Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

irimm kocişle gene takıştık yavrummm biraz hergün takışır hale geldik sabah 6 da kalktık uyandı bizim veletler bende uykusuzluk had safhada biliyon yüksek sesle oğlanı seviyo ama oğlan hoşlanmadı ağlıyo yani ağlama modunda mızırdanıyo bende biraz sessiz sev ddeim zaten uykusuzluktan benimde başım ağrıyo onun seside iyice beynimi tırmalıyo e oğlanda hoşlanmıyo ben uyandıkları zaman daha sakin bi sesle seviyom onları bugün okullar tatil ya benimki evdeydi sonra başladık kapışmaya nasıl seveceğimi sanamı sorcam dedi sevmemedemi karışacaksın dedi ne yani ben snein herşeyine karışıyomuyum dedim ki ben eşimin hiç bişeyine karışmam koca adam ne yapacağını bilmiyomuki ben karışayım neyse öyle kapıştık işte ne olacak biizm halimiz merak ediyom günden güne geriliyoruzzz

kızlar doğumdan sonra eşlerlede çatışma çok oluyo haberiniz olsunnn

öpüldünüzzzz
canancım çok şükür başka bi sıkıntınız olmasın böyle ufak tefek kavgalar hemen unutulur senin de sinirlerin bozuktur tabiki her işe koşturuyosun bugünleri ne kadar sabırla eminim bekledin inşallah en mutlu şekilde Allahım geçirmeni nasip eder

selam kızlar

11 mayıs salı günü öğlen geçmek bilmeyen bir sancı girdi

wc gidincede çamaşırımın sırılsıklam olduğunu gördüm

suyum geldi sandım ağlamaya başladım

işyerindeydim, hemen arabayla beni dr uma götürdüler

alttan muayene etti açılma yok dedi sonra nst ye aldı sancıda çıkmadı

ama her ihtimale karşın 10 gün rapor verdi..

24 mayıs pazartesiden itibarende doğum öncesi iznine başlatıcak..

işte böyle

evde net yok pc de yok size ancak bugün haber verebildim. bundan sonra sık sık giremiycem ama girince mutlaka yazarım......

hepinizi öpüyorum..

selam kızlar

işte böyle

evde net yok pc de yok size ancak bugün haber verebildim. bundan sonra sık sık giremiycem ama girince mutlaka yazarım......

hepinizi öpüyorum..

canım çok merak ettik seni çok şükür iyisin aman kendine dikkat et

kızlar merhaba nasılsınız dırımcım geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun
bugün moralim çok bozuldu doktora gittik gün vermedi halen bi de ona rağmen perşembeye kalmazsın bugün yarın gelirsin diyor. anlamadım bu ne iş gün vermesi gerekmezi mi sizce . ayrıca nst ye girdim 40 dakikada iki kere sancı gelmiş normal dedi ama ben bu sancıları anlamadım karnımda sürekli kramp var karnım uyuşuk durumda acaba sancı bu mu oluyor doktor konusunda tedirgin olmaya başladım yarın değil ondan sonraki cuma doktor başka hastaneye gidecekmiş bütün aksilikler beni buldu yoksa o yüzden mi gün vermiyo anlamadım. ne yapacağıma da karar veremiyorum gün vermemesi konusunda fikrinizi söyler misiniz

benimkide böyle bekletmişti beni.... 37-2 de başkasına gidip aldırdım.. dayanamamıştım artık bacakarım beni taşıyamaz olmuştu... iyikide almışlar... şevvalimin ciğerine su kaçmış geç kalındığı için.ertesi güne kalsaymışım ölü doğarmış...... çocuğumun ciğerindeki suyu hortumla çekmişler.. küveze girdi boş yere...

