Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

utkucum allah sabır versın basıns aolsun cok zor bı durum..
eylulcum 37 ıncı haftanı bıtırıceksın artık zamanını doldurmussun kayranın dedıgı seyı yabana atma bence eger dr un almazsa bebekelrı baska bır dr a gıdıp aldırmalısın bence bundna sonra dısarıda daha hızlı ve gzuel buyurler ıcerıde yer kalmadı bu haftaları gormek herkese nasıp olmuor cnm allah hayırlı dogumlar versın
fatoscum cnm cok gecmıs sanada kendını yormamaya calıs napalım yata kalka gecırıcez gunelrı hersey onalr ıcın saglıkla alıcaz ıns bebekelrımızı kucagımıza
opuyorum herkesıı

günaydınn kızlar
bugün kontrolümüz var dr a gidiyorum ayrıntılı bakacak miniklerime inşallah herşey yolundadır çok heyecanlıyım

günaydın kızlar sabahın 7 de kalktı benimkiler birini halam birini ben uyuttum sözde uyuyacaktım kk takıldım
birice güzel haberlerle gel cnm

ben geldim dr sadece oğluma baktı detaylı ultrasonla organları uzuvları hepsi normal iyi maşallah dil çıkardı kafasını kaşıdı yutkundu çok duygulandım kızımada çarşamba günü bakacak inşallah o da iyidir

ben geldim dr sadece oğluma baktı detaylı ultrasonla organları uzuvları hepsi normal iyi maşallah dil çıkardı kafasını kaşıdı yutkundu çok duygulandım kızımada çarşamba günü bakacak inşallah o da iyidir

birceciimm çok sevindim senin adına, yaw bu detaylı ultrasonda çok heyecanlı oluyor, bizimki de elini kulağına dayamış uzun hava söylüyordu :)

çok şükür canım... inşallah kızında iyidir.... allahım hayırlısı ile kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah....

oğullarım melek olup cennete uçtu teyzeleri ömürleri 16 haftaymış...
Rabbim şefaatçi eylesin inşaallah

UTKUCUM ne denirki,annelik çok zor,meşakatli,bir o kadarda çok farklı bir duygu.
Bende 3 kayıp verdim.rabbim kimseye yaşatmasın.Allahım sana peygamber efendimizin sabrından versin inşallah.Benim tek tesellim onlar bizi cennet kapısında bekliyecekler,annem babam girmeden girmem diyecekler.Bizde layık oluruz inşallah.

UTKUCUM ne denirki,annelik çok zor,meşakatli,bir o kadarda çok farklı bir duygu.
Bende 3 kayıp verdim.rabbim kimseye yaşatmasın.Allahım sana peygamber efendimizin sabrından versin inşallah.Benim tek tesellim onlar bizi cennet kapısında bekliyecekler,annem babam girmeden girmem diyecekler.Bizde layık oluruz inşallah.

İnşaallah canım zaten o teselli olmasa insan dayanamaz...
arkadaslar tek tek hepinize teşekkür ederim

oğullarım melek olup cennete uçtu teyzeleri ömürleri 16 haftaymış...
Rabbim şefaatçi eylesin inşaallah

canım bağınız sağolsun.. Rabbim sana da eşine de sabır versin.. bir şeye sahip olmamak sahip olup kaybetmekten daha kolay gerçekten... ama inanıyorum ki bu günleri atlatacaksın, inşallah tüp bebeğe bile gerek kalmadan Rabbim sana hayırlı evlatlar verir ve acılarını unutturur..
çok öpüyorum canım, Allaha emanet ol :KK43:(

tekrar anne olacaksın inşallah canım benim,
Rabbim sabrını ihsan etsinn..

kızlar merhaba
ben bugün doktora gittim ve 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim..:)
ayrıca 2 kese görünüyor. İnanılmaz şaşkın ve mutluyum..
Sadece uterusum 2 parçadan oluşuyormuş yani rahim iki parçaymış..doktor sıkıntı yapmamamı sadece dikkatli olmamı söyledi..düşük riski ya da erken doğum olabilir dedi..
böyle bir durum yaşayanınız var mı?İnanılmaz stres oldum..

kızlar merhaba
ben bugün doktora gittim ve 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim..:)
ayrıca 2 kese görünüyor. İnanılmaz şaşkın ve mutluyum..
Sadece uterusum 2 parçadan oluşuyormuş yani rahim iki parçaymış..doktor sıkıntı yapmamamı sadece dikkatli olmamı söyledi..düşük riski ya da erken doğum olabilir dedi..
böyle bir durum yaşayanınız var mı?İnanılmaz stres oldum..

hoşgeldin canım. hayırlı olsun.... inşallah bişey olmaz sağlıkla alırsın bebişlerini

teşekkür ederim..inşallah..

merhaba canım,

öncelikle gebeliğin hayırlı olsun, umarım sağlıkla devam eder. benim de rahmimde septum vardı, ama benim komplet septum denen türdendi, baştan sona ikiye ayırmıştı rahmi, ben gebelik öncesi ameliyatla açtırdım. teyzemde de varmış zamanında, o yatarak geçirmiş hamileliklerini düşük riskine karşı. bu septumun çok küçüğü de oluyor, benim gibi baştan sona ikiye böleni de. bir de çift rahim olayı var i ona zaten doktorlar da müdahale edemiyor. senin durumun ne tam olarak bilemiyorum ama senin diğerlerinden daha dikkatli bir hamilelik geçirmen gerekir sanırım.bu durum alan küçüklüğünden dolayı erken doğum riskini tetikleyebiliyor, ama hiç farkedilmeyip doğumda da görülebiliyor bu tür anomaliler.

X