Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

aayyy ben de hamileyken izledim yabancı damatı,100 kere verseler yine izlerim,

artvinli çok şık harika canım,güle güle sağlıkla giyersin inşallah..

nerocum maşallah, hedeften sapmayacaksın demekki. heyecanla bekliyorus güzel kızlarının resimlerini. geronimonun oğluşlarına bayıldım yaa, maşallah nekkadar tatlılar.

ya kızlar starda bu hafta 16:00-18:30 saatleri arasında yabancı damadın tekrarı yayınlanmaya başladı. çok da severdim, hoşuma gitti seyrediyorum ama hergün bişey aşermeye başladım, dün deli gibi fıstıklı baklava istedi canım, kociş aldı geldi neyseki, bugün de çiköfteleri yemezler mi? offf hiç de dayanamam, kendime yalancı çiğköfte yapıyim bari, etsiz nefsimi körelteyim. artık programları da seçip seyretmek lazım sanursam :)

:roflol:bende sendedin bende.geçen gün canım ailemi izlerken nasıl özendirerek yediler kebaplarıı,soluğu eşimle kebapçıda aldıkcokacimcoook.Çiğköftenin etsiz olanları satılıyor canım.eşin sorarsa verirler satılan yerlerde.

aayyy ben de hamileyken izledim yabancı damatı,100 kere verseler yine izlerim,

artvinli çok şık harika canım,güle güle sağlıkla giyersin inşallah..

Canım bencede çok şık,ama netten baktım almadım.eşim almış bugün oda çok şık çok beğendim.bayanssulusmile

bende 10 haftalıkken bıraktım lekelenmelerim oluyodu sonra dr yine başlattı ama benim leklenmelrim geliyo diye ben içmiyorum acaba bişe olurmu aklıma takıldı şimdi

bende 10 haftalıkken bıraktım lekelenmelerim oluyodu sonra dr yine başlattı ama benim leklenmelrim geliyo diye ben içmiyorum acaba bişe olurmu aklıma takıldı şimdi

Benim kanama içerde görülüyordu,ona rağmen dr.kanamayı artırmasın diye bıraktırmıştı.

nerocum maşallah, hedeften sapmayacaksın demekki. heyecanla bekliyorus güzel kızlarının resimlerini. geronimonun oğluşlarına bayıldım yaa, maşallah nekkadar tatlılar.

ya kızlar starda bu hafta 16:00-18:30 saatleri arasında yabancı damadın tekrarı yayınlanmaya başladı. çok da severdim, hoşuma gitti seyrediyorum ama hergün bişey aşermeye başladım, dün deli gibi fıstıklı baklava istedi canım, kociş aldı geldi neyseki, bugün de çiköfteleri yemezler mi? offf hiç de dayanamam, kendime yalancı çiğköfte yapıyim bari, etsiz nefsimi körelteyim. artık programları da seçip seyretmek lazım sanursam :)

hakkaten sıksam demekki 39-40 haftada doğurucam bugnde çok şükür dikkate alınmayacak 2 sancım cıktı dr maşallah diyor....

aynen bende bayıldım çok tatlılar erkekler yahu....

hakkaten çok keyifli dizi ya bende seyrediyorm ama pazartesiden sonra seyredebilirmiym bilmemsempatiksalakcinni

nerocum mama sormuşsun canım ilk önce bebelac ın prematüresi ni aaldırdılar ama yaramadı benimkiler her mama emdikten sonra ishal çıktılar bide mamada naparsan yap içinde pürüzler kalıp biberonun ağzını tıkıyodu yavrularım ememiyolardı yoruluyolardı sonra aptamil pre ye geçtik ve çok şükür ne ishal olayı nede tıkanma sorunu yaşadık ve daha uzun süre tok tutuyo şuan nou kullanıyorum ilkönce sağıyorum kendimi arkadanda mama takviyesi yapıyorum

evet cnm bende genelde okuyorum aptamil veriyorlarmış ama ayrıca da aptamilde kabızlık şikayetide çok okudumbilmiyorumkismile

http://www.kobikent.com/uploads/products/P19592_100318143153.jpg

?
Kızlar hem şık olsun hemde kullanışlı olsun istiyorum.sizce bu takım nasıl?
cnm çok şık hastane içinmi düşündün

kızlar nasılsınız bişey soracam siz corasprini kaç ayına kadar kullandınız orene bilirmiyim

ben 3,5 - 4 ay kullandım

nero cnm buradayım geçmişteydimmm

çok uykum geldi yawss bugün çok gezdimmm valla annem buradayken geziyom işteeeee
nero cnm hayırlı doğum olsun cnm .......

