- 16 Şubat 2010
- 1.289
- 10
yavrukirpi ve dalin'den güzel haberler aldık neşemiz yerine geldi inş. ptsi günü bende güzel haberlerle gelirim sizlere...
Dalincigim kesinlikle duygusal olman cok normal ama inşaallah herşey yolunda gidecek iyi düşünelim iyi olsun herşey...
herkese merhaba....
çoğunlukla yazmasamda takibimdesiniz....
kirpicim herşeyin yolunda olması ne güzel....maşaallah....
nerocum sıra sana gelmiş listeye baktımda...Allahım yar ve yardımcın olsun cnaım....
kız dalin yine ruh halin zigzaglar çiziyor.yerim benseni...yat dinlen bol bol..kendi evindesin hesap soranın yok karışanın yok bildiğim kadarıyla...bebeklerin kilolarını öğrenebildinmi?
hepinizi öpüyorum...
hituciiiiiiiiiiii ya nerelerdesin seeeeeeeeeeen.Hiç haberdar etmiyorsun kendinden,bakk dua et sen kuzularına yoksa çok kızıcaktımlmaz:
kızlar ya bebeklerin tersmi düzmü olduğunu nasıl anlıyorsunuz???biz 25+3 haftalık oldun Allahın izniyle.anlamam gerekirmi acaba???:uhm:
kızlaarrrr, 12:30da ayrıntılı ultrasona gidicemmmm, çok heyecanlıyımm eyvahedigeldismilem
bende ikizlerime hamileyim tek yumurta olduğunu söyledilerrr
13.haftamda öğrendim çok şükür iyiler şuan
inş allah hepimize sağlıklı doğumlar ve evlatlar nasip etsinn
kızlar yenı dr uma gıttım cok guzel bakıldı ılgıneıldı duzensız bır kaç sancı gordugunu soledı fakat bu sancıalrın suan ıcın dogum getırecek kadar kuvvetlı olmadıgını soeldı dıger dr umun verdıgı ılaclarında bu sancıalrı hafıfletmıs olabılıcenı soledı suan ıcın tehlıkelı bır durum yokmus ama dınlenmeye devam ayakta durmak kesınlıkle yasak sancıalrımı tetıkleyebılırmıs
erken dogum rıskımın oldugunu soeldı fakat suan ıcın bole bı durum yok sancıalrın cok kuvvetlı deıl dedı acılma yokmus amnıyotık sıvı gayet ıyıymıs ılacları kullanmaya devam ,
bebekelrımıde gordum bıraz sıkısmıslar artık ama dr amcaları dedıkı bu kadar kucuk bır alana sıkısıpta bole hareketlı bebekelr gormedım dedı bırde maşallah cektı durumalrı gayet ıyı ama kızım bıraz canavar olucak kardesını dovuor :)))
duyduklarıma sevınsemmı uzulsemmı bılemedım rısk hala devam edıor ama hafıflemıs olarak her an cogalabılır rabbım hayırlısnı versın ıns
cok mayısıgım uykum var esım yanımda uyumam konusundaısrar edıor
sımdılık benden bukadar kızlar
herkese merhaba....
çoğunlukla yazmasamda takibimdesiniz....
kirpicim herşeyin yolunda olması ne güzel....maşaallah....
nerocum sıra sana gelmiş listeye baktımda...Allahım yar ve yardımcın olsun cnaım....
kız dalin yine ruh halin zigzaglar çiziyor.yerim benseni...yat dinlen bol bol..kendi evindesin hesap soranın yok karışanın yok bildiğim kadarıyla...bebeklerin kilolarını öğrenebildinmi?
hepinizi öpüyorum...
ileriki sayfada gördüm cnm herşey iyimiş çok sevindim.....
hayırlı olsun cnm kuzuların......
dalinciğim çok sevindim cnm bak iyi oldu başka dr rahatlamışsındır sende biraz da olsa...
cnm evet sıra bana geldi p.tesi inşallah hayırlısı ile alacağım kucağıma :)
kızlar ya bebeklerin tersmi düzmü olduğunu nasıl anlıyorsunuz???biz 25+3 haftalık oldun Allahın izniyle.anlamam gerekirmi acaba???:uhm:
yavrukirpi cnm yazdım gördünmü kuzum
http://www.kobikent.com/uploads/products/P19592_100318143153.jpg
Kızlar hem şık olsun hemde kullanışlı olsun istiyorum.sizce bu takım nasıl?
kızlar meraba....
bugün sabah dr daydık şeker yüklemem yapıldı malesef yüksek çıktı çokkkk canım sıkıldı sınır 145 benim 155 çıktı. dr 100 lük yükleme istedi haftaya ve diyet verdi karbonhidratlardan ve şekerli herşeyden uzak dur dedi. of ya annem şeker hastası benim kalıtımsalolabilirmiş.. dua edin nolur normal çıksın şekerim haftaya...
kendime moral vermek için bugün bebişlerimin sepetini kapı süsünü şeker malzemelerini aldım.. çok severek aldım rabbim hayırlısı ile dağıtmayı nasip etsin inşallah... yarında üst baş tamamlıycaz inşallah... bi geceliğim kaldı onuda bulamadım
artvinli bayıldım canım buna ya nerde satılıyo bu canım banada söle.... kıskandım :)))
işte böle bide geçmişi okiyim.....
dorukcumm sınırın birazzzcık üzeirnde sadece, hafif bir diyetle sınırlar içine dönebilirsin bence canım, hiiiç kendini sıkma boşunaa
kızlar meraba....
bugün sabah dr daydık şeker yüklemem yapıldı malesef yüksek çıktı çokkkk canım sıkıldı sınır 145 benim 155 çıktı. dr 100 lük yükleme istedi haftaya ve diyet verdi karbonhidratlardan ve şekerli herşeyden uzak dur dedi. of ya annem şeker hastası benim kalıtımsalolabilirmiş.. dua edin nolur normal çıksın şekerim haftaya...
kendime moral vermek için bugün bebişlerimin sepetini kapı süsünü şeker malzemelerini aldım.. çok severek aldım rabbim hayırlısı ile dağıtmayı nasip etsin inşallah... yarında üst baş tamamlıycaz inşallah... bi geceliğim kaldı onuda bulamadım
artvinli bayıldım canım buna ya nerde satılıyo bu canım banada söle.... kıskandım :)))
işte böle bide geçmişi okiyim.....