pgt06 canım sen nerde oturuyorsun cevizlide bende cevizlideyimmm
canım ben tugayyolunda oturuyorum... yoksa komşu muyuz :))) iş yerim kartal cevizli (adliye)
hituciii canım maşallah sana ve kızlarına... 25+4 oldun bugün... Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin prenseslerini... face de hiç girmiyorum bu aralar... buraya da sadece işte giriyorum... inşallah iyisindir canım... ciğer iğnesi vurulacak mısın? ben progynex bitti derken şimdi haftalık protulona başlıyorum önlem amaçlı... rahim boyu 5 cm ölçüldü doktorum serklaj illa şart değil sana dedi, şimdi serklajın da rikleri var kaş yapalım derken göz çıkarmayalım ben sürekli rahim boyunu ölçecem her kontrolde 20. haftalarda kısalırsa acil serkülaj yaparız, sen de şimdilik yine iğneye devam et dedi... bendeki durum bu... senin kızların kilosu ne kadar oldu, inşallah herşey yolundadır canım...
çok öpüyorum
günaydın kızlarr,
hayırlı cumalar, offf ne çok rüya gördüm gece yaaa başım ağrıyo walla.
sizler ne alemdesiniz kızlarrr?
günaydın hayırlı cumalarrr
canım bende hastanenin orda oturuyorum devlet hastanesinin
canım komşu sayılırız... bizim evden yürüyüş mesafesi 10 dakik hastane... inşallah bebeişler sağlıkla doğarlar da görüştürür kaynaştırırız :)))
yavrukirpicim daha önce maalesef hiç ikinci trimestırı göremeden yitirdim bebişlerimi(( o yüzden rahim ağzı yetmezliği var mı yok mu bilmiyoruz... rahim boyu 5 cm deyince baya bi rahatladı içim... ama şuan ki ölçüm önemli değil dedi doktor, çok şey ifade etmez dedi.. önemli olan 20. haftalardaki boyu dedi... ben yine de önlem amaçlı yapamaz mıyız dedim.. tabi seninkiler ikiz, tüp bebekle ve zor kavuştun korkuyorsun dedi, ama serkülajın risklerinden bahsetti.. bilmiyorum artık hayırlısı, sürekli dinleniyorum.. işteyim ama hep oturup uzatıyorum ayaklarımı... çok şükür Allahıma 13. haftayı bitirmek nasip oldu, bunlar bile ne kadar değerli benim için ((
Allahım hepimizin yavrularını korusun bize ve eşlerimize bağışlasın...
bugn nst ye girdm 2 tane çok ufak sancım çıktı ama dikkate değer değilmiş yatış işlemlerim yapıldı kanım alındı......p.tesi saat 07:00 hastanede olacağım inşallah 9 da sezeryana gireceğim hamilelik yolunun sonuna geldim hayırlısı ile şimdi daha uzun bir yola başlayacağım :)))
kontesciim dün sanırım sen sormuştun bana ayrıntılı için erken değil mi diye? benim gebelik hikayem çok inişli çıkışlı geçti, o sebep doktor erken göndermek istedi. üçüz başladım, ikize indirildi müdahale ile sonra birininde kalbi durdu kendiliğinden. şu an içimde iki de ex fetüs var, bu sebeple kontrol edildi ama şükürki kızımız çok sağlıklı çıktı, rahatladık.
canım komşu sayılırız... bizim evden yürüyüş mesafesi 10 dakik hastane... inşallah bebeişler sağlıkla doğarlar da görüştürür kaynaştırırız :)))
yavrukirpicim daha önce maalesef hiç ikinci trimestırı göremeden yitirdim bebişlerimi(( o yüzden rahim ağzı yetmezliği var mı yok mu bilmiyoruz... rahim boyu 5 cm deyince baya bi rahatladı içim... ama şuan ki ölçüm önemli değil dedi doktor, çok şey ifade etmez dedi.. önemli olan 20. haftalardaki boyu dedi... ben yine de önlem amaçlı yapamaz mıyız dedim.. tabi seninkiler ikiz, tüp bebekle ve zor kavuştun korkuyorsun dedi, ama serkülajın risklerinden bahsetti.. bilmiyorum artık hayırlısı, sürekli dinleniyorum.. işteyim ama hep oturup uzatıyorum ayaklarımı... çok şükür Allahıma 13. haftayı bitirmek nasip oldu, bunlar bile ne kadar değerli benim için ((
Allahım hepimizin yavrularını korusun bize ve eşlerimize bağışlasın...
