Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Anneler gÜnÜnÜz kutlu olsun koca gÖbÜŞlerrr...................

Rabbım olmayanlarada nasıp etsın ınŞallah

Anneler gÜnÜnÜz kutlu olsun anne ve anne adayları rabbım colcuklarımızla beraber kutlamyıda nasıp etsın ınŞ

kızlar bişey soracam ben sabahları bide uykuda cok geriniyorum bu zararlımıdır bebge bişey olurmu bide gerinirken cok karnımı kasıyorum gerinmeyim die tutuyorum kendimi ama elimde olmadan ay cok kafama takıldı bebişlerime zararı olurmu yaa bişey olmaz dimi onlara

kızlar bişey soracam ben sabahları bide uykuda cok geriniyorum bu zararlımıdır bebge bişey olurmu bide gerinirken cok karnımı kasıyorum gerinmeyim die tutuyorum kendimi ama elimde olmadan ay cok kafama takıldı bebişlerime zararı olurmu yaa bişey olmaz dimi onlara

nedense onu bende çok yapıyorumm, ve daha gebeliğimi öğrenmeden öncesinden beri gerinirken de karnımda değişik bir kıpırtı gibi his gibi bişey var, nasıl tarif edeceğimi de bilemedim. bişey olacağını sanmıyorum canım, onlar kese ve rahimde çoook güvende.

canım anne arkaaşlarım canım anne adayı arkadaşlarım burada anneliğin zorlu mücadelesini birlikte verdik anneliği eş zamanlarda öğrendik bire bir tanışmasakta ruhlarımız arkadaşş
anne olmak öyle güzel öyule tarifsizkiii anlatmak mümkün değilll
hepinizin meleklerinizle berabet anneler gününzü kutluyorummmmm

bu müthiş yolculuğun sürecinde olanlar halaaa seneye beni daha iyi anlayacaksınızzzzzzzzzz

günaydın cankuşlar anneler gününüz kutlu olsun hepinizi kocaman opuyorumnanaktan

merhaba kızlar,

bugün bayağı muhabbet dönmüş 5-6 sayfa okudum. nerocumm neredeyse ben senden daha heyecanlıyım yahu, az önce aklıma geldi nero son 24 saate giriyor diye :)

kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun, ama ben bu tür günlere hele hele anneler gününe çok karşıyım. annesini kaybeden var, çok isteyip de anne olamayan var, evlenemeyip anne olmayan var... bu insanları daha da üzen, daha da kötü hissettiren bir gün bizleri mutlu etse de gereksiz geliyor... ki anneliği bir güne sığdırmak ne kadar doğru o da tartışılır.
annesi hayattayken bir de anne olabilme mutluluğuna erişen insanlar, dünyanın en şanslı insanları bence ...

hepinize iyi geceler

evet cnm artık 24 saaten geri sayım başladı....

Herkesin anne olan,benim gibi olmayı bekleyen,anne olmak için çaba gösteren annelerin,Anneler gününü kutluyorum.Eşleriyle kuzularıyla sağlıklı huzurlu yuvalar diliyorum.(BU arada her kadın annedir.ister evli olmasın,ister çocuğu olmasın herkes bir anne adayıdır.)

Kızlar 2 gündür benim kuzular biri bir yerde,biri diğer tarafta sertleşiyor,alta baskı olmuyor ama nefesim darlanıyor sanki,çok kısa sürüyor gerçi,ama tedirgin oldum.Sizce normalmi yoksa bir kontrol nst vs.olsammı

ayy cnm geçmişolsunnn kuzumm

kızz bu yazılar son yazıların :roflol::icecream:sonra kısçelerle boğuşacaksın

bende artvinliyi yolcu edeyim sakin takılırım buralara olumunekankayizsmile

böle jestler bi yapıyo sonra bi kesiyor depresyona sokuyor bniikötükedihüso:eek:klava:içimdeki şeytanı salıyorum bende üzerine

Canım arkadaşım benim,bana daha ilk haftalarımda verdiğin sözlerini bir bir tutuyorsuun canımopuyorumnanaktan.Sen doğurana kadar burdayım sorularına merak ettiklerine bir bir cevap vericem demiştin.Gerçekten 30 haftam boyunca hep öyle oldu,burada yetmiyormuşum gibi birde senide Cananıda tel.rahatsız ettim.İkinizide çoooook öpüyorum.opuyorumnanaktan

hikayem bayağı uzun ve üzücü malesef....Ama en son bebeğimi kaybettim 21. haftada...
Neyse sıkmayım canınızı.sağol canım teşekkürler.evet her anneler gününde kendimi çok yalnız hissediyorum eksik hissediyorum...İnşallah bu sene kavuşurum yavruma.....

