiler....

canım benimmmmmm... çokçok geçmiş olsun allah beterinden esirgesin. sende benim dualarımdasın canım.. hep aklımdasın inan. bizleri habersiz bırakma öpüyorum senide yağız oğlanıda....

Allah razı olsun arkadaşlar hayır dualarınız için.
Rabbim sağlıkla ve vakitli doğumlar nasip etsin.:Saruboceq:
Oğlum çok şükür rabbime iyi şimdi.Ama heran onunlayım,yediriyorumki beslenmesi onun için çok önemli,anne sütü ve mama yedireceksin dedi dr.daha erken toplaması için,mamanın içindeki vitaminler öenmeliymiş.
Birde arkadaşlar mutlaka prematüre takım alın 2 takım hi,çdeğilse,çok lazım oluyor,diğer takımlar çok büyük olmuyor üstlerine,ayakları hiç ısınmıyor olmayınca kıyafetleri.
Birde ben yan yatma yastığı aldım,hiç tavsiye etmem,çok kullanışsız ve çok uydurukmuş,resmen iki tane sünger o kadar,zararı bile olur süngerin bence.
e.bebekte prematüre takımlar 19.tl.bilginiz olsun.
Hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

MERHABA KIZLAR
artvinliciğim çok geçmiş olsun Allah tekrar göstermesin çok zor ama geçecek herşey sağlıkla inşallah
cartmancığım sende çok yorma kendini sürekli yat dinlen birşey olmaz Allahın izniyle korkma
hayran hoşgeldin sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım bebeklerine sorunsuz kavuş inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…