Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

anladım cnm yaa görev ne yapsın yaa gidilecek iştee sende haklsıın cnm
inş. gönlüne göre ev alırsın

hahahahhaa hahaha sana güvenmiyorum ben her an olabilir spiralde gitmiş aman duygularının esiri olma...kaydirigubbakcemile3

hahahah ne kadar esir olmayayım,hamile kalmak isteyene kadar mı yoksaaa kafamçokkarıştı,
oysa ki şuan ne duyguluyum bi bilsennn aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

çok öptüm afarmla safamı bitanemmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan,
seni çok seviyorummmopuyorumnanaktan

Dimi ya ..vallahi bende hamileliğimi yaşıyorum sanki..Dur gidip bi kase yeşil erikte alayım önüme...kaydirigubbakcemile2

Aslında 5 yaş isterdim ama yaşım gidiyor Dırımım 2 yıl uyar bana..

uygundur iki yaş cnmm

Selam biz geldik.Amanın burası ne kalabalık

hoşgeldin cnm ama kaçıyoruz tek tekk niredeydinn

hahaaa güle güle cnmm

Doğurdunuz maşallah,bebişlerde büyüdü,eee tabi unuttunuz hamileliğinizdeki şikayetlerinizi demi.
Geçmiş sayfaları alırım ileri ha,hamilelik çokmu kolay yaaaa.

burdayım kızlar..
süy sağıyorum..feci başım tuttu bir de..
çok yorgunuuummmmm..

inşallah dırımım,
cümlemizin gönlüne göre versin Rabbim herşeyiii,
senin ev işini de merak ediyorum ama şu yaz bitene kadar biraz daha eskitiriz diye sormak pek de işime gelmiyor heheh,
ama birgün telde konuşalım,
çok öptüm seni ve yavrularını annesiiiia.s.

Azgun kedüüüüüüüükaydirigubbakcemile3 Bensiz kalama inşş..........opuyorumnanaktan bende sizi öptüm halemi saremi seni..

Sorma dırımım ya,sinir oldum cuma kontrol var.ben temiz olayım dedim.anam ağladı valla,duşta alamıyorum yanlız,sinirim bozuldu beeee

Ya ben yeni geldiiiiiiiiim.Niye kaçıyorsunuz.

BURCıN geçmiş olsun.niye ağrıdı başın ya,rabbim şifa versin

Doğurdunuz maşallah,bebişlerde büyüdü,eee tabi unuttunuz hamileliğinizdeki şikayetlerinizi demi.
Geçmiş sayfaları alırım ileri ha,hamilelik çokmu kolay yaaaa.
Aaaah ah seni daha ne güzel bekliyor günler Artvinlim...

burdayım kızlar..
süy sağıyorum..feci başım tuttu bir de..
çok yorgunuuummmmm..
Ay kolikli günlerimizi gecelerimizi düşününce içimi korku basıyor...,Allah yardımcın olsun ama 1 ay daha burçinciğim geçecek inş...Bu arada biz seni çok seviyoruz tatlım sakın başın ağrımasın olur mu?

Son düzenleme:
Dalincim iki gündür anneme gidiyorum orada yatıyorum.evden çok sıkıldım.eşim 10 gibi gelip alıyor.P

Ay çoook özlemişim sizi çok,tekrarlayalım gene bu buluşmaları inş...Bende çıkayım kuzular birazdan mamaya uyanır yatayım bende ...yarın tempo tempo tempo

Kaswacım şu günlerden hayırlısıyla bir feraha çıksam.Benden o zaman hiiiiiiiiç şikayet duymayacaksınız.
Çünkü sizden korkuma hiç bahsetmicem zorlanıyorum demicem,biliyorum üşenmez gelir döversiniz benialsanaalsanasmile

Canım sağlıkla büyüt bebişlerini.Oğluna da geçmiş olsun,kavuşuyormuşsunuz zaten
Sana katılıyorum canım.
ewet ya bazen cok sasırıorum soledıkelrıne dıorkı bebekelr dogunca kesın sarılık olur dıor dr a falan goturme sakın kan alamsınalr dıo sarı bez oort ustune don arkanı yat duzleır dıoklava:

Bir de şekerli su hikayesi var sarılıkla ilgili,doğar doğmaz verirsen sarılık olmazlarmış..Ben buna inanmıyorumlmaz: ama kayınvalidemler buna çok önem veriyor

Çıkacaksın inş..herşey güzel olacak gör bak..Sen sağlıkla yavrularına kavuşta doya doya yorgunluğundan da bahset canım benim..hem ne diyim sana ..yemin ederim bak bahsetmemek mümkün olmayacak o yorgunlukları... görecem ben o zaman seni...hep duamdasın ..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…