Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Bugün, 12:42
Cevaplar: 5,375 Sabit Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??
Görüntüleme: 118,504 Konuyu Başlatan aysecinarli
Canım sadece 1 gün yatağa bağlamak amaçlı serum...

Canım sadece 1 gün yatağa bağlamak amaçlı serum verdiler,ertesi gün çıkarmalarını istedim çünkü zaten hep yatıyordum,bol su içiyordum ve sadece wc ye kalkıyordum.serum zaten çok yavaş akıyordu..anca...

al cnm bugün girmiş üstelik...ve temmuz annelerinde yazmışş.....ya sorun değil ama bak sen meraklanmışsın....üstelik bende ettim ama dile getirmedim yeni olduğu için kimsede tlf felan yoktur die

kız cuma gecesi yattım 2 de sabah 5 te bir uyandım boğazlar şişmiş kurumş konuşamıyorm ay bütn gün ıhlamur içtm ılık bu akşam üstüne doüru biraz yumuşadı allahtan.......he vallla sokağa çıkmıym doğm üstü.......

aman olsun tabi sen 2 çocukla tek başına uğraş evi çekip çevir azcık böyle ufak tefek jestler yapmaları lazım

ayyyyyyyyyyyyy afiye gibi hissettim kendimi
ama amıcım kötü değil :)delikafadulden

ayy cnm geçmişolsunnn kuzumm

kızz bu yazılar son yazıların :roflol::icecream:sonra kısçelerle boğuşacaksın

bende artvinliyi yolcu edeyim sakin takılırım buralara olumunekankayizsmile

böle jestler bi yapıyo sonra bi kesiyor depresyona sokuyor bniikötükedihüsoklava:içimdeki şeytanı salıyorum bende üzerine

sağol canım...içime su serpildi.doğurmamasına çok sevindim.

bu arada dırımkızı beni hatırladın mı?

arada bir bakıyorum sizlere çok özeniyorum.doğum yapan yapmayı bekleyen herkese maşallah.... Allah vaktiyle,sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin,doğuranlar da sağlıkla büyütsün inşallah....darısı da bana olsun ve benim gibi bekleyenelere...bakıyorum da eskilerden tek tük kaldık...biri de ben.....
hala bekliyorum.Rabbim daha fazla bekletmez inşallah.....

yok kızz arada kaçar yazarım annem olucak ya yanımda 2 satır yazar çıkarımsempatiksalakcinni

cnm ismin yabancı değil ama hikayeni bilmiyorum
inş.cnm yaa inş.rabbim sanada nasip etsin
bu son kucağın koynun boş anneler günün olsun
inan bana isteyen herkese çok dua ediyorum
çok zor beklemek isteyene rabbim çifter çifter versin:Saruboceq:

valla nerocuğum fazla karışanın görüşenin olmayınca giriliyor
ama evde çok kişi varken işler arap saçını dönüyor
valla ben lohusa depresyonumu kk sayesinde attım
anam kimse beni anlamıyor bende burada konuştum rahatladım
beni evimde kimse ziyeret etmediğinden annemle ben vardık rahattık
o yüzden girdim girersin
yani sana kalmış bi durum

hikayem bayağı uzun ve üzücü malesef....Ama en son bebeğimi kaybettim 21. haftada...
Neyse sıkmayım canınızı.sağol canım teşekkürler.evet her anneler gününde kendimi çok yalnız hissediyorum eksik hissediyorum...İnşallah bu sene kavuşurum yavruma.....

evet cnm haftaiçi rahat olurm sadece annemle ikimiz olacağız ama haftasonu daha kalabalıkolur tabi ilk zaman gelen giden

neden sıkacaksın cnm benimmm
çok zor yaa ama inancını yitirme
artvinliyi biliyormusun cnm ikizlerini doğurmuş ve çok kısa bir zamanda kaybetmiş
sonra başka bir arkadaşım senin gibi senin haftalarında üçüzlerini kaybetti
şimdi arkadaşımın tekrardan üçüzleri var ve artvinli hayırlısı ile kavuşacak yavrularına

sende hep inan çokkk zor olsada

evet cnm haftaiçi rahat olurm sadece annemle ikimiz olacağız ama haftasonu daha kalabalıkolur tabi ilk zaman gelen giden

ee tabi olacak gelen giden sanada sepet yapamadık kuzum yaa....b.paşaya geçersem yapacağımm inş.mevlüte kadar yetiştiririm

neysee kıslar ben kaçar kocam ömerle yatağımızda uyudu
yarın sabah kaynanama gideceğiz
evimin halini görseniz komaya girersiniz ama ne yapem heryeri dağıtıyolar yaaaaaa

hadi iyi gecelerr bybyyy

kuzum olurmu ne olacak bir arkadaşım getirdi cnm benm hazır varmış onda onunda 5 aylık kızı var ondan hazırlamışşş

geçen sene anneler gününde çok ağladım, çok üzüldüm, çok dua ettim..
çok şükür dualarım kabıl oldu bu sene anneler gününde ben de anneyim, hem de iki tane pırıl pırıl yavrum var Allah'ıma bin şükür..
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..
tüm annelerin, hepinizin anneler günü kutlu olsun..

merhaba kızlar,

bugün bayağı muhabbet dönmüş 5-6 sayfa okudum. nerocumm neredeyse ben senden daha heyecanlıyım yahu, az önce aklıma geldi nero son 24 saate giriyor diye :)

kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun, ama ben bu tür günlere hele hele anneler gününe çok karşıyım. annesini kaybeden var, çok isteyip de anne olamayan var, evlenemeyip anne olmayan var... bu insanları daha da üzen, daha da kötü hissettiren bir gün bizleri mutlu etse de gereksiz geliyor... ki anneliği bir güne sığdırmak ne kadar doğru o da tartışılır.
annesi hayattayken bir de anne olabilme mutluluğuna erişen insanlar, dünyanın en şanslı insanları bence ...

hepinize iyi geceler

aynı fikirdeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…