Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydın kızlarr,

hayırlı cumalar, offf ne çok rüya gördüm gece yaaa başım ağrıyo walla.

sizler ne alemdesiniz kızlarrr?

Canım eğer rakamı (5 cm) odğru yazdıysan ne serklajı yahuu, rekor bir rahim boynu uzunluğundasın zaten. benim 3 cm şu an, ona bile gayet iyi takip edelim gerekirse dikiş atarız diyorlar, gerçi benim ikiz devam etse kesin gerekirdi de tekle sonuna kadar gidebilme ihtimalim var. serklaj 2.5 cm'nin altına düşmeden pek yapılmıyor, eğer ki geçmişte 2. trimesterda düşük hikayen yoksa

günaydın hayırlı cumalarrr

kontesciim dün sanırım sen sormuştun bana ayrıntılı için erken değil mi diye? benim gebelik hikayem çok inişli çıkışlı geçti, o sebep doktor erken göndermek istedi. üçüz başladım, ikize indirildi müdahale ile sonra birininde kalbi durdu kendiliğinden. şu an içimde iki de ex fetüs var, bu sebeple kontrol edildi ama şükürki kızımız çok sağlıklı çıktı, rahatladık.

canım bende hastanenin orda oturuyorum devlet hastanesinin

canım komşu sayılırız... bizim evden yürüyüş mesafesi 10 dakik hastane... inşallah bebeişler sağlıkla doğarlar da görüştürür kaynaştırırız :)))

yavrukirpicim daha önce maalesef hiç ikinci trimestırı göremeden yitirdim bebişlerimi (( o yüzden rahim ağzı yetmezliği var mı yok mu bilmiyoruz... rahim boyu 5 cm deyince baya bi rahatladı içim... ama şuan ki ölçüm önemli değil dedi doktor, çok şey ifade etmez dedi.. önemli olan 20. haftalardaki boyu dedi... ben yine de önlem amaçlı yapamaz mıyız dedim.. tabi seninkiler ikiz, tüp bebekle ve zor kavuştun korkuyorsun dedi, ama serkülajın risklerinden bahsetti.. bilmiyorum artık hayırlısı, sürekli dinleniyorum.. işteyim ama hep oturup uzatıyorum ayaklarımı... çok şükür Allahıma 13. haftayı bitirmek nasip oldu, bunlar bile ne kadar değerli benim için ((
Allahım hepimizin yavrularını korusun bize ve eşlerimize bağışlasın...

canım rahim ağzı yetmezliğine bağlı düşükler 2. trimesterda olur, bebek ağırlaşınca, o sebep muhtemelen senin rahim ağzına bağlı depğildir kayıpların. inşallah bu sefer sağlıkla sonuna kadar götürmek nasip olur.

Bak sıra sana gelmiş ne güzel hayırlısıyla alacaksın İnşallah bebişlerini kucağına

allah bunu sana bağışlasın canım
hepimizin okdar değişik sorunları ve kaygıları varki yardım etsin yarabbimm

inş canım...
sen bülent beyeemi gidiyorsun güven tıpta
bide bişe soracam bu rahim ağzı yetmezliğini nasıl anlıyo doktorlar testte felanmı

hayırlı cumalar herkese....
pgt canım evet bugün 25+4 olduk Allahın izniyle...
ciğer iğnesi hakkında dr um bişey söylemedi.haftaya kontrolüm var Allah nasip ederse ozaman sorcam inşaallah.seninkiler nasıllar canım benim....karnın büyümeye başlamıştır herhalde....
kiloları en son 450gr civarındaydı bakalım haftaya ne dicek dr.hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun...

yavrukirpicim benim o düşükler genetik nedenden kaynaklıydı.. işte ikinci trimestırı hiç göremediğimden bende rahim ağzı yetmezliği var mı yok mu bilemiyoruz ya ben de bu iki bebeişi riske atmayım diye istedim... allah korusun çok zor bir şey beebk kaybetmek ama ilk trimestırda kaybetmekle onu içinde hissedip karnının öyle büyük olduğunu gördükten sonra kaybetmek daha farklı olur herhalde... neyse cuma cuma kötü şeylerden konuşmayalım, bugün bayram sayılır.. hava harika tatil başlıyor oleyyy :)))

kontescim bülent beye gidiyorum, daha önce maltepe üniye gidiyordum ama çok tavsiye eden oldu, bülent bey riskli gebeliklerde anadolu yakasındaki en iyi isim olarak anılıyor, ben de güven tıpa gidiyorum.. hem yakın hem iyi bir doktor bulduğum için çok şanslıyım... utkum da bülent beye gelecek kısmet olursa... sen kime gidiyorsun canım?

cnm benim sağol senide okuyacağız allahın izni ile burdab doğuma giderkenopuyorumnanaktan

günaydın kızlarr,

hayırlı cumalar, offf ne çok rüya gördüm gece yaaa başım ağrıyo walla.

sizler ne alemdesiniz kızlarrr?

günydn cnm sanada hayır olsun rüyaların

Bak sıra sana gelmiş ne güzel hayırlısıyla alacaksın İnşallah bebişlerini kucağına

inşallah doudou cnm...

canım bende umutta başladım ama ikiz olduğunu öğrendikten sonra devlette riskli gebelik bölümüne gitmeye başladım
bülent beyi devlettede tanıyolar doğum yaptırabiliyomuş vs.banada çok tavsiye eden oldu
bend eşimdi sizden çoklu gebelikle ilgili güzel şeyler duyunca ona mı devam etsem diyorummm

hayırlı cumalar kızlar herkez iyidir inşallah......

aman ben gece bir uyandım boğazlarım şişmiş nasıl acıyor okadarda dikkat ediyorum kendime yani şimdi son 3 günde ilaçta içemiyorum nasıl geçiricem şimdi pazartesiye kadar

canım benim yaaa.. iyi haberlerini almak çok güzel... göbüş 12 den beri var, baya bi çıktı :)) bebekler de maşallah iyiler, aralarında büyüklük açısından ufak bi fark var, bi de ense kalınlıkları ölçüldü 1,6 ve 1,9 çıktı... keyif yapıyorlar içerde :)) son kontrolde bacak bacak üstüne atmış yatıyodu afacan :)) içimden iki oğlum olacak gibi geçiyor hayırlısı tabi ama insan merak ediyor... 22 mayısta kısmet olursa bebişlerin cinsiyetini de öğreneceğiz.. bizde durum bu canım...
sen de Allaha emanet ol, öpüyorum çok opuyorumnanaktan

hayırlı cumalarrr sanada canım geçmiş olsunnn dikakt etmek lazım hakketen hoş etsekde oluyo amaaa:)

Nerocuğum cnm seni hastanede ziyret etmek istiorum ama h.içi yaa kimse yok o yüzden belki süprizz yapabnilirsem yapacağım

öncelikle hayırlı sağlıklı olsunlar inşaallah.bende kızların olacak diye düşünüyorum.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…