canım bende umutta başladım ama ikiz olduğunu öğrendikten sonra devlette riskli gebelik bölümüne gitmeye başladım
bülent beyi devlettede tanıyolar doğum yaptırabiliyomuş vs.banada çok tavsiye eden oldu
bend eşimdi sizden çoklu gebelikle ilgili güzel şeyler duyunca ona mı devam etsem diyorummm
öncelikle hayırlı sağlıklı olsunlar inşaallah.bende kızların olacak diye düşünüyorum.opuyorumnanaktan
canım bülent bey zaten semiha şakirde doktor... ben de en çok o yüzden tercih ettim.. açıkçası devletteki doktorlara daha çok güveniyorum... güven tıp çok hoş bir yer değil (eski ve küçük) ama bülent bey için değer... muayenehanesi gayet güzel..
bülent bey güven tıpta sadece akşamları ve cumartesi çalışyıor, bu durum da işime yarıyor.. işten izin almak zorunda kalmıyorum... sadece biraz yoğun, çok talep eden var onu... eşimin iş arkadaşı gebe.. onun eşi de kartalda doktor, ona da hastanedekiler bülent beyi önermişle.. (yani doktorlar bile birbirlerine onu öneriyorlar :))))
biz de onların tavsiyesiyle gittik... çok memnunum... Allah bozmasın :))
hayırlı cumalarrr sanada canım geçmiş olsunnn dikakt etmek lazım hakketen hoş etsekde oluyo amaaa:)
Nerocuğum cnm seni hastanede ziyret etmek istiorum ama h.içi yaa kimse yok o yüzden belki süprizz yapabnilirsem yapacağım
ay ıns nerocummm sız ozaman buradan gocersınız dogum yapmıs anneler topıgıne takılrısınız bızı unutursunuzlmaz:
nero cnm annem bugün gidecek
Hayırlı Cumalar kızlaaaar, bizim de az kaldı, Mayıs 20 den sonra bekliyoruz
hııım daha ii ozaman ben zaten semiha şakire gidiyorum ona giderim mademmm
güventıpta ssk geçiyomu peki canımm
bende düşüneyim bunu zaman kaybetmeden zaten 24 mayısta devlette randevum var ayrıntılı ultrason için ondan önce bide ona gideyim bariiii
sağol canım bilgilendirdiğin için
canım bülent bey zaten semiha şakirde doktor... ben de en çok o yüzden tercih ettim.. açıkçası devletteki doktorlara daha çok güveniyorum... güven tıp çok hoş bir yer değil (eski ve küçük) ama bülent bey için değer... muayenehanesi gayet güzel..
bülent bey güven tıpta sadece akşamları ve cumartesi çalışyıor, bu durum da işime yarıyor.. işten izin almak zorunda kalmıyorum... sadece biraz yoğun, çok talep eden var onu... eşimin iş arkadaşı gebe.. onun eşi de kartalda doktor, ona da hastanedekiler bülent beyi önermişle.. (yani doktorlar bile birbirlerine onu öneriyorlar :))))
biz de onların tavsiyesiyle gittik... çok memnunum... Allah bozmasın :))
eminenisa canım bülent kars güven tıpta akşamları ve cumartesileri hasta bakıyor.. kendi muayenehanesi var içinde... randevu için onun sekreterini arıyorsun çok dolu olduğundan biraz geç veriyorlar randevuyu (en azındana radığın günden iki hafta sonraya alabiliyorsun) ama kesinlikle tavsiye ederim... ben de bu kadar öneriyorlardı niye diyordum, gidince anladım... daha önce bahçecide bora cengiz diye bir riskli gebelik doktoruna gidip çok beğenmiştim onu.. karşıda olduğu için gidememiştim.. bülent beyi görene kadar da herkesi bora beyle kıyaslayıp beğenmedim.. ama bülent beyi görünce eşim de ben de çok beğendik.. çok ilgili herşeyi açıklıyor sıkılmadan
dragos güven tıp merkezini ararsan seni randevu için yönlendiriler canım.. şuan yanımda kartı olmadığı için numarasını veremeyeceğim..
bu arada hayırlı olsun gebeliğin :CüvCüv:
canım güven sgk ile anlaşmalı, tahlillerde muayenede sgk ne fark istiyorsa onu ödüyorsun.. bülent beyin randevu ücreti de 50 TL.. ama şunu söyleyim.. ilk randevum 10+4 günlükkendi, ikincisi 12+5 yani 15 gün geçmişti aradan ama ikinci randevuda ücret almadı... anladığım kadarıyla üstüste ücret almıyor .. yani maddi manevi memnunum :)))
anladım canım.. devlette ya da özel üni hastanelerinde hocaya çıkmıyorsan hep stajerler bakıyor ve her seferinde doktor değişiyor... aynı kişinin takip etmesi çok önemli bence.. zira biz normal bir gebelik yaşamıyoruz... iki üç kat daha fazla yük var üzerimizde..
inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider hepimiz için
Canom hepimiz rahatladık valla hymarry ben sen ama unutma gönül halamda çok aktifdi çocuk konusunda...
Kaswa cnm gelmeni çok isterdik ama nasip işi bunlar
evet geçde haber verdik kırılmadın umarım aklımız geç çalışıyor çocuklardann