herkese merhaba....
çoğunlukla yazmasamda takibimdesiniz....
kirpicim herşeyin yolunda olması ne güzel....maşaallah....
nerocum sıra sana gelmiş listeye baktımda...Allahım yar ve yardımcın olsun cnaım....
kız dalin yine ruh halin zigzaglar çiziyor.yerim benseni...yat dinlen bol bol..kendi evindesin hesap soranın yok karışanın yok bildiğim kadarıyla...bebeklerin kilolarını öğrenebildinmi?
hepinizi öpüyorum...

yok cnm ogrenemedım dr lar bana bakıoalr bebekelrle ılgılenen yokkı lülülülülülü onalr gayet ıyuıler ve rahatlar yerım ben onları

ayy neroda doguruoo ühhhüüüü
cok duygulandım kızlarının resımelrını cek bol bol koy faceye falan gorelım tamammı
geranımonun oglanlara bayıdımya cok tatlılar masallah ıkısıde bırıı aynı annesı zaten
ya rabbım buyuk ALLAHIM nermın kulunu sag salım kurtar yrabbı er bebeıslrını kucagına zımba gıbı kalsınlar 3 ude o masadan ve dıegr tum hamıılelelr aminnnn.

merhaba canım.. ben de 13 haftalık monokoryonik diamniyotik tek yumurta ikizlerine hamileyim.. inşallah sağ salim alırız kucağımıza... bu forumda fazla yok maalesef tek yumurta ikizi... bu yüzden seni gördüğüme daha ayrı bir sevindim...
Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin... çok güzel bir duygu gerçekten :emir_bebek: :emir_bebek:

canım merhaba bende şaşkınım ama mutluyum sadece sağlıklı olmaları için dua ediyorum bi endişem o herkes gibi benimde ama çok şey söyleniyo kafamı bulandırmak istmiyorum
ii şeyler düşünüyorum allah herşeyin en iyisini bilir muhakkak
rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi

ileriki sayfada gördüm cnm herşey iyimiş çok sevindim.....

hayırlı olsun cnm kuzuların......

dalinciğim çok sevindim cnm bak iyi oldu başka dr rahatlamışsındır sende biraz da olsa...

cnm evet sıra bana geldi p.tesi inşallah hayırlısı ile alacağım kucağıma :)

teşekkür ederim canım

günaydın kızlarr,

hayırlı cumalar, offf ne çok rüya gördüm gece yaaa başım ağrıyo walla.

sizler ne alemdesiniz kızlarrr?

bende cemre koyucam dıe herkese cemre dmeıstım :) fatoscum cok haklı ısım bulamıcaz hata fatosund akanına ben gırmıstım cemre koy dıye :)))
yawru kırpım hersyeın guzel cıkmasına cok cok sevındım masallah kızına yerım ben onalrın hepsını
artvınlıcım fatoscum cok saolun benı dusunmenız bnm ıcın uzulmenız benı hem mutlu edıor hem duygulandırıor meger tanıdık tanımadık ne cok sevenımız varmıs rabbım gonlunuze gore versın sızı ve kuzualrınızı ALLAH a emanet edıorum hepınız ıcın tek duan sag salım sorunsuz bır sekıdle bebekelrınızı kucagınıza almnızdır en gzuel duada budur bence

benim kızımın birinin adınıda cemre koymayı düşünüyoduk..
bu yazılar sayesinde çocuklara koycak isim bulamıycaz :bbo:: bbo:: bbo: :1shok:

sormayın.. benim için cemre adı daha bi anlamlıydı... cemreler düşerken transfer edildi benim tek embriyo içime... ve de o karışık havalarda tutundu... hep aklımdan kızım olursa adı cemre diyordum hep... şok oldum o programı görünce... şimdi esra ve zehra isimlerini düşünüyorum kızlarım olursa.. gerçi şimdiden isim falan da düşünmek istemiyorum... bir yandan da ben çok konuşuyorum karnımdakilerle... onlara ismiyle hitap etmek istiyorum... cinsiyetini öğrenince koyarım herhalde dayanamayıp :))) bilmiyorumkismile

hituciii canım maşallah sana ve kızlarına... 25+4 oldun bugün... Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin prenseslerini... face de hiç girmiyorum bu aralar... buraya da sadece işte giriyorum... inşallah iyisindir canım... ciğer iğnesi vurulacak mısın? ben progynex bitti derken şimdi haftalık protulona başlıyorum önlem amaçlı... rahim boyu 5 cm ölçüldü doktorum serklaj illa şart değil sana dedi, şimdi serklajın da rikleri var kaş yapalım derken göz çıkarmayalım ben sürekli rahim boyunu ölçecem her kontrolde 20. haftalarda kısalırsa acil serkülaj yaparız, sen de şimdilik yine iğneye devam et dedi... bendeki durum bu... senin kızların kilosu ne kadar oldu, inşallah herşey yolundadır canım...
çok öpüyorum

X