Canım seni o kadar iyi anlıyorumki,duam seninle olacak canım.Rabbim büyük sende gönlündekine en kısa sürede kavuşacaksın inşallah.Bak dırım ne güzel anlatmış örnek vermiş.Ben çok acı şeyler yaşadım,şimdide farklı sıkıntılar yaşıyorum.Rabbim büyük kuluna çekemeyeceğinden fazla yük vermezmiş.Her istediğin gönlüne göre olsun inşallah.opuyorumnanaktan

Canım seni korkutmak için demiyorum.Ama dikkat etmende fayda var.Hamilelikte gerinmek,uzanmak,vucudu esnetecek hele karnı kasıcak hareketlerde bulunmak çok tehlikelidir.Bu dediğin gibi gerilme konusunda DR.beni hep uyarmıştır.uyku esnasında tabiki anlayamazsın ama dikkat et bence olurmu.

nedense onu bende çok yapıyorumm, ve daha gebeliğimi öğrenmeden öncesinden beri gerinirken de karnımda değişik bir kıpırtı gibi his gibi bişey var, nasıl tarif edeceğimi de bilemedim. bişey olacağını sanmıyorum canım, onlar kese ve rahimde çoook güvende.

teşekkurler canım yaa biraz olsun rahatladım gerinmekten korkuyodum bide karnımı kasıyorumya o cok beni endişelendiriyodu

Yok canım benim de öyle oluyodu, korkma bi şey olmaz, biz 35 haftaya girdik gerinme die bi olay da kalmadı hiç.

artvinli rahatsız etmekte ne demekkk duymamış olayımmm aşk olsun ben bilakis memnun oluyorum birileirne yardımcı olduğum içinnn senin doğumunuda dört gözle bekliyorum sen doğur yanına gelicem söz tanışıcaz seninleee canı benim her zaman ara kızınıda oğlunuda sağlıcakla al kucağına işallah burdan çok mutluyum kuzularımşa evideyim dediğin günleri görücem allahın izni ile

dirim bakalım senle daha kaç kişiyi yolcu edeceğiz burdan ben artvinli dışında bide nefesi bekliyorum ne zaman arasam dün akşam az kalsın doğuracaktım diyo hahah her akşam doğuruyo çatlak karıııı gece sigara bırakıp sabah başlayanlar gibiii

dirim naber canımm tokan kalmış bendeeee yaz geldi okullar tatil olsun birini atayım babasına kaçalım senle geneeee:))))

ya merdiyden arkadaşım sana defalarca yazdım sanırım istemiyosun ısrarcı olmayayım bende benden günah gitti

kızlar bişey soracam ben sabahları bide uykuda cok geriniyorum bu zararlımıdır bebge bişey olurmu bide gerinirken cok karnımı kasıyorum gerinmeyim die tutuyorum kendimi ama elimde olmadan ay cok kafama takıldı bebişlerime zararı olurmu yaa bişey olmaz dimi onlara[/QU

birşey olmaz diyenler var ama bende çok geriniyorum dr um sakın ha yapma çok dikkat et dedi uykuda gerinince yapacak birşey yok ama dikkat etmekte fayda var eğilip doğrulma,uzanma,gerilme suyun patlayabilir dedi ikiz bebek taşırken iki kere dikkatli olmak gerekliymiş

Cici anneler ve heyecanlı anne adayları, hepimizin anneler günü kutlu olsun.
Geçen sene bugunu cok buruk geçirmiştim , bu sene çok mutluyum, Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve isteyen herkese bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin...

Anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler...

arvtinli sen nasılsın cannım, gecen hafta okudum, bebişlerden biri ileride görünüyordu, varmı bir değişiklik durumda, dr ile görüştünmü tekrar, nasıllar şimdi?kasılman falan vamı?

arvtinli sen nasılsın cannım, gecen hafta okudum, bebişlerden biri ileride görünüyordu, varmı bir değişiklik durumda, dr ile görüştünmü tekrar, nasıllar şimdi?kasılman falan vamı?

Canım ondan sonra kontrole gitmedim.cuma günü gidicez tekrar.2Hafta ciğer geliştiricimizi vurulduk tedbir için.duruma göre tekrarlanabilir.Kasılmada yok çok şükür,şimdilik herşey yolunda görünüyor çok şükür.

Sen nasılsın,merak ediyorum senide girmiyorsun artık yoğiunsun galiba.Herşey yolunda çok şükür sıkıntın yok değilmi canım

canım tekrar geçmiş olsun, sağlıkla alıcaz bebişleri kısmetse.
2.iğneni olduuğunu şimdi okudum, Allah şifa versin canım.
ben iyiyim çok şükür, geçen hafta izne ayrıldım artık evdeyim, ama evde işlerim vardı giremedim bayağıdır kk ya.
bir ara seni okumuştum, merak ettim bugun nasılsın diye.
ayşe de hastaneye yatmış galiba, sıkıntısı yoktur umarım.
dr sana tahmini bir doğum tarihi verebiliyormu?benimki bişi demiyor??

canım tekrar geçmiş olsun, sağlıkla alıcaz bebişleri kısmetse.
2.iğneni olduuğunu şimdi okudum, Allah şifa versin canım.
ben iyiyim çok şükür, geçen hafta izne ayrıldım artık evdeyim, ama evde işlerim vardı giremedim bayağıdır kk ya.
bir ara seni okumuştum, merak ettim bugun nasılsın diye.
ayşe de hastaneye yatmış galiba, sıkıntısı yoktur umarım.
dr sana tahmini bir doğum tarihi verebiliyormu?benimki bişi demiyor??

Canım erken haftada ,erken doğum riski yaşadığım için iğneyi ilk 12 saat arayla 8 doz,1 hafta sonra 12 saat arayla 4 doz aldım toplam.
DR.doğum tarihi veremiyor,birde risk olunca.durum böyle giderse 1,2 hafta sonra hast.yatışını yaparız orada takibat altına alırız dedi.34.haftaya gelince doğuma alırız dedi.
Ama herşey yolunda giderse 36,37.haftayı bekleriz diyor.Hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun.

Ayşe çıkmış evdeymiş şimdi,durumuda gayet iyimiş,temmuz annelerinde yazmıştı orada okudum.

X