Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerocum maşallah, hedeften sapmayacaksın demekki. heyecanla bekliyorus güzel kızlarının resimlerini. geronimonun oğluşlarına bayıldım yaa, maşallah nekkadar tatlılar.
ya kızlar starda bu hafta 16:00-18:30 saatleri arasında yabancı damadın tekrarı yayınlanmaya başladı. çok da severdim, hoşuma gitti seyrediyorum ama hergün bişey aşermeye başladım, dün deli gibi fıstıklı baklava istedi canım, kociş aldı geldi neyseki, bugün de çiköfteleri yemezler mi? offf hiç de dayanamam, kendime yalancı çiğköfte yapıyim bari, etsiz nefsimi körelteyim. artık programları da seçip seyretmek lazım sanursam :)
aayyy ben de hamileyken izledim yabancı damatı,100 kere verseler yine izlerim,
artvinli çok şık harika canım,güle güle sağlıkla giyersin inşallah..
kızlar nasılsınız bişey soracam siz corasprini kaç ayına kadar kullandınız orene bilirmiyim
kızlar nasılsınız bişey soracam siz corasprini kaç ayına kadar kullandınız orene bilirmiyim
bende 10 haftalıkken bıraktım lekelenmelerim oluyodu sonra dr yine başlattı ama benim leklenmelrim geliyo diye ben içmiyorum acaba bişe olurmu aklıma takıldı şimdi
nerocum maşallah, hedeften sapmayacaksın demekki. heyecanla bekliyorus güzel kızlarının resimlerini. geronimonun oğluşlarına bayıldım yaa, maşallah nekkadar tatlılar.
ya kızlar starda bu hafta 16:00-18:30 saatleri arasında yabancı damadın tekrarı yayınlanmaya başladı. çok da severdim, hoşuma gitti seyrediyorum ama hergün bişey aşermeye başladım, dün deli gibi fıstıklı baklava istedi canım, kociş aldı geldi neyseki, bugün de çiköfteleri yemezler mi? offf hiç de dayanamam, kendime yalancı çiğköfte yapıyim bari, etsiz nefsimi körelteyim. artık programları da seçip seyretmek lazım sanursam :)
nerocum mama sormuşsun canım ilk önce bebelac ın prematüresi ni aaldırdılar ama yaramadı benimkiler her mama emdikten sonra ishal çıktılar bide mamada naparsan yap içinde pürüzler kalıp biberonun ağzını tıkıyodu yavrularım ememiyolardı yoruluyolardı sonra aptamil pre ye geçtik ve çok şükür ne ishal olayı nede tıkanma sorunu yaşadık ve daha uzun süre tok tutuyo şuan nou kullanıyorum ilkönce sağıyorum kendimi arkadanda mama takviyesi yapıyorum
cnm çok şık hastane içinmi düşündünhttp://www.kobikent.com/uploads/products/P19592_100318143153.jpg
?
Kızlar hem şık olsun hemde kullanışlı olsun istiyorum.sizce bu takım nasıl?
nero cnm buradayım geçmişteydimmm
çok uykum geldi yawss bugün çok gezdimmm valla annem buradayken geziyom işteeeee
nero cnm hayırlı doğum olsun cnm .......
herkese merhaba....
çoğunlukla yazmasamda takibimdesiniz....
kirpicim herşeyin yolunda olması ne güzel....maşaallah....
nerocum sıra sana gelmiş listeye baktımda...Allahım yar ve yardımcın olsun cnaım....
kız dalin yine ruh halin zigzaglar çiziyor.yerim benseni...yat dinlen bol bol..kendi evindesin hesap soranın yok karışanın yok bildiğim kadarıyla...bebeklerin kilolarını öğrenebildinmi?
hepinizi öpüyorum...
merhaba canım.. ben de 13 haftalık monokoryonik diamniyotik tek yumurta ikizlerine hamileyim.. inşallah sağ salim alırız kucağımıza... bu forumda fazla yok maalesef tek yumurta ikizi... bu yüzden seni gördüğüme daha ayrı bir sevindim...
Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin... çok güzel bir duygu gerçekten
ileriki sayfada gördüm cnm herşey iyimiş çok sevindim.....
hayırlı olsun cnm kuzuların......
dalinciğim çok sevindim cnm bak iyi oldu başka dr rahatlamışsındır sende biraz da olsa...
cnm evet sıra bana geldi p.tesi inşallah hayırlısı ile alacağım kucağıma :)
bende cemre koyucam dıe herkese cemre dmeıstım :) fatoscum cok haklı ısım bulamıcaz hata fatosund akanına ben gırmıstım cemre koy dıye :)))
yawru kırpım hersyeın guzel cıkmasına cok cok sevındım masallah kızına yerım ben onalrın hepsını
artvınlıcım fatoscum cok saolun benı dusunmenız bnm ıcın uzulmenız benı hem mutlu edıor hem duygulandırıor meger tanıdık tanımadık ne cok sevenımız varmıs rabbım gonlunuze gore versın sızı ve kuzualrınızı ALLAH a emanet edıorum hepınız ıcın tek duan sag salım sorunsuz bır sekıdle bebekelrınızı kucagınıza almnızdır en gzuel duada budur bence
benim kızımın birinin adınıda cemre koymayı düşünüyoduk..
bu yazılar sayesinde çocuklara koycak isim bulamıycaz :bbo:: bbo:: bbo: :1shok: