Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım bülent bey zaten semiha şakirde doktor... ben de en çok o yüzden tercih ettim.. açıkçası devletteki doktorlara daha çok güveniyorum... güven tıp çok hoş bir yer değil (eski ve küçük) ama bülent bey için değer... muayenehanesi gayet güzel..
bülent bey güven tıpta sadece akşamları ve cumartesi çalışyıor, bu durum da işime yarıyor.. işten izin almak zorunda kalmıyorum... sadece biraz yoğun, çok talep eden var onu... eşimin iş arkadaşı gebe.. onun eşi de kartalda doktor, ona da hastanedekiler bülent beyi önermişle.. (yani doktorlar bile birbirlerine onu öneriyorlar :))))
biz de onların tavsiyesiyle gittik... çok memnunum... Allah bozmasın :))

öncelikle hayırlı sağlıklı olsunlar inşaallah.bende kızların olacak diye düşünüyorum.opuyorumnanaktan

AAA bunu diyen üçüncü kişisin... ailem iş arkadaşlarım herkes ama herkes erkek diyor :))
sadece üç kişi kız dedi...
hayırlısı tabi kız erkek hepisi de çoook tattlıııı yerim ben onları yaa :))))

hııım daha ii ozaman ben zaten semiha şakire gidiyorum ona giderim mademmm
güventıpta ssk geçiyomu peki canımm
bende düşüneyim bunu zaman kaybetmeden zaten 24 mayısta devlette randevum var ayrıntılı ultrason için ondan önce bide ona gideyim bariiii
sağol canım bilgilendirdiğin için

ay ıns nerocummm sız ozaman buradan gocersınız dogum yapmıs anneler topıgıne takılrısınız bızı unutursunuz lmaz:

ay ıns nerocummm sız ozaman buradan gocersınız dogum yapmıs anneler topıgıne takılrısınız bızı unutursunuz lmaz:

aşk olsun kızz gidermiym hiçlmaz:

nero cnm annem bugün gidecek

((( ee kalsaydı 3 günck daha yahu ..... çcuklarla gelirsin sende :))

Hayırlı Cumalar kızlaaaar, bizim de az kaldı, Mayıs 20 den sonra bekliyoruz

hadi hayırlısı cnm sana şimdiden

canım güven sgk ile anlaşmalı, tahlillerde muayenede sgk ne fark istiyorsa onu ödüyorsun.. bülent beyin randevu ücreti de 50 TL.. ama şunu söyleyim.. ilk randevum 10+4 günlükkendi, ikincisi 12+5 yani 15 gün geçmişti aradan ama ikinci randevuda ücret almadı... anladığım kadarıyla üstüste ücret almıyor .. yani maddi manevi memnunum :)))

meraba pgt06 bişey sorcaktım bende semiha şakire başladım bulent beyi duydum bende ama o hiç denk gelmedi onun ozel muayene yeri varmı ona nasıl devamlı başlayabiliriz beni bilgilendirirmisin cok sevinirim

eminenisa canım bülent kars güven tıpta akşamları ve cumartesileri hasta bakıyor.. kendi muayenehanesi var içinde... randevu için onun sekreterini arıyorsun çok dolu olduğundan biraz geç veriyorlar randevuyu (en azındana radığın günden iki hafta sonraya alabiliyorsun) ama kesinlikle tavsiye ederim... ben de bu kadar öneriyorlardı niye diyordum, gidince anladım... daha önce bahçecide bora cengiz diye bir riskli gebelik doktoruna gidip çok beğenmiştim onu.. karşıda olduğu için gidememiştim.. bülent beyi görene kadar da herkesi bora beyle kıyaslayıp beğenmedim.. ama bülent beyi görünce eşim de ben de çok beğendik.. çok ilgili herşeyi açıklıyor sıkılmadan
dragos güven tıp merkezini ararsan seni randevu için yönlendiriler canım.. şuan yanımda kartı olmadığı için numarasını veremeyeceğim..
bu arada hayırlı olsun gebeliğin :CüvCüv:

cok teşekkur ederim canım bende geçen hafta gittim bitane stajer dr vardı bayan gebelik bolumunde bu drmu dersin kucuk hiç memnun kalmamıştım ama bulent beyi cok kişiden duydum beni bilgilendirdigin için cok sagol valla bende duşunup duruyodum napım diye
sagol canım rabbim hepimizin bebişlerini bizlre bagışlasın saglıklı bir şekilde kucamıza almayı nasip etsin

anladım canım.. devlette ya da özel üni hastanelerinde hocaya çıkmıyorsan hep stajerler bakıyor ve her seferinde doktor değişiyor... aynı kişinin takip etmesi çok önemli bence.. zira biz normal bir gebelik yaşamıyoruz... iki üç kat daha fazla yük var üzerimizde..
inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider hepimiz için

ozlem80 cım yok sormadım daha salı gunu gıdıcem tekrardan ozaman sormayı dusunuorum bebeklerım ıyı olsunda ne bnm nede rahım skelımın bır onemı var sole 33 34 haftayı bı devırsek baska bısey ıstemıcem bugun gene agrılar sıksıtırdıor bıarz aralıklı olarak

çok teşekkürler canımmm belki rastalaşırız bigün orda :)))

evet aynen oyle canım o yuzden bende tek dr gitmek istiyorum bide beni riksli geblige gondermediler acaba hemn gondermiyolarmı yoksa riks gorurlerse oylemi gonderiyolar rikslide daha cok ilgileniyolarmış

Neden kırılayım tatlım benim bilakis davetinden,inceliğinden mutluluk duydum ama bana haber vermeseydiniz de kırılmazdım ki,ne münasabet canım benim..O gün ki durumumu da anlattım sana..inş en kısa zamanda beraber oluruz,çok öperim seni ve kuzularını opuyorumnanaktan bu arada tombiklikten kurtulmuşsun iyice Dırımcığım,harikasın..alkisalkisalkis

Hepinize hayırlı cumalar diliyorum kızlar.Şöyle bir geçmişe baktımda herkes iyi çok şükür.
Bizde iyiyiz çok şükür,yiyip içip yatıyoruz benim minnoşlarla,valla tembelliğe çok alıştık,beni sıpalar gelince işim zor galiba.Bu kadar tembellikten sonra kaydirigubbakcemile2

kaswacığım cnm teşekkür ederim ama daha kurtulamadım habire birileri yanımda yiyince fena oluyor bu iş ....mesela birhaftadır annem bende kahvaltrı sofrasında keyif yapıyor oysa ben yiyebileceğim kadarını yiyip kalkıyorum kızıyor otur diyo ..ama yemek istiyorum o zaman diorum anlamıyor....

neyse bakalım inş.uzun olacak ama iyi bir şekilde vermeye çaqlışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…