Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

herkese selamlar.. artvinli çok sevindim senin için... Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.. :emir_bebek:

Herkese hayırlı günler diliyorum arkadaşlar.

Hepinizden allah razı olsun,beni merak etmişsiniz.Öpüyoruz oğlumla teyzeleri sizi.
Çok şükür kendimi toparlıyorum yavaş yavaş,gün geçtikçe mantıklı düşünüyorum.
Kendimi oğlum için toparlıyorum.

NEROCUM çok geçmiş olsun canım.Rabbim tez zamanda şifa versin.

KUZU81 Canım 31+4 günlüğüm canım.

kızlar bır nefes gobusumun resımelrınıc ektım koydum gobusler totpıgıne yorumalrınız beklıorum catlarla dolu karnıma :))

ikiz anneleri hep mama ilavesine mi gerek duyuyor .????
çok düşündürüyor ve üzüyor bu beni..
süt pompası ile sağılan sütler buzlukta 3 aya dek saklanabiliyormuş..

merhaba kızlar nasılsınız
bayadır giremedim girsemde okudum çıktım

benim alişim hasta oldu ...p.tesi ömerimin amliyatı için cerrahpaşadaydık
anestezi uzmanı gördü
eksik tahlil çıktı onları yaptırdık sonra alişimi çocuk polikliniğie götürdük öksürüğü vardı ve vücudu kabardı ...alerjiden şüphelendiler...testlar yapıldı ...alerji testi p.tesi çıkacak....ama ben dahada emin olmak için özeldeki doktoruma gittim ömer gibi bronşiyolit olmasından korktum...neyseki iyi dedi doktor boğaz enfeksiyonu...ilaçlarını aldık

alişim hasta olduğu için ömerle ayrı yerlerde olması gerekiyor ..
ömer ameliyat olacağı için enfeksiyon kapmaması gerekmiş....ben şimdi alişimle halamda kalıyorum
ömerimde ananesinde ...çok zorlanıyorum...hem hastalerde koşmaktan yorgunum hemde
ayrılıktan öğlen evime geldim.....temizlik yaptım üst baş topladım şimdi ancak çıkacağım evden ...

çıkar ayak makinam tıkanmış sıkmaya geçmedi ...onu boşattım heryer battııı
valla salak gibiyim herkesi öptüm

ayşe evet mama takviyesi herkes yapıyor bildiğim kadari ile cnm

Hayırlı haftalar herkese.
Beni merak eden,benden duasını esirgemeyen bütün herkesden allaah razı olsun arkadaşlar.

Beni sorarsanız daha iyi olucam inşallah.Güçlü olmam lazım biliyorum,oğlum için o zaten beni hayata bağlayan,inanırmısınız durumdan haberdar sanki.Hareketleri çok arttı sanki sımarıklık yapıyor annem ben varım bir geliyim sana unuttururum herşeye der gibi.

Bana çok dua edin rabbim sabrın en büyüğünü versin bana.Kızımın sertleşmiş halini hissettiğimemi yanayım,oğlumun şimdiye kadar herşeyi paylaştığı kardeşinin yanında haraketsiz olduğunamı;nasıl etkileniyor acaba diyorum hep.Çok karışık duygular içindeyim yani.

canımmm seni tanımadığım halde yüreğim sızladı gözümden yaş aktı sütüm çekildibiranda ... sen dayanacaksın canımm oğlun için dayanacaksın rabbim sana bu acıları verdi ama bu acılar ilerde yaşayacağın mutlu çok mutlu günlerin bedeli olacakkk inanıyorum ki oğlunla seni çok mutlu günler bekliyo ve yine inanıyorumki rabbim bu sabırlı halin karşısında sana dünyalar güzeli bi kız verecekkk seni çok seviyorum canımmm oğlunu kucağına alacağın günü iple çekiyorummm
merhaba kızlar nasılsınız
bayadır giremedim girsemde okudum çıktım

benim alişim hasta oldu ...p.tesi ömerimin amliyatı için cerrahpaşadaydık
anestezi uzmanı gördü
eksik tahlil çıktı onları yaptırdık sonra alişimi çocuk polikliniğie götürdük öksürüğü vardı ve vücudu kabardı ...alerjiden şüphelendiler...testlar yapıldı ...alerji testi p.tesi çıkacak....ama ben dahada emin olmak için özeldeki doktoruma gittim ömer gibi bronşiyolit olmasından korktum...neyseki iyi dedi doktor boğaz enfeksiyonu...ilaçlarını aldık

alişim hasta olduğu için ömerle ayrı yerlerde olması gerekiyor ..
ömer ameliyat olacağı için enfeksiyon kapmaması gerekmiş....ben şimdi alişimle halamda kalıyorum
ömerimde ananesinde ...çok zorlanıyorum...hem hastalerde koşmaktan yorgunum hemde
ayrılıktan öğlen evime geldim.....temizlik yaptım üst baş topladım şimdi ancak çıkacağım evden ...

çıkar ayak makinam tıkanmış sıkmaya geçmedi ...onu boşattım heryer battııı
valla salak gibiyim herkesi öptüm

ayşe evet mama takviyesi herkes yapıyor bildiğim kadari ile cnm

birsocum ikimizde amelyiat peşinde koştuyoruzzz

kızlar bizde dün kızımla hastanelerdeydikk yarında oğluşumla gideceğim kan tahlilleri elg akciğer röntgeni ameliyata hazırlık anlayacağınız haziran içinde arayıp çağıracaklar dün düşünürken bile ağladım küçücük bedebleirni soyacaklar o ameliyat kıyafetlerini giydirecekler anestezi verecekler keseceklerrr dirayetli duruyorum ama içim acıyo sanırım ben anneyimm
birsencimm allah ikimizinde yardımcısı olsunn

hamiş arkadaşlar sizlere nacizhane bi tavsiyem olacak dikkat ettiğim kadarı ile hep sorunlarınızdan bahsediyosunuz hiç nasıl mutlu olduğunuzu yazmıyosursunuz biz eskiden burda alışverişten tutunda kaynana görümce dedikodusuna kadar herşeyi konuşurduk ağda yaptığımız günü kaş aldırmaları felan ama sizler hep ben de şu avr benim de bu var diye dert yanıupsunuz bu keyifli dönemler hızla geçiyo l
ütfen arkadaşlar mutlu olun siz hamilesiniz hemde ikiz hamilesiniz bu o kadar güzel bi dönemki o kadar güzel belkibi çoğunuz bi daha hamile bile kalmayacaksınız düşünmeyeceksiniz 2 çocuktan sonra tabi düşünenlerde olabilir ama düşünmeyenler ilk ve son hamileliğiiz olacak lütfen herşeyibi kenara bırakın sadece içinizde taşıdığınız çocuklara adapte olun ve mutlu olun
siz mutlu olunki doğacak bebeklerinde mutlu olsunn kocaman öpüyorummm kaydirigubbakcemile5

Valla canan arkadaşım söylediklerinde haklısın aslında..Kimimiz daha hassas,evhamlı oluyor,malesef...Tabi ki ciddi sorunlar yaşayan arkadaşlarımı ayırıyorum
Ama dediğin gibi hamileleğin tadını çıkarmalıyız,herşey yolunda gidiyorsa.Bir takım terslikler varsa da kendimizi koyvermeden,umutla önümüze bakmalıyız..Sanırım her durumda güçlü olmak.ben iyiyim demek,diyebilmek çok önemli....Ben doğum yapan anneleri gözlemliyorum da ;kimisi gayet iyi,olabildiğince az şikayet ederken,halinden memnunken,diğer bir anne ay çok kötüyüm,ay her yerim ağrıyor,falan filan....Benim canım da hiç tatlı değildir bu arada

canom haklısın cnm hemde çok....ben hiç ömeri ameliyat kıyafeti ile yolcu edeceğimi düşünmüyorum
düşünürsem yığılır kalırım...ben çok dirayetli ve güçlü olmaya çalışıyorum.....
eşim çok fena sulu gözdür ben göndermem diyor zaten...bende güçlü duruyorum işte....
sağlıcakla çıksın gelsinde bişey istemiyorum ...olması gerekiyor olacak diyorum kendime....

sıkıyorum yüreğimi oysa ne kadar yorgun bedenim ve gönlüm....
ama tüm güzellikleri çifter çifter yaşadığımız gibi sıkıntılarıda çift çift
sağlık olsun....ben güzek günlermizi hayal ediyorum...iki delikanlı olacaklar bir boyda
ahh bre deryalarr :))))) eeee nede olsa biri arnavut dimi :KK66:

evet kızlar cano haklı ben çok kötü riskli bir gebelik yaşadım ama hala koca göbeklerde gözüm
ne kadar 3 bebeği istesemde yapamam ....o yüzden son hamileliğimdi...
nasıl istiyorum birkere daha karnımda hissetmek onları
şimdiki aklım olsa o anları kameraya çekerdim...siz yapın kızlar

Cananım Dırımım rabbimin izniyle kuzularınız sağlıkla gelecek o küçücük işlemden sonra.Onlar çok dayanıklı güçlüler siz sakın üzmeyin kendinizi.Dualarımız onlarla.

Valla canana bende katılıyorum,şöyle düşündümde gerçekten öyle yapıyoruz.Ama geç kalmış sayılmayız güzel şeylerden bahsedebilir.

Bugün bebek görmeye gittim.Elif bebek.2850 doğmuş ama nasıl küçük geldi gözüme,amanın dedim benim oğlumda bu kadarcıkmı doğacak.Ben nasıl tutupta emziririm onu,minicik ağzı olur oğlumun dedim.
Bende saırsızlanıyorum artık,oğlumu görmek istiyorum.Aman saçmalamıyımda zamanında gelsin kilo alsınki daha rahat bakabiliyim dimi arkadaşlar ama

Dırımcım çok geçmiş olsunn. Hayırlısıyla atlatacaksınız inşallah canım.. Dualarım sizinle...

canom haklısın cnm hemde çok....ben hiç ömeri ameliyat kıyafeti ile yolcu edeceğimi düşünmüyorum
düşünürsem yığılır kalırım...ben çok dirayetli ve güçlü olmaya çalışıyorum.....
eşim çok fena sulu gözdür ben göndermem diyor zaten...bende güçlü duruyorum işte....
sağlıcakla çıksın gelsinde bişey istemiyorum ...olması gerekiyor olacak diyorum kendime....

sıkıyorum yüreğimi oysa ne kadar yorgun bedenim ve gönlüm....
ama tüm güzellikleri çifter çifter yaşadığımız gibi sıkıntılarıda çift çift
sağlık olsun....ben güzek günlermizi hayal ediyorum...iki delikanlı olacaklar bir boyda
ahh bre deryalarr :))))) eeee nede olsa biri arnavut dimi :KK66:

evet kızlar cano haklı ben çok kötü riskli bir gebelik yaşadım ama hala koca göbeklerde gözüm
ne kadar 3 bebeği istesemde yapamam ....o yüzden son hamileliğimdi...
nasıl istiyorum birkere daha karnımda hissetmek onları
şimdiki aklım olsa o anları kameraya çekerdim...siz yapın kızlar

bebekelrıne cok gecmıs dırımkızı
ALLAH ummadık yerden acsın kapını 3 uncu bebegı koysun karnına onun mucızelerıne ınanmayan tas kesılır..
belkı son deıldır kotu dusunme

günaydın kızlarr,

dalinciim sen benden de erkencisin bugün sanırım.ben de 4:30 da bi çişe kaltım bi daha da uyku tutmadı. 6'ya kadar direndim baktım olmayacak kalktım kitap okudum, kocişe kahvaltı hazırladım, oturdum erkenden işimin başına.

dırımcımm ve canancım çook geçmiş olsun, minik melekleriniz en kısa zamanda sağlığına kavuşur umarımm.

