birceeee sana özel günaydınnnn, ne güsel temennilerde bulunmuşsun canımm.
slm kızlar hepinizi uzaktan takip ediyorum...bnde ikiz hamilesiyim.minnoişlarımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin yarabbim....benim de en büyük korkum erken doğum korkusuakannehir
hoşgeldin arkadaşım hiç korkma birşey olmaz korkarsan başına gelir Allah korusun buradaki herkes neler atlattı Allah hepimize hayırlısını versin
Dualarımda sende varsın yavrukirpicim takip ediyorum seni..
Dilemma canım bende demir ilacı olarak santafor kullanıyorum. Ferrum fordu kabızlık şikayetimle degiştirmiştik. Bide demiri sütle yani kalsiyumlu kafeinli çay kola kahve vs. şeylerle almamak gerekiyormuş. Birleşerek vücuda faydası olmadan atılıyormuş. Ben çok sonra öğrenmiştim, aklınızda olsun. C vitamini olan şeylerle alınınca demir daha hızlı emiliyormuş.
Tetanoz aşısına benim drumda gerek yok dedi. Vurdurmadık bizde..
Dorukcum benim bildigimde ikisi de aynı şey.. Kan yapsın diye demir ilacını takviye olarak alıyoruz..
Yeni hamişlerin katılması negüzel oluyor büyüdüğümüzü farkettiriyorsunuz sizlerde bu haftalara ulaşırsınız hayırlısıyla inşallah kızlar darısı başlarınıza.. Bizim içinde şöyle bir yada iki hafta daha dayansak süper olacak ama bunada binlerce şükürler olsun.. 28. haftayı iple çekmiştim ha gayret diye diye bugünlere ulaştım. İyice ağırlaştım, 23 kilo aldım bende öncesindede mide bulantısı filan olmadıgından vermedim hiçşimdide hala yiyorum doymuyorum ciger geliştirici ignede kortizon varmış oyapıyo bende duramıyorum.. Ateş ter yanma nefesim kesiliyo çabucak yoruluyorum ama inanın hiç önemli değil sabrediyorum yeterki az daha büyüsün kuzularım.. Her geçen günü kar biliyorum.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Sevgi ve dualarım sizlerle..
hayırlı sabahlar herkese...
nefescimoğluşlasında sende tekrar hoşgeldiniz...Allahım hayırlısıyla sağlıkla büyütmek nasip etsin.
kirpicimyeni haftan hayırlı olsun...daha nice hayırlı sağlıklı hafatala inşaallah....
windycanım dualarımız seninle sık dişini yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.Allahım hayırlısıylasağlıkla tamamına erdirsin inşaallah...
dilemmacnaım ben tetanoz aşısı oldum....dr um sen bilirsin demişti...netten araştırdım.hiçbir yanetkisi olmadığını okudum.bide eşim benim olduğum aşıların bebeğin bağışıklık sisteminide geliştirdiğini söyledi.yan etkisi olurmu diye korktum ama hiç bişey olmadı.karar senin.birde kan ilacı ile demir ilacı aynı şey.ben ferrum fort kullanıyorum.sağlıcakla kal...
canım ben 4 ve 5.aylarımda 1 er doz tetanoz aşısı oldum toplam 2 doz doğumda bebekleri sonrasında beni koruması için; istenirse 5 doz olunuyor 10 yıl kadar seni koruyor
demir ve kan hapı aynı şey ben ferrum fort kullanıyorum
yinede demirim eksik kanım düşük çıktı çay içmeyi çok seviyorum sanırım o alıyor
aaaaaa kızıyorum ama bu ne ya depresyona itiyosunuz kendinizi... herşey insanoğlu için ben ne kadar zor bir hamilelik geçirdim 22. haftama kadar hep yattım ara ara hastanede ara ara evde kanamam durmuyodu bi türlü.. o halde bile sizin gibi değildim yahu... allahın izniyle hepimiz sağlıkla alıcaz kuzucuklarımı kucağımıza.. rabbime güveniyorum o ol derse herşey olur... hadi bakem oranız buranız ağrıycak . şişcez pişcez çatlıycaz patlıycaz.. hepsi geçicek inşallah....
birce :)) pardon, benim hamilelikle birlikte zekam da üçte bire indi. Seninki 24-5 imiş, benimi 25-4..