hituciii canım maşallah sana ve kızlarına... 25+4 oldun bugün... Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin prenseslerini... face de hiç girmiyorum bu aralar... buraya da sadece işte giriyorum... inşallah iyisindir canım... ciğer iğnesi vurulacak mısın? ben progynex bitti derken şimdi haftalık protulona başlıyorum önlem amaçlı... rahim boyu 5 cm ölçüldü doktorum serklaj illa şart değil sana dedi, şimdi serklajın da rikleri var kaş yapalım derken göz çıkarmayalım ben sürekli rahim boyunu ölçecem her kontrolde 20. haftalarda kısalırsa acil serkülaj yaparız, sen de şimdilik yine iğneye devam et dedi... bendeki durum bu... senin kızların kilosu ne kadar oldu, inşallah herşey yolundadır canım...
çok öpüyorum
ayy neroda doguruoo ühhhüüüü
cok duygulandım kızlarının resımelrını cek bol bol koy faceye falan gorelım tamammı
geranımonun oglanlara bayıdımya cok tatlılar masallah ıkısıde bırıı aynı annesı zaten
ya rabbım buyuk ALLAHIM nermın kulunu sag salım kurtar yrabbı er bebeıslrını kucagına zımba gıbı kalsınlar 3 ude o masadan ve dıegr tum hamıılelelr aminnnn.
günaydın kızlarr,
hayırlı cumalar, offf ne çok rüya gördüm gece yaaa başım ağrıyo walla.
sizler ne alemdesiniz kızlarrr?
Bak sıra sana gelmiş ne güzel hayırlısıyla alacaksın İnşallah bebişlerini kucağına
yavrukirpicim benim o düşükler genetik nedenden kaynaklıydı.. işte ikinci trimestırı hiç göremediğimden bende rahim ağzı yetmezliği var mı yok mu bilemiyoruz ya ben de bu iki bebeişi riske atmayım diye istedim... allah korusun çok zor bir şey beebk kaybetmek ama ilk trimestırda kaybetmekle onu içinde hissedip karnının öyle büyük olduğunu gördükten sonra kaybetmek daha farklı olur herhalde... neyse cuma cuma kötü şeylerden konuşmayalım, bugün bayram sayılır.. hava harika tatil başlıyor oleyyy :)))
kontescim bülent beye gidiyorum, daha önce maltepe üniye gidiyordum ama çok tavsiye eden oldu, bülent bey riskli gebeliklerde anadolu yakasındaki en iyi isim olarak anılıyor, ben de güven tıpa gidiyorum.. hem yakın hem iyi bir doktor bulduğum için çok şanslıyım... utkum da bülent beye gelecek kısmet olursa... sen kime gidiyorsun canım?
hayırlı cumalar herkese....
pgt canım evet bugün 25+4 olduk Allahın izniyle...
ciğer iğnesi hakkında dr um bişey söylemedi.haftaya kontrolüm var Allah nasip ederse ozaman sorcam inşaallah.seninkiler nasıllar canım benim....karnın büyümeye başlamıştır herhalde....
kiloları en son 450gr civarındaydı bakalım haftaya ne dicek dr.hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun...
hayırlı cumalar kızlar herkez iyidir inşallah......
aman ben gece bir uyandım boğazlarım şişmiş nasıl acıyor okadarda dikkat ediyorum kendime yani şimdi son 3 günde ilaçta içemiyorum nasıl geçiricem şimdi pazartesiye kadar
canım benim yaaa.. iyi haberlerini almak çok güzel... göbüş 12 den beri var, baya bi çıktı :)) bebekler de maşallah iyiler, aralarında büyüklük açısından ufak bi fark var, bi de ense kalınlıkları ölçüldü 1,6 ve 1,9 çıktı... keyif yapıyorlar içerde :)) son kontrolde bacak bacak üstüne atmış yatıyodu afacan :)) içimden iki oğlum olacak gibi geçiyor hayırlısı tabi ama insan merak ediyor... 22 mayısta kısmet olursa bebişlerin cinsiyetini de öğreneceğiz.. bizde durum bu canım...
sen de Allaha emanet ol, öpüyorum çok opuyorumnanaktan