Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amaaaaann para olur beee,evi de aldın mı,Allah yardım eder..
Allaha sığın,sen doğur ben bütün cicileri sana vereyim bavulla vallaha,
Süper yaaa,fikri bile güzelopuyorumnanaktan
valla numunesiniz heralde he. ben tüm ikiz annelerinden aynı şeyi duyuyorum diolarki amannnn bidahamı allah bunlara ömür versin.... bizde tadalım inşallah bakalım ben ne diycem...
dırım ben anlamadım şimdi bakımı içinmi maddi durum yoksaa tedavi içinmi?
Abowwwwwwwwwww şuna bak delüüüüüüüüüüüü sen benüm canımsın yahu
hahah kız olursa düşünebilirimmmm cezbetme benii
cnm benim ikiye bakan üçede bakar benceeeeeeeeeee....
para işide şundan sebep bir bebeğin ihtiyaçları için ve artı evde ev işlerine yardımcı olacak bana yardımcı olacak bayan için....
yoksa medıcalparkta aslanlar gibi iki bebem donmuş bekliyo anasının sıcak rahminizemuszemus
,ben kocamdan terbiye edildim,hiç dayanamam gönül almalara,
bi gülücük yeter bana güzel yüzünü sevdiğim arkadaşımmmopuyorumnanaktan,
Hakkını helal et bilmeden kırdıysam güzel yüreğinii :kedi:
Dırımım ben çok inanıyorum biliyormusun?Senın koca vuracak parayı ...o zaman 2 tane daha yap
yok konuşmadık..
Artvinli az önce buradaydı,altta adı vardı,şimdi yok.
Kocam 3 ay Silivri cezaevinde görevli,mecbur arabayla gidiyor canım,
Canandan değilse bi doğum hediyesi diye,bi anneler günü diye araba mı hediye ettiler de biz mi kullanmadıkkaydirigubbakcemile3
farketmez her türlü gezilirkaydirigubbakcemile
Helikopterde olur sen gelde ben bulurum yolunu
kızlar hepinizi bilahire öptüm.... sabah erkenciyim....
iyi geceler hepinize... dua edin emi bana....
,
senin kocaya benzer birini tanıyorum sanırım..seviyorummmmmmmmmm uleyynnnnn senii
ayyyyyyyyyyy dondurulmuşun bile var deseneeeeee,ay benim deeeee,kurban olurum onlaraaaaa
kız benim 8 tane var,hangilerini alıp katsam koynuma ooouuuuyyyy opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ne duruyoruz helva yapalım o zamannnnnnnhihoyyyt kaydirigubbakcemile3
kız iki çocuğa paşalar gibi bakıyorsunuz,doruka katılıyorum ortalık daha fazla zaten dağılamaz,doğuralım birer tane daha nolucak kızzz olumunekankayizsmile
ohh inş.cnm geçen gün arkadaşımın 23 aylık kızını gördüm hay maşallah dedimmm daha kolay olur sanırım o kadar ya farkı oluncaaİnş.2 yıl sonra hamile kalacağım..inş...1 kız daha..
Tanıyorum, biliyorum ben seni ..neler hissettiğini hissediyorum işte..hep özel kal inş...bende seni çok seviyorum kızzzz Allah belamı versin kiiii delikafadulden :sm_cool:
Tanıyorum, biliyorum ben seni ..neler hissettiğini hissediyorum işte..hep özel kal inş...
Dimi ya ..vallahi bende hamileliğimi yaşıyorum sanki..Dur gidip bi kase yeşil erikte alayım önüme...kaydirigubbakcemile2ay nasıl mutluyuuuuuumm,herkes burdaaaa opuyorumnanaktan
kaswamın dedüğü gibi keşke wavym de burda olsaydı,
hamişliğimize döndümm,bu gurup yeniş bir hamilelik dönemi yapalım da coşalım tekrardan yaaawwhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
burçin huuuuuuu huuuuuuuuuuuu
ohh inş.cnm geçen gün arkadaşımın 23 aylık kızını gördüm hay maşallah dedimmm daha kolay olur sanırım o kadar ya farkı oluncaa
hahahahhaa hahaha sana güvenmiyorum ben her an olabilir spiralde gitmiş aman duygularının esiri olma...kaydirigubbakcemile3biliyorsun yaaa,inan kötü niyetim olmaz,
sadece zihnim çabuk gelişen olaylara kolay adapte olamıyor,henüz sen kadar tecrübe sahibi değilim biliyorsun,
tekrar helal et hakkını cidden kırdıysammopuyorumnanaktan..
bu arada hamilelik düşündüğünde bana da haber ver beraber niyetlenelim,
o zamana kadar bende bi kaçak olmazsa bu gidişle :hulya: