Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ay ne güzel bir tabloydu o öyle..resimlere bayıldım şeker çok tatlısınız..organizasyonların süper olumunekankayizsmile

geçmiş olsun dalincim..moralini bozma sakın sağlıcakla alıcaksın erenle cemreyi kucağına inş...

gözün aydın canımmm....Benim küçüğümde emmekte baya zorlandı çeneleri güçsüzdü yoruluyodu ememiyecek die korkuyodum.çok şükür alıştı emiyo artık musab da alışır üzülme..
tekrar hayırlı olsun canım bebişlerinn..
canooo nasılsınnn..ewt emzirmek anne sütü çok önemliii
canom oldu kızzz 10 mayıs pazartesi sabah 9 da allahtan bir aksilik olmazsa sezeryana gireceğim bakalım,,,,artık tırsmaya başladım sanki.....ama ağrılarımdanda çok sıkıldım ya
hayırlı doğumlar olsun nerocumm...

nasılsın yarukirpicim bende bülent eiciye gittmek istemiştim ayrıntılı için olmamıştı..Ankaranın en iisi diyebilirim çok duydum adını..elif bebğin iyi olmasına çookk sevindimm..ya bizde ankaralı hamişler toplanalım ben çok istiyorum..

bizde gün geçtikçe büyüyoruz teyzeleri...bahar çiçeklerimi bugün banyo yaptırdık şimdi uyuyolar ...uykularımız tam düzene oturmasada ilk günkü kadar düzensiz değil artık...sanırım irem acıkıyo mıızrdanmaya başladı :)

Vilcim maşallah kızlarına,1,5 aylık olmuşlar bile.Şimdi tam ısırmalık olmuştur onlar.Yanlızmı bakıyorsun kızlarına?

vilciimm bence de bi ankara organizasyonu yakışır. benim bildiğim 4 kişiyiz( sen, ben, doudou, pamuk şeker), fazlası da varmı acaba?

geçmişe baktım kızlar herkes iyi çok şükür
ben çok heyecanlıyım yarın kontrole gideceğim,minişleri göreceğim inşallah iyilerdir bir sorun çıkmaz

bülent bey zannedersem semiha şakirde hasta bakmıyor sadece acil durumlara ve ameliyatlara giriyor olabilir birde interfilite kısmında onu bir kez görmüştüm, semiha şakirde yattım ben geçen hafta genelde asistanlar bakıyor olmadık bir durum görürlerse hocalarına soruyorlar..
ufaklıklar tam anlamıyla cadoloz:)

selam kızlar şimdi vaktim varken yazim uyarı yapim kendinize dikkat edin diye benim kaşıntılarım vardı bilirsiniz karaciğerle ilgili çıktı soonra lekeelenme gibi bi akıntı geldi iki gece serum verip eve gönderdiler bu arada ciğer geliştirici iğnelerimi yaptırdı dr um 48 saat erteleyebilirsek etkiler dedi 34. haftadan sonra gerek yok ama biz yine de önlemimizi alalım dedi sonra ben gözlerimde ssarılık gördüm hafif çok belirgin değildi dr um hemen tahlil verdi ağer yüksek çıkarsa bilirubin asla bekletemem bebekleri dedi nitekim benimkiler ertesi gün aldık sonucu ve yüksek çıktı dahiliye dr una filanda göründüm hepsi hemen doğum kararı verdi dr senin için çok riskli dedi bu arada ödemim yoktu ben iki günde öyle bir şiştimki ayaklarım anlatamam diz kapaklarım filan yok oldu resmen karaciğer böbrek fonksiyonlarımıda bozmuş sonra ertesi günü dr um cenazesi olduğu halde bitek beni doğurtmaya hastaneye geldi çok riskliymiş karaciğer yetmezliği filan oluşturabilirmiş hatta bi ara annemle babama hayati tehlikeye giricek yarını bile bekleyemezdik dedi çok şükür doğum oldu ama benim ödemler daha dün geçti şimdi tekrar tahlillerim yapılıyo herhangi hasar vs varmı diye çok şükür değerler düşmeye başlamış belki bi üni. hastanesinde bi düre tedavi bile görebilirsin dediler bana tahlilimin yüksek çıktığı gün dr resmen hastaneyi ayağa kaldırdı aman kızlar yazdım bi kaşıntdır göz sarıllığıdır diye kendinizi umursamamazlık etmeyin Allah korusun çok ciddi şeyler çıkabiliyo

geranimo cnm senin yaşadığın gebelik alerjisi bu tamamen alerji bağlıda olabilirdi
karaciğer ve safra kesesi enzimlerinin bozukluğundan ....sende bu saydıklarım olduğu içn gebeliği sonlandırdılar bendede oldu hemdne 12 haftalıkken şiştim kaşınmaktan ama benimki alerjik çıktı
hee tabi safra kesesi ve karaciğer tahlilleri sonucu çıkana kadar eğer sendeki gibi bi duurm olsaydı
bebeklerimi öldüreceklerdi...çok şükür atlattık
sanada çok geçmiş olsun cnm

arkadaslar var ya ne sıkıntılar yaşamış burdaki herkes
hala da yasamaya devam ediyorum ,Rabbim yardımcımız olsun..

maşallah yeni hamişler var,hayırlı olsun,
nero canım hayırlısıyla sağlıkla kavuş tavrularına canımmm,dualarım seninle inşallahh..
geranimo canım doğum yapmışsın hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsunlar inşallahh..

selam aerkadaslar bende aranıza yenı katıldım 18 haftalık hamıleyım ıkızlerım olacak tecrubelerınızı benımlede paylasırsanız cok sevınırım.

maşallah canım,
hayırlı uğurlu olsun,
genel olarak bu topikte yavaş yaaş herşey paylaşlıyor,bu topikle doğuruyoruzz,
ay ne güzellllopuyorumnanaktan

kızlar bişey soracagım bebişlerinizi karnınızdahareket ederken ilk kaç haftalıkken farkettiniz

vilcğm sağol cnm,,,,,,,,

amin cnm inşallah...

selam aerkadaslar bende aranıza yenı katıldım 18 haftalık hamıleyım ıkızlerım olacak tecrubelerınızı benımlede paylasırsanız cok sevınırım.

hayırlı olsun sophi allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.....

Kızlar dün kontrolümüz vardı.Çok güzel geçti.1 hafta öndeymiş benim melekler Hareketliydiler,özellikle üstteki zıp zıp zıpladı. Ense kalınlıkları 1,2 falandı sanırım.Kan verdim,çarşamba sonucunu göstereceğim. Sata göre önde giden bebeklerin erkek olma yüzdesi fazlaymış diye duydum.Yani topiğimizdeki bir arkadaşa doktoru öyle söylemiş.Ben doktoruma sordum,yok öyle bir şey dedi.sizce bu tezin bu doğrulluk payı var mı?Doktorumda güveniyorum ama merak işte. Cinsiyet tahmini yapmadı bu arada..sAĞLIKLI OLMALARI İLK TEMENNİM ELBETTE.aNCAK BİR TANESİ KIZ OLURSA ÇOK MUTLU OLACAĞIM BİR GERÇEK.hAYIRLISI TABİKİ

Canım kolay gelsin,anlaşılan kilo vermeye çalışıyorsun.Ben de doğumdan sonra,hemen olamayacak biliyorum, diyete gireceğim sanırım.Şimdiden 3 kilo kadar aldım.
Sizler kaç kilo ile tamamladınız doğumu ya da hamile olan arkadaşların kilo durumları ne alemde

16 kilo ile bitirdim ben,
doğumdan 10 gün sonra hepsi gitmişti,
fakat şimdi neredeyse doğum kiloma yaklaştım yine,hızla kilo alıyorum ben de..

bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim allah sonuna kadr hayırlısını versin ....

ben 13 kilo aldım p.teside inşallah doğuma gireceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…