Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

artvinli ciğer geliştiriciyi sadece 2 doz vuruyorlar normalde,o da ihtiyaç durumunda,
neden bakalım kaç tane daha olucaz demişsin?

lacivert canım hayırlı sağlıklı olsun hamileliğin ve bebeklerinn..

dorukk canım bebekler doğduktan sonra ,iletişim daha da kısırlaşıyor maalesef,,bari şimdiden canını sıkma,
bugün beni de delirtti benimki ama hiç ağlayamam,gram değmez hıh:umursamaz:..

nerocuğum maşallah senin doğumunda yakın bizde o günlere bir gelebilsek
Allah hepimizi tamamına erdirsin
insan çok mutlu oluyor herşey düzelince çok sıkıntılar çektik

cnm görürsün tabi bende hep öyle diyordum nasıl geçer bu haftalar diye ama ian çok hızlı geçiyor....

slm kızlar bende 16+1 günlük hamileyim. benimde çifte kavrulmuş bademlerim olacak. henüz cinsiyetlerini bilmiyorum. inşallah bu hafta sonu öğreneceğim. herkese sağlıklı hamilelik dönemi diliyorum.

hayırlı olsun bademlerin lacivert

selam kızlarr...
moralim çok bozuk bugün eşimle tartıştım o kadar canım sıkkınki nefes bile almakda zorlanıyorum karnımın sağ tarafıı ağrımaya başladı inşallah bebişlerim iyidir... ağlamakdan bi hal oldum of.........................

dorukcuğm üzülme cnm yahu boşver bu kocalar böyle oluyorlar anlamıyor karşısındakinin psikolojisini sen üzülme kuzularında üzülür cnm opuyorumnanaktan

Selam kızlar,opuyorumnanaktan
Biz geldik ama kimsecikler yok,eminim herkes havayı güzel görüp atmıştır kendini dışarı.Dışarı çıktım bende ama evin önünden araç aldı yine evin önüne bıraktı,çıktığım toplam 10 dk.anca olmuştumAma nasıl iyi geldi moral oldu..ciğer geliştirici iğnemizin 2.kısmınıda olduk,gece 2 doz daha oluruz,şifa olsun inşallah kuzularıma.bakalım kaç hafta daha olucaz iğneleri.

araba ile olsa da dışarı çıkmak çok iyi değilmi artvinli cnm ben haftada 1 dr gitmek için çıkıyrm valla moral yani

araba ile olsa da dışarı çıkmak çok iyi değilmi artvinli cnm ben haftada 1 dr gitmek için çıkıyrm valla moral yani

Ah nerocum olmazmı,nasıl moral oldu anlatamam.valla kendimde o gücü bulamadım yoksa eve yürümek isterdim.ama nerde benim kuzular tatıcaksın anniş dediler bir kere:hulya:

artvinli ciğer geliştiriciyi sadece 2 doz vuruyorlar normalde,o da ihtiyaç durumunda,

Canım geçmiş sayfalarda sıkıntılarımı yazmıştım ama okuyamadın heralde.Benim bazı nedenlerden dolayı erken doğum riskim var,risk erken haftalarda olunca dr.iğneyi hem yüksek dozda hemde 4 hafta peş peşe vurdurmayı önerdi.şimdilik 2 hafta vurulduk.bakalım haftaya nasıl olacak.

nero naber şekerimm

iyi cnm senden nbr.....

Ah nerocum olmazmı,nasıl moral oldu anlatamam.valla kendimde o gücü bulamadım yoksa eve yürümek isterdim.ama nerde benim kuzular tatıcaksın anniş dediler bir kere:hulya:

Canım geçmiş sayfalarda sıkıntılarımı yazmıştım ama okuyamadın heralde.Benim bazı nedenlerden dolayı erken doğum riskim var,risk erken haftalarda olunca dr.iğneyi hem yüksek dozda hemde 4 hafta peş peşe vurdurmayı önerdi.şimdilik 2 hafta vurulduk.bakalım haftaya nasıl olacak.

artvinli kuzum 4 hafta daha geçirsen allahın izniyle risk bitecek inşallah

iyi cnm senden nbr.....

