Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar dr muz dışarı çıkartmadan acil bir durum olursa direk doguma alıcak bizi.. nts ye giderken bile dogurabilir demiş eşime öyle olunca riske atmıyor demekki bizi.. evde oturup vaktimiz saatimizi beklicez.. her geçen gün kar bildigimiz gibi.. Bide hergün arayıp tansiyonumu ölçüp söyleyecegim.. Şişlik ateş basma karında kuzuların sivrilmesi gibi şikayetlerime hep normal olur demiş.. Hayırlısı bakalım..

hadi hayırlısı olsun canım... ama bana çok ilginç geldi dr un görmek istememesi. benimkide haftada bir görcem dio....

yaşasınnn daline çokkk sevindim...

kızlar bende bugün kontrole gittim, Elifcik 473 gr olmuşş. rahim ağzım korkutuyor ama dikkat edip tevekkkülle beklemekten başka bir çaresi yok artık. 28i bir görsem nispeten rahatlıycam sanırım. bu arada sitede küçük hamile kalmadı artık, herkes 30lara geldi yahuu. doğurmamış bir ben kalıcam yakında, ha bir de dilemma vaarr.

bide ben varım

merak etme yavru kırpıcım bende 22 hafta 4 gunluk hamılyım ıkız gebelık bız senınle aynı zamanda dogururuz.yanlız degılsın

maşaallah minik elife...Allahım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah.

kimsecikler yok yine ... doğuranlar çok olunca kalmadı kimse..
bugün dr a gittik. bebişlerim iyilermiş şükür nts ye bağlandk. temiz dedi dr um. eğer böle güzel devam ederse ay sonu alalım dedi. ama ben en azından temmuzun 5 ini görmek istiyorum.... 36 en son dio bakalım hayırlısı....
hastaneden çıkınca şok oldum tabe arabamızı çekmişler bide bu halde tıs tıs araba aradık sinir oldum.. sıcak bi yandan sinir bi yandan elim ayağım titredi neyse bundada vardır bi hayır ...
herkrs iydir inşallah...yavrukirpi maşallah elifciğe... allahım sağlıkla doğmasınıda nasip etsin inşallah...
hultici sen nasılsın canım?
windyyyy hergün ses ver bak ses gelmedimi doğurdun sanıyorum ya... bide özelden numaranı yollarmısın haber alamazsak ulaşalım....

canım herşeyin yolunda olmasına sevindim...kazasız belasız hayırlısıyla sağlıklatamamına erdirsin rabbim...
ben iyiyim canım çok şükür...biraz ağırlaştım tabi...oturmak kalkmak yürümek bile zor geliyo artık...çok yavaş hareket ediyorum..ama yinede ufak tefek ev işlerini yapmaya çalışıyorum....senin günler nasıl geçiyo cnaım...yemek falan yapıyormusun?yoksa sürekli yatıyormusun?

ah canım ne yatması yemekde yapıyorum ütüde yapıyorum evimide topluyorum sadece süpürge açamıyorum. mopla evi bile siliyorum yani...:) annem geliyor pazar günü ondan sonra biraz daha rahatım. ama yemek işini yine ben hallederim... ben kendimi daha iyi hissediyorum böyle ilk aylar hep yatmak zorunda olduğum için çok zor inan yatmak....

Maşallahh dorukcumm ama çok yorma kendini.. Ben üstümü değiştirirken bile nefes nefese kalıyom valla laelaelaelaelae , buralardayım bende daha.. özelden yollarım tlfnu cnm haberleşiriz..

bebeklerin iyi olmasına sevindim gözün aydın canım
araba olayı üzücü çok geçmiş olsun bundada vardır bir hayır

elifçik iyi maşallah korkma hepimiz göreceğiz 28-30 haftaları
ama her zamanki gibi beni unuttun aşkolsun

mehaba kızlar. çok fazla yazamasamda takip etmeye çalışıyorum. kaçar kilo aldınız, ben 27. haftadayım ve şimdiden 12 kilo aldım (

elifçik iyi maşallah korkma hepimiz göreceğiz 28-30 haftaları
ama her zamanki gibi beni unuttun aşkolsun

canımmm benden küçükleri kastettimm, seni unuturmuyumm.herzamanki gibi demişsin hemdeee sen ennn yakınen takip ettiklerimden birisin emin ol

dorukcum maşallah hala işini yapabilmen ne güzell, ben rahim açılır korkusuyla ayakta dahi durmuyorum artık.ayrıca kilondan dolayıda tebrik ediyorumm, ben şimdiden 9 kilo aldımm.

windy, hituci sizlerde geldiniss ne güzel yolun sonuna, bize de dua edinn.

Elife dair iyi dilekleriniz için de teşekkürler hepinizee.

ben geldimmmmmm herkezi öpüyorum en baştan iyi dilekleri içinde teşekkürederim.
on gündür giremedim anca toparladım kendimi.inşallh herkez iyidir.
31-05-2010 dogum yaptım emrem 2440 gr egemde 2450 gr dünyaya geldi ama emrem 8 gün küveezde kaldı ama şükür artık yanımda ikiside saglıklı ama o sekiz gün geçmek bilmedi ilk beş günü hiç görmedim kuzumu bir tarafım acıdı hep ama süt gönderdim kuzuma 6.gün emzirmeye gittim ya emmesse korkusu yaşadım şükür hemen kapıverdi annesinin memesini bda ayrı bir rahatlattı içimi .şimdilik annelerini emiyorlar inşallah uzun bir süre böyle olur .
ben şimdi kaçayım emrem uyandı hepinizi kocaman öpüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…