- 3 Ocak 2009
- 2.988
- 10
- 44
canancım çok şükür başka bi sıkıntınız olmasın böyle ufak tefek kavgalar hemen unutulur senin de sinirlerin bozuktur tabiki her işe koşturuyosun bugünleri ne kadar sabırla eminim bekledin inşallah en mutlu şekilde Allahım geçirmeni nasip ederirimm kocişle gene takıştık yavrummm biraz hergün takışır hale geldik sabah 6 da kalktık uyandı bizim veletler bende uykusuzluk had safhada biliyon yüksek sesle oğlanı seviyo ama oğlan hoşlanmadı ağlıyo yani ağlama modunda mızırdanıyo bende biraz sessiz sev ddeim zaten uykusuzluktan benimde başım ağrıyo onun seside iyice beynimi tırmalıyo e oğlanda hoşlanmıyo ben uyandıkları zaman daha sakin bi sesle seviyom onları bugün okullar tatil ya benimki evdeydi sonra başladık kapışmaya nasıl seveceğimi sanamı sorcam dedi sevmemedemi karışacaksın dedi ne yani ben snein herşeyine karışıyomuyum dedim ki ben eşimin hiç bişeyine karışmam koca adam ne yapacağını bilmiyomuki ben karışayım neyse öyle kapıştık işte ne olacak biizm halimiz merak ediyom günden güne geriliyoruzzz
kızlar doğumdan sonra eşlerlede çatışma çok oluyo haberiniz olsunnn
öpüldünüzzzz