Benim gittiğim perinatolog dr.ikiz gebeliklerde 36.dan sonra anne karnında saklamayı istemeyiz dedmişti.Tek gebeliklerde 40 haftadan sonra saklamayız demişti.

eylülcüm saol canım

kalkmadan validelerde yattığım için sizelere haber veremedim.. pc leri de yoktu... afedersiniz..

hepinizi çok öpüyorum..

sırası gelenlere hayırlı doğumlar diliyorum

hamişlerde günü gelince alsınlar bebeklerini/bebeğini kollarına inşallah...

selam kızlar

işte böyle

hepinizi öpüyorum..

Geçmiş olsun canım,kendine çok dikkat et,yormamaya çalış kendini..

benimkide böyle bekletmişti beni.... 37-2 de başkasına gidip aldırdım.. dayanamamıştım artık bacakarım beni taşıyamaz olmuştu... iyikide almışlar... şevvalimin ciğerine su kaçmış geç kalındığı için.ertesi güne kalsaymışım ölü doğarmış...... çocuğumun ciğerindeki suyu hortumla çekmişler.. küveze girdi boş yere...

ben en iyisi perşembe kontrolu beklemeden pazartesi gidiyim o zaman iyice tedirgin olmaya başladım

fatoş hanım çok dikkat et kendine geçmiş olsun.. bol bol dinlen..

eylüll canım doktorunla tekrar konuş bence, endişelerini söyle paylaş başından beri takip ediyor seni sonuçta.. ikizlerde mümkün oldugunca bekletiyorlar, anne karnında 1 saat dışarda 1 güne eşdeğermiş nerdeyse düşün, ama Kayranın dediğide benim aklımı karıştırdı. Sonuçta ikizler için ortalama 35-36 hafta diyorlar. İçerde yer kalmadığı için dışarda daha hızlı büyürmüş minnoşlar.. yüzyüze konuşunca doktorun ne diyecek bakalım, egerki memnun kalmazsan cevaplarından ozaman düşünürsün hemen aynı gün başka güvendiğin bir doktorla görüşürsün.. İçini ferah tutmaya çalış canım. Maşşallah sonuna geldin ne güzel.. Engüzel haftandasın.. Allahım bizlerede nasip etsin inşallahh canım

ogünler nasıl geride kaldı,çok şükür
o hırsla bekleyen doktorlar aynı şekilde sorumluluk kabul ederlermi bakalım:eek:lmaz:
nedir derdiniz bu iki yavru sıkış tıkış orda,
anneye e ziyeti belli,
nedir hırsınız da beklyorsunuz hala,
şu bazı doktorlara şaşıyorumm

ogünler nasıl geride kaldı,çok şükür
o hırsla bekleyen doktorlar aynı şekilde sorumluluk kabul ederlermi bakalım:eek:lmaz:
nedir derdiniz bu iki yavru sıkış tıkış orda,
anneye e ziyeti belli,
nedir hırsınız da beklyorsunuz hala,
şu bazı doktorlara şaşıyorumm

şaşma güzelim haftada 300 tl az paramı adamlar artık tatile amerikaya gidiyo... nasıl gidiyo sanıyorsun

şaşma güzelim haftada 300 tl az paramı adamlar artık tatile amerikaya gidiyo... nasıl gidiyo sanıyorsun

bu karakterlere bi tükürük atan karu koysalar ben çok kullanıcam yaaaa,

tüüüü diyeyim bari,guclubacismile
haklısınnolumunekankayizsmile

aaaaa peki 10-15 gün randevuları kontrole girmiyormu,
ücret almaması laazıımm:eek:lmaz:

aaaaa peki 10-15 gün randevuları kontrole girmiyormu,
ücret almaması laazıımm:eek:lmaz:

Ah hymary canım herkes senin kadar düşünceli olsa inan kimsenin canı yanmaz.

