mrb hanımlar oncelıkle rabbım kucuk sareye acıl sıfalar versın ıns basıt baska bır hastalık cıksın allah hepımızın bebekelrıne uzun omurler versın tum kalbımle dılıorum allah yokluklaırnı aratmasın ınss
saat sabahın koru ve tum gece nefes aldırmayan agrı nobetlerımden sonra ılk kez bırazda olsa rahatlamıs ben bebekler tum gece hemen hemenhıc hareket etmedıelr cok azdı hareketlerı normalde cok kıpırdaktır bnmkıler
bugun baska bır dr a gıdıorum saat de randevumu aldım ılaclarımla beraber gıdıcem nolur dua edın bır ıyı haber alayım hepınızı cok opt
bende ikizlerime hamileyim tek yumurta olduğunu söyledilerrr
13.haftamda öğrendim çok şükür iyiler şuan
inş allah hepimize sağlıklı doğumlar ve evlatlar nasip etsinn
merhaba canım.. ben de 13 haftalık monokoryonik diamniyotik tek yumurta ikizlerine hamileyim.. inşallah sağ salim alırız kucağımıza... bu forumda fazla yok maalesef tek yumurta ikizi... bu yüzden seni gördüğüme daha ayrı bir sevindim...
Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin... çok güzel bir duygu gerçekten
DALİN çok sevindim canım,gönlüne göre dr.bulmuşsun,sıkıntıda olmadığını söylemiş oooooh maşallah sana ve kuzularına.Herşey çok daha iyi olacak rabbimin izniyle canım.
YAVRUKİRPİ senin adınada çok sev.indin canım.maşallah kızına,yesin onu teyzesi fıstık yerine hemde.
Herşey gönlünce olsun canım benim her dileğin inşallah.
merhaba dalin... ben de iki kızım olursa mutlaka birinin adını cemre koymayı düşünüyordum... bu düşüncem nihat hatipoğluna telefonda sorulan bir soruyla tmamen değişti... ben böyle şeylere çok dikkat ederim.. tamamen iyi niyetle sana da açıklama yapmak istedim...
cemre ateş parçası kor demek ve bir manası da hacda şeytana atılan taş demek... sahabiden biri çocuğuna cemre ismini koyunca peygamberimiz çocuğun adını değiştirmiş ve cemile koymuştur...
bu konuda internette pek çok şey bulabilirsin.. bak ben bi tanesini alıntılıyorum senin için
Mahşerde her çocuk, konan ismiyle çağrılacaktır. Şayet çocuğun ismi kötü manaya gelen bir isim ise, mahşer halkı önünde isminden dolayı utanan çocuk kendisine isim koyan kişiye: “Allah beni doğuştan Müslüman olarak dünyaya gönderdi, sen neden bana kötü manaya gelen ismi koydun?” diye isim koyandan davacı olacaktır.
İsmin ehemmiyetinden dolayıdır ki, Peygamber'imiz kötü manaya gelen yabancı isimleri iyi manaya gelen Müslüman isimleriyle değiştirme örnekleri vermiştir. Mesela (Uzza putun kulu) manasına gelen (abdu'l-uzza)'yı, Allah'ın kulu manasına gelen (Abdullah) ile değiştirmiştir. Ateş parçası manasına gelen (cemre)'yi de güzel kız manasına gelen (cemileyle) ile, Harp ismini de Hasan'la düzeltmiştir. Demek ki, Müslüman isminden maksat, mananın kötü olmamasıdır.
Kısaca ebeveynler yavrularına karşı ilk görevlerini yerine getirirken, kötü manaya gelecek isim koymaktan kaçınmalı ki, mahşerde koydukları isimlerle çağrılan çocuklarının şikayetine muhatap olmasınlar.
beni yanlış anlamanı hiç istemiyorum, sadece paylaşmak istedim.. Allah yavrularına hayırlı ömürler versin... adıyla uzun uzun yaşasınlar inşallah
sevgiler
su gunlerde manevı destege okadar ıhtıyacım varkı hepınızden ayrı ayrı ALLAH razı olsun destek cıktınız moral verdınız off sıze ne dıyım ben[/QUOTdal,
dalincimmm Allah senden de razı olsun, hepimiz burada ortak bir paydanın etrafında toplanmışız, aynı özlemle atıyor kalbimiz. elbette en iyi biz anlarız birbirimizi. bak teke düştüm yine de ayrılamadım sizlerden, bağlandık birbirimize. inşallah daha çoook güzel haberler alıcaz birbirimizdenn :)
su gunlerde manevı destege okadar ıhtıyacım varkı hepınızden ayrı ayrı ALLAH razı olsun destek cıktınız moral verdınız off sıze ne dıyım ben[/QUOTdal,
dalincimmm Allah senden de razı olsun, hepimiz burada ortak bir paydanın etrafında toplanmışız, aynı özlemle atıyor kalbimiz. elbette en iyi biz anlarız birbirimizi. bak teke düştüm yine de ayrılamadım sizlerden, bağlandık birbirimize. inşallah daha çoook güzel haberler alıcaz birbirimizdenn :)
ıns cnm alıcaz o haberlerı bebekelrımızın resımelrını paylasıcaz burda hepımız buyumelerıne sayıt olucaz ıns rabbımın ıznıyle
senın cadıcık ın ıyı olmasına sevındım gelısımı onde gıdıor demek bnmkıler gıbı :))18 hafta yı bıytırmıs o desene ee tekmelerını hısseettınmı nasıl gorunuordu hareket edıormuydu ultrasonda elelrı ayakalrını gordunmu ne heycanlı bsıey demı
sen kılosunu ogrenmıssın ama benımkıelr solemdıler kılolarını nasıl hesaplıorlar kıloalrı neye gore
ıns cnm alıcaz o haberlerı bebekelrımızın resımelrını paylasıcaz burda hepımız buyumelerıne sayıt olucaz ıns rabbımın ıznıyle
senın cadıcık ın ıyı olmasına sevındım gelısımı onde gıdıor demek bnmkıler gıbı :))18 hafta yı bıytırmıs o desene ee tekmelerını hısseettınmı nasıl gorunuordu hareket edıormuydu ultrasonda elelrı ayakalrını gordunmu ne heycanlı bsıey demı
sen kılosunu ogrenmıssın ama benımkıelr solemdıler kılolarını nasıl hesaplıorlar kıloalrı neye gore
dalincimm çok net olmasa da hafiften hissediyorum sanki hareketlerini, bugün de elini kolunu herşeyini çok net gördük. hatta elini kulağına götürmüş uzun hava okuyor gibiydi :). bayağı hareketli içeride ama ben o ölçüde hissetmiyorum henüz. kilosunu muhtemelen kemik ölçümlerine göre hesaplıyorlar, başına femuruna vs bakıp ortalama bi rakam veriyor ultrason diye biliyorumm.
yavrukirpi ve dalin'den güzel haberler aldık neşemiz yerine geldi inş. ptsi günü bende güzel haberlerle gelirim sizlere...
Dalincigim kesinlikle duygusal olman cok normal ama inşaallah herşey yolunda gidecek iyi düşünelim iyi olsun herşey...