E yine de aynı sayılır :)
Sana katılmma elde değil canım.Biraz olumlu olmak,iyiyi düşünmek gerçekten önemli..Bir de bazı hamileler çok nazlı olur yaa.aslında yolundadır herşey de şikayetleri bitmez bitürlü..Anlamakta zorluk çekiyorum bu tüp şeyleriaaaaaa kızıyorum ama bu ne ya depresyona itiyosunuz kendinizi... herşey insanoğlu için ben ne kadar zor bir hamilelik geçirdim 22. haftama kadar hep yattım ara ara hastanede ara ara evde kanamam durmuyodu bi türlü.. o halde bile sizin gibi değildim yahu... allahın izniyle hepimiz sağlıkla alıcaz kuzucuklarımı kucağımıza.. rabbime güveniyorum o ol derse herşey olur... hadi bakem oranız buranız ağrıycak . şişcez pişcez çatlıycaz patlıycaz.. hepsi geçicek inşallah....
kimsecikler yok kocişler maç izliyor gelirsiniz sandım ama yoksunuz
iyi geceler güzel anneler
kızlarrr,
yarin sabah tasiniyoruzz, artik bir dahaki sefere size yeni evimizden merhaba diyecegim insallah, umarim internet en kisa surede baglanir.
ya bence bu naz, caz, sikayet konusunda fazla elestirel olmayalim, hatirlarsaniz bir sure once yine burada bu donemin hep sikayet ettigine dair muhabbetler dondu e ben ondan beri birsey yazacagimda hep "acaba sikayet mi olur, cok mu negatid derler?" vs diye degerlendirmekten eskisi kadar dogal olamiyorum. bırakın herkes istedigi gibi yasaşın gebeligini isteyen mutlu, isteyen depresif olsunn.reel hayatta da boyle degil mi, bazılarımız herşeyi gozunde büyütürken bazıları çook daha rahat degilmi? gebelikte öyle bir süreç işte, ama mutlu olmamız için çoook önemli bir sebep var tabii, can taşıyor olmakkk :) mutlu anne= mutlu bebek formulune gore ruh halimizi onlara yansıttığımızı aklımızdan hiç ama hiççç çıkarmamalıyız.
ayyyhhh ne çok konuştum, bir süre olamıycam diye herhalde döküldüm birdenn. kendinize iyi bakın, ben dönene kadar sakkın doğurmayın. öptümmm hepinizi koccaman. opuyorumnanaktan
kızlarrr,
yarin sabah tasiniyoruzz, artik bir dahaki sefere size yeni evimizden merhaba diyecegim insallah, umarim internet en kisa surede baglanir.
ya bence bu naz, caz, sikayet konusunda fazla elestirel olmayalim, hatirlarsaniz bir sure once yine burada bu donemin hep sikayet ettigine dair muhabbetler dondu e ben ondan beri birsey yazacagimda hep "acaba sikayet mi olur, cok mu negatid derler?" vs diye degerlendirmekten eskisi kadar dogal olamiyorum. bırakın herkes istedigi gibi yasaşın gebeligini isteyen mutlu, isteyen depresif olsunn.reel hayatta da boyle degil mi, bazılarımız herşeyi gozunde büyütürken bazıları çook daha rahat degilmi? gebelikte öyle bir süreç işte, ama mutlu olmamız için çoook önemli bir sebep var tabii, can taşıyor olmakkk :) mutlu anne= mutlu bebek formulune gore ruh halimizi onlara yansıttığımızı aklımızdan hiç ama hiççç çıkarmamalıyız.
ayyyhhh ne çok konuştum, bir süre olamıycam diye herhalde döküldüm birdenn. kendinize iyi bakın, ben dönene kadar sakkın doğurmayın. öptümmm hepinizi koccaman. opuyorumnanaktan
herkes nerdeee....
kızlarr herkese merhaba uzuzn bir aradan sonra..bayadır giremedim bartına gidip geldik dönüncede ancak düzenimizi kurabildik.Dün ankaraya döneli bir hafta Eylülüm ateşlendi falan bikaçgün onunla koşturduk şte..Çok şükür düzeldi.Sİzler nasılsınız geçmişi okumaya çalışıyorum ama çok geride kalmışım belliki çok şey kaçırmışımm.kimler doğurduu