- 3 Ağustos 2009
- 1.032
- 3
iyigecelr kızlar ..yazamadım bayadır...
malum eşim seyhatte ve annem bende ve çılgınlar gibi evdeki herşeyi makinaya sığan herşeyi yıkıyor
gardolabımı boşalttı atılcakları attık....baharlık ve yazlıkları çıkardık...
bugünde ben heryeri hijjen yaptımmmmmmmmmm.................
veee yarın sabah kahvaltımda hymarry ,yavrukartallar ve canan var kızlarrrrrrrrr süper geçeceğine eminimm şimdiden heycanlıyım
ay ne güzel bir tabloydu o öyle..resimlere bayıldım şeker çok tatlısınız..organizasyonların süper olumunekankayizsmile
geçmiş olsun dalincim..moralini bozma sakın sağlıcakla alıcaksın erenle cemreyi kucağına inş...kızlar ben geldımde pek hayırlı haberlerle gelmedım 27.haftaya kadar dogum yapmasam opup basıma koycam mafoldumben aletlere bagladılar benı olece beklettıler
dr um geldı gıttı hemsıreler serumlar bıraz kaldım orda yasamın sınırında dogum yapabılırmısım hastanede kalmanın bır faydası yok dedıelr ewe gonderdıelr cok cok ıyı dınlenmem gerekıor
artık dr um yapcak bısey yok dedı ılacları ve serumu zamanında alıp yatacaksın dedı cok moralım bozuk eger her an dogum yaparsam bebekelrım yasamın sınırında olacakalr yanı buyuk ıhtımalle yasamıcakalr
solıcek bısey bulamıorum dua edın nolur cok krıtık gunler var onumde 26 ıncı haftayı bı devırsem cok buuyk olcude rısk kalkıcka ortadan rabbım sana emanet dedım ve yatıorum sukur bakanlarım var moraller bozuk sancım bıraz hafıfledı agrı kesıcılerle 1 hafta sonra gene gıdıcez hastaneye kontrole
ALLAHIM herkesın yarıdmcısı olsun kızlar
gözün aydın canımmm....Benim küçüğümde emmekte baya zorlandı çeneleri güçsüzdü yoruluyodu ememiyecek die korkuyodum.çok şükür alıştı emiyo artık musab da alışır üzülme..Merhaba herkese
Aldım bebişlerimi sonunda cuöartesi günü şükürler olsun...
Kızım masaALLAH cok iyi yemesinde de sorun yok ama oglumu hep midesinden beslemişler cenesi cok güçsüz o yüzden zorlanıyo biraz ama gececek inş bugunumuzede şükür ....
Sizler nasılsınız iyisiniz inş gercekten yorucu bana karında dursa daha iyi diyenleri cok iyi anladım orda beslemek büyütmek daha kolay onlar agladıkca bende aglıyorum bilmiyorum hiç kıyamıyorum süper ötesi bir duygu ALLAH hepinize tattırsın inş
tekrar hayırlı olsun canım bebişlerinn..selam kızlar napıyosunuz biz iyiyiz ama size bakmaya gelemiyorum doğuran varmı aranızda valla nerocum seni bekliyoruz artık bak sanırım doğurmadın daha bugün sarılık için tekrar tahlilimiz vardı çok şükür düşük çıktı mama ve anne sütü sağma şeklinde beslenmeye çalışıyoruz ama bu süper bişeymiş kızlar ya bu kadar mükkemmel olucağnı tahmin etmiyodum Allahım hepinize zamanında sıkıntısız doğumlar nasip etsin inşallah
canooo nasılsınnn..ewt emzirmek anne sütü çok önemliiiselam canlarrr nasılsınızzz resimlerimiiz beğenenlere teşekkürler birsencim canıma rkadaşım biizm için çok yoruldu yaaa hiç bişi hazırlamam dememize reğmen durmamış yineden vallahi çok eğlenceli geçt,i herkes ikiz annesi olunca birbirinin halinden iyi anlıyo telk bebekliler durmadan öğüt ver,yo sanıyolarki iki bebektetede herşey tek bebek gibi anlamıyolar biiz bizi en iyi biz anlarız hymaryy için de değişiklik oldu umarım biraz morel olmuştur gerçi sonra bi kişiye canı sıkıldı ama ne yapalımmm
dualar sareye kızlarrr pazartesi burdan bize güzle haberler versin allah rızası için dua edin sareye basit başka bi hastalık olsunnnn
kaswacımm keşke gelebilseydinnn gerçi bizdede hata var aslında geç haber verdikk sana umarım seninlede tanışmak nasip olurrr senin kuzlarıda koklarım bi günnn
kızlar nesefin bilgisayarı çökmüşş gayet iyi merak etmeyinnn
bizden böyle işteee
medice kuzualr ne alemde ne zaman çıkıolarrr
nero doğum tarihi belli oldumu kuzzz ben kaaçırmış olabilirimdeeee
doudocum nasıl gidiyo annelik gerenimocum sende durumlar nasılll taze annelerrrr sütünüzü verinm emzirmeye çalışın emmiyolarsa sağın ama mutlaka verin bi şekildeeee
hayırlı doğumlar olsun nerocumm...canom oldu kızzz 10 mayıs pazartesi sabah 9 da allahtan bir aksilik olmazsa sezeryana gireceğim bakalım,,,,artık tırsmaya başladım sanki.....ama ağrılarımdanda çok sıkıldım ya
merhaba kızlar,
biz doktordan geldik şimdi, şükürler olsun ayrıntılımız çok iyi çıktı, kızımızda görülebilen bir sorun çıkmadı, gelişimi de bir hafta önden gidiyormuş, 200 gr olmuş. çok rahatladık, sevindik Allah tüm hamilelerin gönlüne göre versin, herkes hayırlı güzel haberlerle dönsün inşallah.
dalincim senin adına da çok sevindim, inşallah herşey yoluna girecek sen yeterki strese girme dinlen, bebişlerini tutabildiğin kadar tut içinde, inşallah her geçen gün biraz daha rahatlayacaksın, onlar büyüdükçe.
Utkum ben Ankara'dayım, Recai Pabuçcu'ya gidiyorum, bugün Eyüp Ekici'ye gittim detaylı ultrason için.
bizde durumlar böyle kızlar, Allah hepimize sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin.
nasılsın yarukirpicim bende bülent eiciye gittmek istemiştim ayrıntılı için olmamıştı..Ankaranın en iisi diyebilirim çok duydum adını..elif bebğin iyi olmasına çookk sevindimm..ya bizde ankaralı hamişler toplanalım ben çok istiyorum..