- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
oğullarım melek olup cennete uçtu teyzeleri ömürleri 16 haftaymış...
Rabbim şefaatçi eylesin inşaallah
başın sağolsun canım...Meleklerimizi öbür dünyada görmek nasib olur inşallah....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldim dr sadece oğluma baktı detaylı ultrasonla organları uzuvları hepsi normal iyi maşallah dil çıkardı kafasını kaşıdı yutkundu çok duygulandım kızımada çarşamba günü bakacak inşallah o da iyidir
ben geldim dr sadece oğluma baktı detaylı ultrasonla organları uzuvları hepsi normal iyi maşallah dil çıkardı kafasını kaşıdı yutkundu çok duygulandım kızımada çarşamba günü bakacak inşallah o da iyidir
UTKUCUM ne denirki,annelik çok zor,meşakatli,bir o kadarda çok farklı bir duygu.
Bende 3 kayıp verdim.rabbim kimseye yaşatmasın.Allahım sana peygamber efendimizin sabrından versin inşallah.Benim tek tesellim onlar bizi cennet kapısında bekliyecekler,annem babam girmeden girmem diyecekler.Bizde layık oluruz inşallah.
kızlar merhaba
ben bugün doktora gittim ve 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim..:)
ayrıca 2 kese görünüyor. İnanılmaz şaşkın ve mutluyum..
Sadece uterusum 2 parçadan oluşuyormuş yani rahim iki parçaymış..doktor sıkıntı yapmamamı sadece dikkatli olmamı söyledi..düşük riski ya da erken doğum olabilir dedi..
böyle bir durum yaşayanınız var mı?İnanılmaz stres oldum..
teşekkür ederim..inşallah..