ben de bugün yeni bir haftaya girdim çook mutluyum, hatta 38 haftayı tamamlayabilirsek bu durumda bugün itibari ile ikinci yarıya geçtik de denebilir. dün kendimi tutamadım bebişe bir kadife pembe tulum aldım, ama nasıl güzel anlatamam. karşı koltuğa koydum, bakıp bakıp mutlu oluyorumm :), kızımı içinde hayal ediyorum. artık kıpırtılar her geçen gün artıyor sanki, tekmeler yakın gibi. ammavelakin kızlar ben son 2-3 haftadır tam 3 kilo aldımm, çok bişey yediğim de yok nasıl oluyor anlamadım, ödem de yok gibi görünüyor. heleki artık tek gebelik olduğu da gözönünde bulundurulursa biraz çok değil mi?

cananın dediğine şiddetle katılıyorum, şikayetler çokk ciddi olmadığı sürece illaki geçecektir, ama bir daha bugünleri yaşamak zor, çoğumuzun ilk gebeliği heyecanımızı da paylaşmalıyız bana göre de.

neyse çok konuştum sanırım.

günaydın güzel anneler ve anne adayları
dırımcığım sağlıkla kurtulsun ömerin inşallah acil şifalar olsun
hayat çok güzel kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin sağlıkla doğuralım büyütelim kuzuları

Herkese günaydııııııın.

Biraz önce haber aldım JUSTREADER arkadaşımız vardı,temmuz annelerinden,ama arada burayada takılırdı ikiz gebelikti,dün iki kızımız olmuş.33 haftalıkken.Daha ayrıntıları bilmiyorum ama sağlıkları iyimiş dedi arkadaş.

Kızlar bana fikir verirmisiniz.Bizim bebek odamız lila krem renkte.Kapı süsü ve sepet almak istiyorum.Ben lila olsun diyorum,eşim mavi istiyor ısrarla.Ne yapsam bilemedim şimdi.

Herkese günaydııııııın.

Biraz önce haber aldım JUSTREADER arkadaşımız vardı,temmuz annelerinden,ama arada burayada takılırdı ikiz gebelikti,dün iki kızımız olmuş.33 haftalıkken.Daha ayrıntıları bilmiyorum ama sağlıkları iyimiş dedi arkadaş.

Kızlar bana fikir verirmisiniz.Bizim bebek odamız lila krem renkte.Kapı süsü ve sepet almak istiyorum.Ben lila olsun diyorum,eşim mavi istiyor ısrarla.Ne yapsam bilemedim şimdi.

bence de beyazz

birsenciğim ve canancığım sizi çok iyi anlıyorum..inşallah benim izin dönemime gelirde bende sizin yanınızda olurum.. o koridorlarda beklemek çok zor. ben 2.5 saat bekledim.. sergenimi... gözümde yaş kalmadı.. tunam evde ağlıyor ben hastanede...hastanede yan tarafta bir kadın bana çay getirdi. benim sergenim gece 2 den beri açtı ben nasıl içerdim o çayı ....çok üzülüyor insan ben sanki o çıkana kadar yaşlanmıştım.yanımda babm ona yaslamıştım kendimi...sergenim 2.5 saat sonra geldi yanıma uyuyordu açlıktan ağlıyordu ama 3 saat daha verilmeyecekti o ağladı bende ağladım..yalancı memeyi almayan oğlum nasılda emiyordu boş boş...ama çok mutluydum çünkü o küçücük beden başarmıştı.. ayrıca benim oğlum ERKEK DE OLMUŞTU...aynı gün eve çıktık.. tunam sanki kardeşine birşey olduğunu anlamış gibi ağlıyordu.. aldım onu kollarıma sardım yavru sana birşey olmasın diye.. sonra annem altını değiştirirken tunadada fıtık olduğunu farketti ve ertesi gün apartopar hastaneye...ve tunamda fıtık olmuştu... 10 güğn sonra onuda yatıracaklardı o masaya..artık tecrübeliydim..ve mutluydum.çünkü zaten tuna fıtık olmasada 2 ay sonra sünnet olacaktı narkozlu..ne kadarda yakışmıştı o yeşil örtüler..tunamda hiç ağlamadım. hatta babmla dışarıda dolaştıkl ama kalbim hep oaradaydı.. şuan gözümden o anlar geçti...inanın gözlerim doldu... müşteriler bana bakıyor...

şuanda ikiside çok sağlıklı...herkese tavsiyem sünnetlerini küçükken yaptırın..
canlarım üzülmeyin diyemem size...

X