kızlar bişey soracam ben sabahları bide uykuda cok geriniyorum bu zararlımıdır bebge bişey olurmu bide gerinirken cok karnımı kasıyorum gerinmeyim die tutuyorum kendimi ama elimde olmadan ay cok kafama takıldı bebişlerime zararı olurmu yaa bişey olmaz dimi onlara
merhaba kızlar,
bugün bayağı muhabbet dönmüş 5-6 sayfa okudum. nerocumm neredeyse ben senden daha heyecanlıyım yahu, az önce aklıma geldi nero son 24 saate giriyor diye :)
kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun, ama ben bu tür günlere hele hele anneler gününe çok karşıyım. annesini kaybeden var, çok isteyip de anne olamayan var, evlenemeyip anne olmayan var... bu insanları daha da üzen, daha da kötü hissettiren bir gün bizleri mutlu etse de gereksiz geliyor... ki anneliği bir güne sığdırmak ne kadar doğru o da tartışılır.
annesi hayattayken bir de anne olabilme mutluluğuna erişen insanlar, dünyanın en şanslı insanları bence ...
hepinize iyi geceler
ayy cnm geçmişolsunnn kuzumm
kızz bu yazılar son yazıların :roflol::icecream:sonra kısçelerle boğuşacaksın
bende artvinliyi yolcu edeyim sakin takılırım buralara olumunekankayizsmile
böle jestler bi yapıyo sonra bi kesiyor depresyona sokuyor bniikötükedihüsoklava:içimdeki şeytanı salıyorum bende üzerine
hikayem bayağı uzun ve üzücü malesef....Ama en son bebeğimi kaybettim 21. haftada...
Neyse sıkmayım canınızı.sağol canım teşekkürler.evet her anneler gününde kendimi çok yalnız hissediyorum eksik hissediyorum...İnşallah bu sene kavuşurum yavruma.....
kızlar bişey soracam ben sabahları bide uykuda cok geriniyorum bu zararlımıdır bebge bişey olurmu bide gerinirken cok karnımı kasıyorum gerinmeyim die tutuyorum kendimi ama elimde olmadan ay cok kafama takıldı bebişlerime zararı olurmu yaa bişey olmaz dimi onlara
nedense onu bende çok yapıyorumm, ve daha gebeliğimi öğrenmeden öncesinden beri gerinirken de karnımda değişik bir kıpırtı gibi his gibi bişey var, nasıl tarif edeceğimi de bilemedim. bişey olacağını sanmıyorum canım, onlar kese ve rahimde çoook güvende.
kızlar bişey soracam ben sabahları bide uykuda cok geriniyorum bu zararlımıdır bebge bişey olurmu bide gerinirken cok karnımı kasıyorum gerinmeyim die tutuyorum kendimi ama elimde olmadan ay cok kafama takıldı bebişlerime zararı olurmu yaa bişey olmaz dimi onlara[/QU
birşey olmaz diyenler var ama bende çok geriniyorum dr um sakın ha yapma çok dikkat et dedi uykuda gerinince yapacak birşey yok ama dikkat etmekte fayda var eğilip doğrulma,uzanma,gerilme suyun patlayabilir dedi ikiz bebek taşırken iki kere dikkatli olmak gerekliymiş
arvtinli sen nasılsın cannım, gecen hafta okudum, bebişlerden biri ileride görünüyordu, varmı bir değişiklik durumda, dr ile görüştünmü tekrar, nasıllar şimdi?kasılman falan vamı?
canım tekrar geçmiş olsun, sağlıkla alıcaz bebişleri kısmetse.
2.iğneni olduuğunu şimdi okudum, Allah şifa versin canım.
ben iyiyim çok şükür, geçen hafta izne ayrıldım artık evdeyim, ama evde işlerim vardı giremedim bayağıdır kk ya.
bir ara seni okumuştum, merak ettim bugun nasılsın diye.
ayşe de hastaneye yatmış galiba, sıkıntısı yoktur umarım.
dr sana tahmini bir doğum tarihi verebiliyormu?benimki bişi demiyor??