Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

slm kızlar hepinizi uzaktan takip ediyorum...bnde ikiz hamilesiyim.minnoişlarımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin yarabbim....benim de en büyük korkum erken doğum korkusuakannehir

hoşgeldin arkadaşım hiç korkma birşey olmaz korkarsan başına gelir Allah korusun buradaki herkes neler atlattı Allah hepimize hayırlısını versin

hoşgeldin arkadaşım hiç korkma birşey olmaz korkarsan başına gelir Allah korusun buradaki herkes neler atlattı Allah hepimize hayırlısını versin

bircecim doğru söylüyorsun, korkularımızı mıknatıs gibi çekiyoruz kendimize. ama gel gör ki ben bu gebelik konusunda korkuları yenme olayını başaramadım gitti. doktor bile birşey olmaz gayet iyi durumdasın diyor, yok ben hala psikopat sorulara devam :)
faydası var mı derseniz tabii ki yok, tek yapmamız gereken kendimize çoook dikkat edip tevekkül etmek.

aaaaaa kızıyorum ama bu ne ya depresyona itiyosunuz kendinizi... herşey insanoğlu için ben ne kadar zor bir hamilelik geçirdim 22. haftama kadar hep yattım ara ara hastanede ara ara evde kanamam durmuyodu bi türlü.. o halde bile sizin gibi değildim yahu... allahın izniyle hepimiz sağlıkla alıcaz kuzucuklarımı kucağımıza.. rabbime güveniyorum o ol derse herşey olur... hadi bakem oranız buranız ağrıycak . şişcez pişcez çatlıycaz patlıycaz.. hepsi geçicek inşallah....

dorukcuğum seni alkışlıyorum haklısın içini ferah tutmak Allaha güvenmek lazım herşey olacağına varır
kirpiciğim sen çözümü kendin söylüyorsun zaten tevekkül etmek en doğrusu

korkmayın hiçbirşeycikler olmayacak
doğurunca da uyumuyorlar çok yorulduk kayınvalidem şöyle yaptı diye dertleşeceğiz

yavrukirpiciğim, çok sağol canımcım, nihayet ben de yavruları görebiliyorum :)

bircecim, senle de tam aynı gün gidiyoruz, baksana.. Allah sağlıkla sıhhatle elimize almak nasib etsin bebekleri..

birce :)) pardon, benim hamilelikle birlikte zekam da üçte bire indi. seninki 24-5 imiş, benimi 25-4..

e yine de aynı sayılır :)

Sağolun kızlar,hepiniz cevaplamışsınız. Demiri aç karnına alıyorum,meyve suyu ile de alabileceğimi söyledi doktorum... Ardından kahvaltıda çok açık çay içiyorum bir tane.Ama artık içmesem ,en azından kahvaltıda içmesem daha iyi olur sanırım..Demir emilimin azalttığını biliyorum.. Aşı olurum belki,pazartesiye kaldı sağlık ocağı işi.

Salı günü kayınvalidem gelecek.Kibilir neler getirecek..İnşallah işe yarar şeyler almıştır,örgüye çalışmamaıştır sadece.Çok kötüyüm yaaa-tatlicadiarzu-

Sana katılmma elde değil canım.Biraz olumlu olmak,iyiyi düşünmek gerçekten önemli..Bir de bazı hamileler çok nazlı olur yaa.aslında yolundadır herşey de şikayetleri bitmez bitürlü..Anlamakta zorluk çekiyorum bu tüp şeyleri
kimsecikler yok kocişler maç izliyor gelirsiniz sandım ama yoksunuz
iyi geceler güzel anneler

Valla ben burdayım,geziniyorum..Kocam da evet maç izliyor

kızlarrr,

yarin sabah tasiniyoruzz, artik bir dahaki sefere size yeni evimizden merhaba diyecegim insallah, umarim internet en kisa surede baglanir.

ya bence bu naz, caz, sikayet konusunda fazla elestirel olmayalim, hatirlarsaniz bir sure once yine burada bu donemin hep sikayet ettigine dair muhabbetler dondu e ben ondan beri birsey yazacagimda hep "acaba sikayet mi olur, cok mu negatid derler?" vs diye degerlendirmekten eskisi kadar dogal olamiyorum. bırakın herkes istedigi gibi yasaşın gebeligini isteyen mutlu, isteyen depresif olsunn.reel hayatta da boyle degil mi, bazılarımız herşeyi gozunde büyütürken bazıları çook daha rahat degilmi? gebelikte öyle bir süreç işte, ama mutlu olmamız için çoook önemli bir sebep var tabii, can taşıyor olmakkk :) mutlu anne= mutlu bebek formulune gore ruh halimizi onlara yansıttığımızı aklımızdan hiç ama hiççç çıkarmamalıyız.

ayyyhhh ne çok konuştum, bir süre olamıycam diye herhalde döküldüm birdenn. kendinize iyi bakın, ben dönene kadar sakkın doğurmayın. öptümmm hepinizi koccaman. opuyorumnanaktan

valla kirpicim isteyen girsin o zaman depresyona ne diyim.. keyfiniz bilir...
hayırlıolsun yeni evinizde inşallah..

Benim kastettiğim gerçek anlamda gebeliğinde sorunlar yaşayanlar değil, ki onlar bile güçlü olmalı,iyi düşünmeli, kötümser olammalı,vs...
Benim kastettiğim kişiler dakika başı şikayet eden,nasılsın dediğinde iyiyim demek yerine bir sürü şikayeti peş peşe sayan kişiler.normalde böyle olan kişlerin hamileliği çekilmiyor,sanki hamilelik hastalıkmış gibi.Aynı durum çocuk bakarken de geçerli oluyor..Çocuğundan yakınıyor,işte yaramaz da ,çok hasta oluyor da ,falan da filan da....
Bu benim naçizane fikrim.

kızlarr herkese merhaba uzuzn bir aradan sonra..bayadır giremedim bartına gidip geldik dönüncede ancak düzenimizi kurabildik.Dün ankaraya döneli bir hafta Eylülüm ateşlendi falan bikaçgün onunla koşturduk şte..Çok şükür düzeldi.Sİzler nasılsınız geçmişi okumaya çalışıyorum ama çok geride kalmışım belliki çok şey kaçırmışımm.kimler doğurduu

artvinli,nefes,ayşeçınarlı,liyadora doğurdular unuttuklarımda olabilir
dalin erken doğum tehtidiyle hastanede yatıyor

dün dalinle görüştüm hala hastanede tutabildikleri kadar tutacaklarmış bebikleri... şimdilik durumu iymiş... inşallah 1 ay daha dayanır kuzular...

kızlar merhaba ben de ikizlerime hamileyim daha bugün öğrendik ikizlerimiz olduğunu 6hafta 4 günlük hamileyim daha bebeklerimin kalp atışlarını da duyduk
ayyyy bu çok güzel bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…