artvinli kuzum 4 hafta daha geçirsen allahın izniyle risk bitecek inşallah

Amiiiiiin inşallah canım.Rabbim büyüktür sonumuz hayır olacak inşaallah

nerooo kız bi türlü yazamadım cicimmm
bu hafta 600 gr vermişimmm ama doktorum haftaya tam uygula diyeti dedi bakalımm bu çok istikrarlıyım
heycan varmı sende bakimmm

bu arada anneler günü hediyem geldi yatağın üzerinde bir paket pakettede seni çok seviyoruz bizim biricik annemiz yazan not ALı ÖMER yazıyor :) oğluşlarım çanta almışşşş banaa

kızlar merhaba ayşe çınarlıdan haber var mı?
çok merak ediyorum.lütfen bilen varsa yazsın.... eyvahedigeldismile

nerooo kız bi türlü yazamadım cicimmm
bu hafta 600 gr vermişimmm ama doktorum haftaya tam uygula diyeti dedi bakalımm bu çok istikrarlıyım
heycan varmı sende bakimmm

bu arada anneler günü hediyem geldi yatağın üzerinde bir paket pakettede seni çok seviyoruz bizim biricik annemiz yazan not ALİ ÖMER yazıyor :) oğluşlarım çanta almışşşş banaa

istikrar olmazsa verilmior anacığm bu kilolar,,,,,,,,,,,,,,,,yok kız bende heyecan falan pazartesi olur herhalde ay birde grip oldum dün allahım minoset ıhlamur su içmekten bir hal oldum...............ay yerim onları ben erkek olmuşlarda annelerine hediyemi almışlar oyy kuzularımmmaaaa maşallah.........

nero kızz kaynanam gelirse bana gelirim yanına
benimki annem gelsin diyo illa bende istemiyorum didim bakalım yarın kaynanmın atmosferine göre gel diyeceğim ona yada hiç demeyeceğim

kızlar merhaba ayşe çınarlıdan haber var mı?
çok merak ediyorum.lütfen bilen varsa yazsın.... eyvahedigeldismile

hastanede değilmiydi ayşe

nero kızz kaynanam gelirse bana gelirim yanına
benimki annem gelsin diyo illa bende istemiyorum didim bakalım yarın kaynanmın atmosferine göre gel diyeceğim ona yada hiç demeyeceğim

bakarsın kuzum duruma göre müsait olursan gelirsn olmadı artık kartaltepede görüşürüz

heee kzılar ayşe çınarlıyı başka topikte gördüm hastaneden çıkmış kendisi bir serum verdiler oda az damlıyordu demiş..sonra ben evde zaten yatıyorum...o yüzden eve geldim sadece tuvalete kalıyorum bol su içiyorum yazmış...

ama kızdım kendisine çünki burada onu merak edenler var en azından bir merhaba ben hastaneden çıktım deseydi....belki yazımı okuyunca bana diyeceki sen kimsin ama bende onu takip ediyordum her ne akdar o görmesede bir iki yazısına yorum yapmıştım

kızlar ne durumda bilemiyorum.hangi topikte gördün dırımkızı?o yazı çok eski olabilir.erken doğum riski vardı.inşallah doğurmamıştır daha...

heee kzılar ayşe çınarlıyı başka topikte gördüm hastaneden çıkmış kendisi bir serum verdiler oda az damlıyordu demiş..sonra ben evde zaten yatıyorum...o yüzden eve geldim sadece tuvalete kalıyorum bol su içiyorum yazmış...

ama kızdım kendisine çünki burada onu merak edenler var en azından bir merhaba ben hastaneden çıktım deseydi....belki yazımı okuyunca bana diyeceki sen kimsin ama bende onu takip ediyordum her ne akdar o görmesede bir iki yazısına yorum yapmıştım

hastaneye gidene kadar takılıyordu aslında bu topiğe yanlış hatırlamıyorsam........

istikrar olmazsa verilmior anacığm bu kilolar,,,,,,,,,,,,,,,,yok kız bende heyecan falan pazartesi olur herhalde ay birde grip oldum dün allahım minoset ıhlamur su içmekten bir hal oldum...............ay yerim onları ben erkek olmuşlarda annelerine hediyemi almışlar oyy kuzularımmmaaaa maşallah.........

oyyy cnm geçmiş olsun nereden buldun hastalığı kız tam doğuracak zamanda

ayyy evet erkek olmuşlar ama babası düşünmüşşş
nedense ben anneler gününde hediye beklemiyorum
herşeyde beklerim ama anneler gününde bu beklenti yok
bende ...heralde en büyük hediyeye sahip olmamdan

eşim bu ara çok şaşırtıcı olmaya başladı...çocukların doğumgününde yaptı
beklemiyordum...
en iyisi ben hiç beklemeyim bari ...bölelikle jetler devam eder hahah :)

kızlar ne durumda bilemiyorum.hangi topikte gördün dırımkızı?o yazı çok eski olabilir.erken doğum riski vardı.inşallah doğurmamıştır daha...

yok cnm yaa yeni yazıydı hatta özelden msj atacaktım kapalıydı
rahim ağzı yetmezliği sayfası bulayım ben snaa

X