Bak ben özel durumumdan dolayı kontrollerim haftada 1 e düştü.Ücret olarak haft.150 ödüyoruz yani aylık kontrol paramızı.Oğlum sağlıklı olsunda razıyım diyoruz,Ama ayda 600 yapıyor kolaymı bu devirde işte gel sen bunları paragözler anlat.

ben de anlamadım canım iyice sinirlerim bozuldu

sana da hayırlı cumalar canım ben yıldız tabya bilgeye gidiyorum son günde nasıl bi şansızlık bu bilmiyorum nşallah Allahım bebeklerimin sağlıklı doğmasını nasip etsin

canım ben de durabildiği kadar dursun derim ama seninki çarşamba alabiliriz demiş benimki onu da demedi beni perşembeye çağırdı cuma da kendisi artık gidiyo zaten en azından beni başka birine yönlendirseydi bu kadar sitres olmazdım bizim doktor epidurali öneriyoruz dedi geneli pek önermiyoruz dedi

bu kadar derdin arasında bi de beni sitrese sokuyolar artık sinirlerim gerçekten bozuldu annem bende şu an eşimle araları soğuk sitres olan benim onlara bişey olmuyo ben arada kalıyorum beni hiç düşünmüyolar mı anlamıyorum aslında eşimle aramız normalde çok iyidir ama annem burda olduğundan beri tartışmaya başladık ikisi de birbirinden inat demiyolar ki bu kız son ayına girdi bişey olcak diye düşünmüyolar artık insanların çok gaddar olduğunu düşünmeye başladım annem yardıma geldi ama ikisi de ben yanaşıyım demiyo. eşimin babasıyla babanesiyle zaten konuşmuyo annesi de doğru düzgün gelmez bebeklere hiç bişey yapmaz bebeklerin odası var zaten bi de bizim odamızda bambu beşikleri var o beşiklerden sadece birine tül diktircek onu bile burnumuzdan getirdi 5 aylıktan beri hergün yarın dedi 9 ay olduk zaten onun bişeyini istemiyorum ama eşimle kavga etmemek için ses etmedim ama artık sabriım kalmadı dün kendim iş bilmediğim halde yaptım onların hıncını alıyo şimdiye kadar herşeyi benim ailem yaptı daha bi tane çorap dahi almadık bu kadar iyiliğe karşılık biraz da alttan alsa olmaz mı sanki kızlar biliyorum çok konuştum ve boş konuştm artık çıldırmak üzereyim lütfen bana dua edin

eylül cnm bak son zamanlarındasın eşinide annenide çek karşına seni böyle strese sokmaya hakları yok....doğum sonrasıda annen olur yanında ...sen bide lohusa olacaksın hiç çekilmez bu durum cnm ...

doktorunada git konuş ben artık taşıyamıyorum de....uygunsa alın de cnm
selam kızlar

işte böyle

hepinizi öpüyorum..

cnm çok geçmiş olsun bol bol dinlen cnm

Ah hymary canım herkes senin kadar düşünceli olsa inan kimsenin canı yanmaz.

Bak ben özel durumumdan dolayı kontrollerim haftada 1 e düştü.Ücret olarak haft.150 ödüyoruz yani aylık kontrol paramızı.Oğlum sağlıklı olsunda razıyım diyoruz,Ama ayda 600 yapıyor kolaymı bu devirde işte gel sen bunları paragözler anlat.

cnm yaa sen neden kadına devam ediyorsun...kızının durumundan ötürümü
15 günde bir altay beye gitsen.....konuş bence altay beyle özele bu kadar para verme
sonuçta alta bey doç..aksi bir durum gördüğünde seni cerrahpaşadada yönlendireceği doktor var sonuçta eşin devlet memuru ya hakkını kullan derim

selam kızlar

işte böyle

hepinizi öpüyorum..

Canım geçmiş olsun..Dinlen bol bol

Dırımcım ben zaten altay beye gidiyorum kontrole.Ama perinatologla aynı muayenede beraber çalışıyorlar altay beyle.Altaya sordum ücreti hocam bilir dedi,ben belirlemiyorum dedi.

oğullarım melek olup cennete uçtu teyzeleri ömürleri 16 haftaymış...
Rabbim şefaatçi eylesin inşaallah

X