dırımcım memur adam ergenekonculara,hapistekilere hizmet ediyor,
3 aylık geçici devlet görevlendirmesiyle gidiyor,
80 km. yol, yürüyerek gidilmez,
canım otopark sorunumuz var ya,almam buraya ikinci bi araba,
geniş,otoparklı bir ev kısmet ederse Rabbim o zaman belki..
gidilir ya her türlü..
hahahahhaa hahaha sana güvenmiyorum ben her an olabilir spiralde gitmiş aman duygularının esiri olma...kaydirigubbakcemile3
Dimi ya ..vallahi bende hamileliğimi yaşıyorum sanki..Dur gidip bi kase yeşil erikte alayım önüme...kaydirigubbakcemile2
Aslında 5 yaş isterdim ama yaşım gidiyor Dırımım 2 yıl uyar bana..
Selam biz geldik.Amanın burası ne kalabalık
ayyy geceler böyle sabaha dönmüştü,
topiğe yeni katılan arkadaşlar yazmıyorlar,
burda hamileliğimiz böyle geçti bizim,
hep pozitif,hep keyifli,hep gülerek,hamdolsun,bu yüzden çok güzel hatırlıyoruz herşeyi..
aynı böyle kocam sitem ederek çağırırdı beni,
kaçıyorum ben müsadenizleeee,,
Çok öpüyorummm anneleri ve güzel yavrularınıa.s.
hahahah ne kadar esir olmayayım,hamile kalmak isteyene kadar mı yoksaaa kafamçokkarıştı,
oysa ki şuan ne duyguluyum bi bilsennn aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
çok öptüm afarmla safamı bitanemmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan,
seni çok seviyorummmopuyorumnanaktan
Aaaah ah seni daha ne güzel bekliyor günler Artvinlim...Doğurdunuz maşallah,bebişlerde büyüdü,eee tabi unuttunuz hamileliğinizdeki şikayetlerinizi demi.
Geçmiş sayfaları alırım ileri ha,hamilelik çokmu kolay yaaaa.
Ay kolikli günlerimizi gecelerimizi düşününce içimi korku basıyor...,Allah yardımcın olsun ama 1 ay daha burçinciğim geçecek inş...Bu arada biz seni çok seviyoruz tatlım sakın başın ağrımasın olur mu?burdayım kızlar..
süy sağıyorum..feci başım tuttu bir de..
çok yorgunuuummmmm..
Canım sağlıkla büyüt bebişlerini.Oğluna da geçmiş olsun,kavuşuyormuşsunuz zatenHerkese merhaba
Hep diyolardı inanın insan uyumaya zor vakit buluyor sizleride cok özledim...
Bizde iyiyiz ama oglum enfeksiyon kapmıs doktor benim kontrolumde olsun dedi hastanede suan atesi vardı 38.2 o yüzden kaldı oglum okadar zorki anlatamam agla agla biz hal oldum ama durumu iyi sükürler olsun yarın kavusucam inş sadece bugun kaldı..
Anne olmak ne kadar baska bir duygu okadar güzeller ki kıyamıyorum ki aglamalarına bana herkes kızıyo sen cok titriyosun üzerlerine die ama ne bilim onlar bana sunulmus bir armagan nasıl umursamaz olurum
Hepinizi öpüyorum dualrınızı eksik etmeyin ALLAH hepinizin yardımcısı olsun evet zor ama cok güzel günler sizi bekliyor...
Sana katılıyorum canım.medine cnm çok geçmiş olsun ahh cnm ya neden kaptı yaa
ben sana diyeyim gelen giden çocukların odasına girdi
eline aldı...
ben eve geldiğimde hastaneden öyle bir tembihlenmiştimki
herkese demiştim bebeklerim çok ufak odalarını tek tek gireceksiniz
öpyeceksiniz battaniyesinde tutacaksınız demiştim...
ve sonuç kimse bizi ziyarete gelmedi
çok içerlemiştim ama iyide oldu
gerizekalı eltim yoldan geldi elini çocuğun ağzını vermiş yalanıyor bu demişti
ben baştan bişey demedim....ikinci kez aynı hareketi yapınca lohusalıktan da olsa gerek
,gayet agresif neden elini çocuğun ağzını sokuyorsun dedim...çıkıştım
o günden bu yana konuşmuyolar bende konuşmuyorum...amcası yiğenlerini 23 günlükken
gördü sadece....umrumdada değil 40 gün hastanede yatarken birkere ziyeret etmediler
çıkarkende bebek doktru bebekler çok küçük mikroba açıklar bişey olursa
alırız biz bakarız dediler...sanırım hastaneye tekrar gitme durumu beni çıldırtmıştı
aman kızlar bizler 37 haftalıkda doğursak normal bebek kilosunda doğmadıklarınan vücut bağışıklığı
zayıf oluyor çocukların pramatüre oluyor kızlarrr...sakın ellerini yıkamayan kişileri odalarına almayın
eller sıvı sabun değil kalıp sabunlarla yıkanacak ...misafir ise protex sıvı sabunla yıkanacak...
tek tek odalarına girsinler kalabalıksa ..ve bebeklerin odasını 1 saat havalandırın........
ayyy sabah sabah nutuk attım ama yaşadıklarım bunlar sizlerde yaşamayın doğum sonrası anne yavrusundan ayrılması çok zor........
yavrukirpi ben hiç kilo alımıma bakmadım çünki aşırı kusuyordum be12 kilo ilede bitti gebeliğim zaten
ama normal olabilir haftan baya ilerledi bebek büydü...ama dikkat et cnm hamur işi tatlı ağırlıklı değilde
et sebze ağırlıklı ye...ama canın çekiyorsada hiçç engelleme derim abartmadan ye
insan hamişken yemeyecekte ne zaman yiyecek
oyy biz kalktik ikisabahtir kuzularim uyuyor rahat ettim valla
ama eşimle ben hasta oluyoruz.....aliştede öksürük varr pöffffff pekmez takviyesi yapacağımm
ewet ya bazen cok sasırıorum soledıkelrıne dıorkı bebekelr dogunca kesın sarılık olur dıor dr a falan goturme sakın kan alamsınalr dıo sarı bez oort ustune don arkanı yat duzleır dıoklava:
Kaswacım şu günlerden hayırlısıyla bir feraha çıksam.Benden o zaman hiiiiiiiiç şikayet duymayacaksınız.
Çünkü sizden korkuma hiç bahsetmicem zorlanıyorum demicem,biliyorum üşenmez gelir döversiniz benialsanaalsanasmile