- 5 Kasım 2007
- 2.784
- 8
oyyy cnm geçmiş olsun nereden buldun hastalığı kız tam doğuracak zamanda
ayyy evet erkek olmuşlar ama babası düşünmüşşş
nedense ben anneler gününde hediye beklemiyorum
herşeyde beklerim ama anneler gününde bu beklenti yok
bende ...heralde en büyük hediyeye sahip olmamdan
eşim bu ara çok şaşırtıcı olmaya başladı...çocukların doğumgününde yaptı
beklemiyordum...
en iyisi ben hiç beklemeyim bari ...bölelikle jetler devam eder hahah :)
kız cuma gecesi yattım 2 de sabah 5 te bir uyandım boğazlar şişmiş kurumş konuşamıyorm ay bütn gün ıhlamur içtm ılık bu akşam üstüne doüru biraz yumuşadı allahtan.......he vallla sokağa çıkmıym doğm üstü.......
aman olsun tabi sen 2 çocukla tek başına uğraş evi çekip çevir azcık böyle ufak tefek jestler yapmaları lazım
ayyyyyyyyyyyyy afiye gibi hissettim kendimi
ama amıcım kötü değil :)delikafadulden
ayy cnm geçmişolsunnn kuzumm
kızz bu yazılar son yazıların :roflol::icecream:sonra kısçelerle boğuşacaksın
bende artvinliyi yolcu edeyim sakin takılırım buralara olumunekankayizsmile
böle jestler bi yapıyo sonra bi kesiyor depresyona sokuyor bniikötükedihüsoklava:içimdeki şeytanı salıyorum bende üzerine
sağol canım...içime su serpildi.doğurmamasına çok sevindim.
bu arada dırımkızı beni hatırladın mı?
arada bir bakıyorum sizlere çok özeniyorum.doğum yapan yapmayı bekleyen herkese maşallah.... Allah vaktiyle,sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin,doğuranlar da sağlıkla büyütsün inşallah....darısı da bana olsun ve benim gibi bekleyenelere...bakıyorum da eskilerden tek tük kaldık...biri de ben.....
hala bekliyorum.Rabbim daha fazla bekletmez inşallah.....
cnm ismin yabancı değil ama hikayeni bilmiyorum
inş.cnm yaa inş.rabbim sanada nasip etsin
bu son kucağın koynun boş anneler günün olsun
inan bana isteyen herkese çok dua ediyorum
çok zor beklemek isteyene rabbim çifter çifter versin:Saruboceq:
valla nerocuğum fazla karışanın görüşenin olmayınca giriliyor
ama evde çok kişi varken işler arap saçını dönüyor
valla ben lohusa depresyonumu kk sayesinde attım
anam kimse beni anlamıyor bende burada konuştum rahatladım
beni evimde kimse ziyeret etmediğinden annemle ben vardık rahattık
o yüzden girdim girersin
yani sana kalmış bi durum
hikayem bayağı uzun ve üzücü malesef....Ama en son bebeğimi kaybettim 21. haftada...
Neyse sıkmayım canınızı.sağol canım teşekkürler.evet her anneler gününde kendimi çok yalnız hissediyorum eksik hissediyorum...İnşallah bu sene kavuşurum yavruma.....
evet cnm haftaiçi rahat olurm sadece annemle ikimiz olacağız ama haftasonu daha kalabalıkolur tabi ilk zaman gelen giden
neden sıkacaksın cnm benimmm
çok zor yaa ama inancını yitirme
artvinliyi biliyormusun cnm ikizlerini doğurmuş ve çok kısa bir zamanda kaybetmiş
sonra başka bir arkadaşım senin gibi senin haftalarında üçüzlerini kaybetti
şimdi arkadaşımın tekrardan üçüzleri var ve artvinli hayırlısı ile kavuşacak yavrularına
sende hep inan çokkk zor olsada
ee tabi olacak gelen giden sanada sepet yapamadık kuzum yaa....b.paşaya geçersem yapacağımm inş.mevlüte kadar yetiştiririm
merhaba kızlar,
bugün bayağı muhabbet dönmüş 5-6 sayfa okudum. nerocumm neredeyse ben senden daha heyecanlıyım yahu, az önce aklıma geldi nero son 24 saate giriyor diye :)
kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun, ama ben bu tür günlere hele hele anneler gününe çok karşıyım. annesini kaybeden var, çok isteyip de anne olamayan var, evlenemeyip anne olmayan var... bu insanları daha da üzen, daha da kötü hissettiren bir gün bizleri mutlu etse de gereksiz geliyor... ki anneliği bir güne sığdırmak ne kadar doğru o da tartışılır.
annesi hayattayken bir de anne olabilme mutluluğuna erişen insanlar, dünyanın en şanslı insanları bence ...
hepinize iyi geceler